AC Milan (zbiorczy)
-
mariuszmilan
- Rezerwowy

- Reputacja: 0
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
No niestety przypłacił awans urazem
Trudno oby tylko szybko wrócił do zdrowia i gry. WRACAJ SANDRO SZYBKO
Tak jak piszesz - mam nadzieje że z Calgiari zagramy z Jankulovskim i Cafu na flankach a Stam i Maldini na środku. Oby Marek pokazał sie z dobrej strony czekam na jego wystep z niecierpliwością.
Mariuszmilan Ale Mario Yepes to jedna z 42 opcji wzmocnień defensywy jakie opiszemy w czasie tego sezonu. Zreszta jak by miał przyjśc w zimie to jestem za. Wiek wiekiem ale to jest solidny gracz. Wybierany dwukrotnie najlepszym obrońcą Ligue 1. I na pewno by nie dał plamy. A i wiecej by rozwiazań nam dał na LM i seire A
A i tak mam swoich innych faworytów

Tak jak piszesz - mam nadzieje że z Calgiari zagramy z Jankulovskim i Cafu na flankach a Stam i Maldini na środku. Oby Marek pokazał sie z dobrej strony czekam na jego wystep z niecierpliwością.
Mariuszmilan Ale Mario Yepes to jedna z 42 opcji wzmocnień defensywy jakie opiszemy w czasie tego sezonu. Zreszta jak by miał przyjśc w zimie to jestem za. Wiek wiekiem ale to jest solidny gracz. Wybierany dwukrotnie najlepszym obrońcą Ligue 1. I na pewno by nie dał plamy. A i wiecej by rozwiazań nam dał na LM i seire A
A i tak mam swoich innych faworytów
Yepes to dobry zawodnik, na finezyjną, techniczną francuską piłkę.Ciekaw sam jestem czy się sprawdziłby w Milanie, póki co nie jest potrzebny nam środkowy obrońca.Tak jak mówi Zaza, nigdy nie odpuszcza nogi jest twardy, ale chyba 29 lat to za dużo.No bo Sandro sam ma 29 lat, a jest najmłodszy z środkowych obrońców, więc po co go sprowadzać
? Patrząc na ten wiek to wolałbym Oddo, ale to już zależy od Łysego.Póki co zmiany w defensywie nie są potrzebne, można pomyśleć na koniec tego sezonu i wtedy poszukać następców dla Paola i Cafu.A w zimie mógłby zawendrować do Milanu Cicinho.
"Nie rodzimy się żydami, katolikami czy muzułmanami, tylko przyłączamy się do nich i dajemy im pieniądze, po czym uzyskujemy w ten sposób usprawiedliwienie naszej niechęci do innych."
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

Yo Uchi_ ale prosze Cie nie pisz w takim stylu. Że jak ktoś ma 30 lat to do ścięcia łba bo juz nie może grać.... Uchi_ to nie Galaktyka 
Bedzie tyle plotek ze nie wyrobimy pisac. Jak dzis przeczytałem że Gallas może Milan kosztować 4 miliony funtów i sam sie "ładuje do Nas" to co ma Łysy zrobić ? On już wie
Niech robia co chcą
Wazne by Ci "nastepcy byili godni" Zapomniałes dodac żepo sezonie Simic odchodzi a Billy końcy swa przygode z Calcio. I zaczyna jako trener
Życzmu mu by był "takim" szkolaniowcem jak Ancelotti, Van Basten, Rijkard Gullit i kilku innych Milanistów
a jeszcze może Franco Baresi dołaczy to tylko którzy trenuja juz na wyższym szczeblu
"Kolega" Lapo był przez chwile na tamtym świece. Ponoć z Mutu gadał chwile ...

