1/16 finału
1/16 finału
Pisałem po zakończeniu sezonu ligi saudyjskiej, że ciekawi mnie ten Quinones, bo liga niby nie najpoważniejsza, ale zarazem w klasyfikacji strzelców wyprzedza uznanych graczy z Europy, a gość to nawet nie jest typowy napastnik - no i tutaj zajebisty turniej na razie, klasowy gracz znikąd.
1/16 finału
Bernabeu2 pisze: ↑01 lip 2026, 11:58 Pisałem po zakończeniu sezonu ligi saudyjskiej, że ciekawi mnie ten Quinones, bo liga niby nie najpoważniejsza, ale zarazem w klasyfikacji strzelców wyprzedza uznanych graczy z Europy, a gość to nawet nie jest typowy napastnik - no i tutaj zajebisty turniej na razie, klasowy gracz znikąd.
Sprawdziłem sobie statsy tego wariata, a ten w samej lidze 31 meczów - 33 gole. Robi wrażenie.
1/16 finału
Quiñones swoją drogą, ale najbardziej imponuje Meksyk jako drużyna, niezależnie od nazwiska większość piłkarzy tam zwyczajnie dojeżdża. W Meksyku jest zdecydowanie większe i nieporównywalne zainteresowanie futbolem niż w USA czy Kanadzie, więc presja na piłkarzach również jest dużo większa, a chłopaki to dźwigają.
Dobrze, że mecz został opóźniony, bo mi się drzemka też przedłużyła i finalnie obejrzałem całe spotkanie.
Ciekawe co dzisiaj Anglicy zaprezentują jako potencjalny rywal Meksyku.
Dobrze, że mecz został opóźniony, bo mi się drzemka też przedłużyła i finalnie obejrzałem całe spotkanie.
Ciekawe co dzisiaj Anglicy zaprezentują jako potencjalny rywal Meksyku.
-
asx76
- Rezerwowy

- Reputacja: 8
- Kibicuję: Widzew Lech Legia Raków
1/16 finału
Kibice Mexico zadbali o to, aby piłkarze Ekwadoru nie zamknęli oczu ostatniej nocy przed meczem. Gdzie tu fair play?
1/16 finału
Piękne rozpoczęcie meczu. Pickford po krótkim zaskoczony, bramkarz na poziomie naszej trójki.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
1/16 finału
Całym serduchem za Kongo 
Oby jeszcze poszła jakaś konterka
Oby jeszcze poszła jakaś konterka
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2461
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
1/16 finału
Patrzę na składy i w kadrze Anglików Spence, Madueke oraz Rashford. Dziwne decyzje Southgate'a, chyba znowu chcą nie wygrać pucharu.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2461
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
1/16 finału
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
1/16 finału
Southgate może i miał obrzydliwy styl, ale wyniki były. Teraz ani stylu ani wyników.
Southgate > niemiecka myśl szkoleniowa.
Southgate > niemiecka myśl szkoleniowa.