Akarin pisze:Giggsy King pisze:Carrick, Scholes i Anderson.
skład United to ja znam. Jednak w meczach, ktróre ostatnio widziałem, taki Carrick nie jest wcale lepszy od Owena, a jego zalety znam bardzo dobrze. Wiadomo skąd
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)
Scholes ostatnio też przeciętnie, raz dobrze, dwa razy słabo.
Tyle, że ja też podpisałbym się pod odpowiedzią Giggsy Kinga. Owen przegrywa rywalizację z graczami, którzy prawdopodobnie są w lepszej formie. Do Carricka nie mam żadnych zarzutów. Scholes również zaczął grać to co potrafi. Andersona czasami jeszcze gubi wyobraźnia, ale jest bardzo waleczny. A teraz prawdopodobnie Owen i tak będzie grał. Na prawej obronie.
Po pierwszych 30 minutach miałem nadzieję, że skończy się 3:0 dla nas, bo zwłaszcza w ofensywie wzystko się kleiło. Ale prawda w końcu wyszła na jaw. Vidic i Rio to mur niemal nie do przejścia. Obecnie najlepsza para stoperów na świecie. Tyle tylko, że jak brakuje jednego z nich to jest tragedia. O'Shea chyba w ogóle nie powinien wychodzić na boisko. Brown IMO powinien od początku grać w środku albo ewentualnie Pique, który po wejściu prezentował się o niebo lepiej od Irlandczyka. Coś z tym trzeba zrobić, zwłaszcza jeśli, odpukać w cokolwiek można, ze składu wypadnie Ferdinand. Oby nie.