Inter Mediolan (zbiorczy)
Verdi nakręcony.
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Przy obecnej grze Interu Bologna jest na najlepszej drodze by dowieźć zwycięstwo.
Beznadzieja, nie spodziewałem się fajerwerków ale jak ekipa pokroju Bolognii nas gniecie to nie jest dobrze. Zobaczymy jak na wszystko zareaguje Spalletti, Joao Mario w zasadzie już się nadaje do zmiany.
Uzupełniłbym liste o Valero. Kładzie się przy kontakcie fizycznym, w fazie obronnej wyraźnie spóźniony do tego towarzyszy mi uczucie, że może tego meczu nie dokończyć.Bologna w pierwszych trzech minutach sama nie wierzyła, że mogą coś osiągnąć, a Inter oddał im pole i z czasem po prostu dał się zdominować. Nie przystoi. Środek pola leży i kwiczy. Jao Mario to jest jednak płotka. On i D'Ambrosio najgorsi na boisku. Ten drugi chociaż ma jakieś wytłumaczenie, bo Di Francesco i Verdi często grają we dwójkę na jego flance.
W dupie mam twoje zdanie na mój temat, ale takie komentarze na temat osoby zmarłej to jest dno dna. Niech każdy oceni we własnym zakresiea ten tępy imbecyl dalej swoje ... idziesz na ignora, szkoda strzępić ryja na takich jak ty. Był rekon, którego już z nami nie ma, ktoś musi zając jego miejsce.
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Zgoda. Nawet miałem jeszcze o nim napisać.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
- Zico_FCI
- Io Sono Interista
- Reputacja: 46
Niestety ławka słaba i trudno liczyć na jakąś odsiecz z z niej. Jedyna nadzieja, że Łysy im przemówi do rozumu.
...
- Salas11
- Legenda Futbolu

Idziemy na rekord rożnych?
Skriniar umie jebnąć z dystansu, tamta poprzeczka to nie był przypadek.
Skriniar to wszystko umie
sklonować.
Candreva, jaki to jest [k****] bot.
Candreva, jaki to jest [k****] bot.
- MaUser_FCI
- Kapitan

- Reputacja: 234
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
E tam. Może i jest przebojowy, ale nie potrafi podnieść głowy podczas tych swoich rajdów i nie za bardzo ogrania co się na około niego dzieje.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
- Salas11
- Legenda Futbolu

Boję się że wejdzie Palacio i wszystko wyjaśni 
Loczek, podczas rzutu rożnego też nie umie podnieść głowy? Około 5 rożnych wykonał na krótki słupek na Donsaha, komedia.
- MaUser_FCI
- Kapitan

To prawda, ale co z tego, że Candreva ma tę głowę podniesioną jak przed każdym dośrodkowaniem ze trzy razy markuje by wreszcie przestrzelić albo dać się zablokować. Strasznie się tego gościa ogląda.
ale wał xD
- MaUser_FCI
- Kapitan

No to jest takie durne. Po co te łapska wystawiał w stronę Edera? Piłkarze są głupi (tutaj Eder akurat mądry).