New Star Soccer 3
Saviola pomoż!!!!!!!
Saviola jeśli byś miał czas to zrób mi zawodnika tak Mateusz Borkowski,
kolor włośów czarny, kolor skóry biały, postura Tall, pozycja Napastnik centralny, klub Drwęca Nowe Miasto Lubawskie. Aha i jeszcze jedno, to tylko 10 meczy czy masz jakis generator kodow do tego"?
pliis! gg 9180425, e-mail mborkowski31@wp.pl
kolor włośów czarny, kolor skóry biały, postura Tall, pozycja Napastnik centralny, klub Drwęca Nowe Miasto Lubawskie. Aha i jeszcze jedno, to tylko 10 meczy czy masz jakis generator kodow do tego"?
160 GOLI W SEZONIE 
Mnie nie podoba się netsoccer tylko dlatego, że tam steruje się myszką. Kiedyś słyszałem, że jest gra identyczna do NSS3 przez neta. Robi się z kumplami drużynę i się gra mecze. Ktoś wie, czy to prawda??Pasztet pisze:lepszy jest netsoccer (www.netsoccer.biz)
Tom Kopan 
Od dzisiaj można grać także na klawiaturze, ale osobiście wole myszkąTom Kopan pisze:Mnie nie podoba się netsoccer tylko dlatego, że tam steruje się myszką.
tutaj nie trenuje sie ludzikaTom Kopan pisze:Kiedyś słyszałem, że jest gra identyczna do NSS3 przez neta.
nie koniecznie z kumplamiTom Kopan pisze:Robi się z kumplami drużynę i się gra mecze.
kurde u mnie sie klawiszologii nie da zmienic...jest jakas rada na to? klikam myszka na litere zeby zmienic, kursor znika, naciskam na klawie byle jaki klawissz i nic sie nie dzieje 
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
-
morda_w_kubel
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 0