Trudno stwierdzić w tym momencie kto przyjdzie, ale możemy być świadkami sporych przetasowań w obronie. Dobrze, że Łysy o tym myśli, bo po mało kreatywnej pomocy to jest nasz największy problem.
Balotelli zawieszony na 3 mecze

A Cambiasso za kryminał 1 mecz... Skandal .Włoski system sprawiedliwości.tfuBalotelli zawieszony na 3 mecze

Napewno spora cześć kibiców w Turynie jest zawiedziona takim obrotem sprawy. Zapewne już szykowali powitalne przyśpiewki na cześć Balo. Z drugiej jednak strony mimo jego nieodżałowanej nieobecności kibice i tak wyrecytuja mu pozdrowienia.Boromir pisze:W sumie szkoda, że Balotelli nie zagra z Juventusem. To zawsze były oryginalne występy
I jak uznać FIGC za wiarygodny w jakiejkolwiek sprawie?Both Fiorentina's Goalkeeper Viviano and Sky's Journalist Tommasini decleared that Balotelli didn't insult Doveri.
Tagliavento. Milan - Juventus z tamtego sezonu.(skądś mi się ten gość kojarzy, nie pamiętam tylko skąd dokładnie, On coś lubił odwalić chyba)
O tak, wiedziałem że skądś go kojarzę. Ponoć rozważają jego zawieszenie, jeśli o mnie chodzi to najchętniej zasugerowałbym dożywotnie, nawet pierwszy lepszy sędzina z okręgówki nie popełniałby aż takich błędów, o ile to były błędy a nie jego widzi mi się.mete pisze:Tagliavento. Milan - Juventus z tamtego sezonu.
Cieżko takie słowa nazwać odpowiednimi w stosunku do arbitra. Nawet jeśli nie są obrazą to i tak nie powinny one paść z ust pilkarza w strone sędziego.mete pisze:Z tym, że prawdopodobnie nie obraził sędziego. Tak wynika z relacji świadków. Dodatkowo powiedzienie "Co się k...a patrzysz?" jest obrazą?