Ładnie sie dzieje ...
Dziękuje Ci naturko za fazke za dni nasza maryśka
hopsa hopsa sa - ole 
Bedzie tyle plotek ze nie wyrobimy pisac. Jak dzis przeczytałem że Gallas może Milan kosztować 4 miliony funtów i sam sie "ładuje do Nas" to co ma Łysy zrobić ? On już wie

Ładnie sie dzieje ...
Dziękuje Ci naturko za fazke za dni nasza maryśka
- Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
- Rapid Eye Movement
Bramki Superpippo w sparingu
sciagnac i zobaczyc ze Pippo wraca bramki zdobyłw swoim stylu przyłozył noge tu i tam
bedzie nam potrzebny bo jak narazie Gila i Vieri nie umieja znalesc sie w polu a jak juz sie znjada to kiepsko z ich celnoscia a Pippo ma to we krwi.
Co do Nesty to wielka strata dla naszej obrony ale jest Jaap no i Billy moze jemu dac szanse
Marek wroci zapewne Kaladze usiadzie zobaczymy jak bedzie sie prezentował Czech mam nadzieje ze lepiej niz Gruzin.
P.S. Dzis swoje 32 urodziny obchodzi nasz yły piłkarz Vikash Dorashoo.
Szkoda ze Hindus odszedł od nas napewno przydałby sie tyle ze Carlo nie widział go w zespole

Co do Nesty to wielka strata dla naszej obrony ale jest Jaap no i Billy moze jemu dac szanse
Marek wroci zapewne Kaladze usiadzie zobaczymy jak bedzie sie prezentował Czech mam nadzieje ze lepiej niz Gruzin.
P.S. Dzis swoje 32 urodziny obchodzi nasz yły piłkarz Vikash Dorashoo.
Szkoda ze Hindus odszedł od nas napewno przydałby sie tyle ze Carlo nie widział go w zespole

Forza Milan 

Yo Uchi_ ale prosze Cie nie pisz w takim stylu. Że jak ktoś ma 30 lat to do ścięcia łba bo juz nie może grać.... Uchi_ to nie Galaktyka
Bedzie tyle plotek ze nie wyrobimy pisac. Jak dzis przeczytałem że Gallas może Milan kosztować 4 miliony funtów i sam sie "ładuje do Nas" to co ma Łysy zrobić ? On już wie Niech robia co chcą Wazne by Ci "nastepcy byili godni" Zapomniałes dodac żepo sezonie Simic odchodzi a Billy końcy swa przygode z Calcio. I zaczyna jako trener Życzmu mu by był "takim" szkolaniowcem jak Ancelotti, Van Basten, Rijkard Gullit i kilku innych Milanistów a jeszcze może Franco Baresi dołaczy to tylko którzy trenuja juz na wyższym szczeblu
Źle mnie zrozumiałeś Zazek.Oczywiście Yepes jest dobrym zawodnikiem, ale szczerze Ci powiem tak : nasza defensywa jest bardzo dobra, ale zbyt wielka średnia wieku.Aby to zmniejszyć trzeba kupować młodych, zdolnych i potrafiących sobie radzić na wysokich obrotach obrońców.Mówisz, że potrzebny Yepes...na moje oko jest, ale przecież póki co nie mamy wakatu na środku defensywy, a przecież nawet Kacha może tam grać.Jeżeli już kogoś szukać, to na przyszłość, z którym można wiązać nadzieje, np. po ME 2008.Pzdr.
"Nie rodzimy się żydami, katolikami czy muzułmanami, tylko przyłączamy się do nich i dajemy im pieniądze, po czym uzyskujemy w ten sposób usprawiedliwienie naszej niechęci do innych."
- Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
- Rapid Eye Movement
a bo to ktos wiebagg pisze:A jak tam sprawa z Felipe ?
Briada lata po miastach i obserwuje tych obronców Rzym,Barcelona,Paryz a kogo on tam wypatrzył
Ja juz miałem wizje nowej obrony za jakis czas przekonam sie czy mam jakis dar
Forza Milan 

A jak tam sprawa z Felipe ? On jest z pewnością młody i perspektwistyczny. Pozatym świetnie gra głową. Może drugi Lucio ? Ostatnio świetnie gra Terlizzi. Myślę, że on też by stanowił wzmocnienie dla Milan'u.
Póki co ma dobre występy w Udine i to cieszy, ale w sprawie transferu cicho.To raczej nie jest typ zawodnika do pozyskania w zimie.Trzeba będzie się ciężko targować i narazie wątpie w jakąkolwiek przeprowadzkę.Nawet do MU.Zobaczymy, może utrzyma dobrą formę i zagra w MŚ i wtedy będzie już na pewno będzie można więcej powiedzieć o transferze...
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

Luz Uchi_ - inaczej to odebrałem
Myślałem że jestes zdanie tego co połowa na tym forum. Czyli po 30 do pieca nie na boisko. Piłkarz musi miec 17 lat i być nazywany nowym Maradoną
Mowa
i Ty o tym wiesz i Ja wiem i Felipe wie
A dużo wtedy spaliłeś ? Bo na po kilku PCV widziałem nasza obrone za kilka lat
Zreszta co by nie mówic czy Twoja wizja sie sprawdzi czy moją obaj bedziemy zadowolani
na bank ...
Jak Palermo sie zdłosi po Abbiatiego to bym widziałe Barzagliego a nie Terlizziego ale dobrze knujesz
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Rzymie na meczu z Roma z Udine niby obserwował Felipe ale mi sie zdaje ze rowniez Chivu
Mowa
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ja juz miałem wizje nowej obrony za jakis czas przekonam sie czy mam jakis dar
A dużo wtedy spaliłeś ? Bo na po kilku PCV widziałem nasza obrone za kilka lat
bagg pisze:Ostatnio świetnie gra Terlizzi. Myślę, że on też by stanowił wzmocnienie dla Milan'u.
Jak Palermo sie zdłosi po Abbiatiego to bym widziałe Barzagliego a nie Terlizziego ale dobrze knujesz
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak Palermo sie zdłosi po Abbiatiego to bym widziałe Barzagliego a nie Terlizziego ale dobrze knujesz Very Happy
Jest jeszcz taka opcja, że Palermo nie będzie chciało nikogo sprzedawać. Może chcą stanowić kolejną, wielką siłę w Serie A( jeśli już nie stanowią), ale to raczej opcja małoprawdopodobna. A co do Barzagli'ego to nadal liczę, że wyląduje w Juve(sam niewiem czemu, ale nadal na to liczę)
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

Marq pisze:No Barzagli i Terlizzi to bardzo dobrzy młodzi piłkarze
Nie jestem pewnie ale chyba Terlizzi starczy i to chyba o 2-3 lat. Cała linia defensywy Palermo zasługuje na uwage.
bagg pisze:Jest jeszcz taka opcja, że Palermo nie będzie chciało nikogo sprzedawać. Może chcą stanowić kolejną, wielką siłę w Serie A( jeśli już nie stanowią), ale to raczej opcja małoprawdopodobna.
W sumie to i tak Palermo zrobiło furore tym pierszym sezonem a drugi może byc w ich wykonaniu max. "Pan Szał" potrafił tam załatać dziure po Tonim kupując Makinwa i Caraccioli Dwóch za jednego. Czyli jak sprzeda jednego ze swoich obrońców to kupi dwóch
bagg pisze:A co do Barzagli'ego to nadal liczę, że wyląduje w Juve(sam niewiem czemu, ale nadal na to liczę) Lepiej weźcie Terlizzi'ego
Może czołowa trójka sie "podzieli łupem" Ba jeszcze można dodać Zaccardo i Crosso i Palermo wymiata
A jeszcze Argentyńczyk z ciągiem na bramke Mario Santana. Gigi Del Neri teraz musi ich wyprowamować by Palermo rosło w siłe sprzedając swoje perełki.
Tam chyba gra młody z Juve Masiello - tak ? w pomocy