Matura

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Berik »

pisal tu ktos moze mature z histori filmu?
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho »

Berik pisze:pisal tu ktos moze mature z histori filmu
A jest wogole cos takiego :?: :shock: No nie powiem ciekawe :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Berik »

No wlasnie ponoc jest i nie wiem na czym to polega. Jesli jest z historii tanca to czemu nie mialoby byc z filmu :wink: ale no kurde jestem ciekaw czy to nie czasem jakas bujda.
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post autor: Marco Van Basten »

Berik pisze:No wlasnie ponoc jest i nie wiem na czym to polega. Jesli jest z historii tanca to czemu nie mialoby byc z filmu Wink ale no kurde jestem ciekaw czy to nie czasem jakas bujda.
Z tego co wiem to można było zdawać wiedze o tańcu i historie sztuki.
Jeśli było coś więcej to uświadomcie mnie, bo jestem bardzo ciekawy.
I jeszcze jedno. Znalazłem na necie, że można było zdawać nawet historie muzyki. Dziwna sprawa.
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: dzieciol »

Ja takze to tym nic nie slyszalem... wiec nie umiem wam nic powiedziec...;/

ale nie pisalem jeszcze...bo niedawano mialem Angola ustanego..wiec w skrocie:
Polski 85%
Angielski 80%

ustne oczywiscie...tak srednio zadowolony...liczylem na wiecej;)
Obrazek
"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

Matura 2006 rox!!!

Co piąta osoba nie dała rady podobno :shock: :lol2:
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel »

Niggaz pisze:Co piąta osoba nie dała rady podobno
Do dzisiaj byłem spokojny o wyniki swojej matury. Do dzisiaj. Po przeczytaniu tej informacji na onecie, już taki spokojny nie jestem. Jutro bede madrzejszy i mam nadzieje, że jestem wsród tych 80%.

Będzie dobrze.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

ciekawe, ja sie dziwie trochę bo nowa maturka wydawała się dużo łatwiejsza niż stara. Wiem bo mój rocznik zdawał 2 próbne - nową i starą [tak nas załatwili :D]

21 % w skali kraju, w wlkp 22% a podobno gdzies tam :D nawet 27 %.

jeszcze jakaś baba :lol: z kuratorium na regionach w kurierze opowadała, jak to porównywalne jest ze statystykami starej matury, a przecież w zeszłym roku w skali kraju nie zdało zaledwie ... 13% abiturientów :P

oj będzie płacz i zgrzytanie zębów na forum :wink:
Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post autor: Marco Van Basten »

W moim województwie zdało tylko 76%.
Trochę przywiesiłem się tym wynikiem.
A szkołe mam tak zajebistą, że nawet nie podali od której godziny trzeba zgłaszać się po świadectwa maturalne.
Niech żyje Polska Oświata.
Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post autor: MiRas »

Mam nadzieję, ze zdałem.. 3 meisiace temu chciałem miec 80% z każdego.. teraz ja już chce tylko zdać i będę happy...
A szkołe mam tak zajebistą, że nawet nie podali od której godziny trzeba zgłaszać się po świadectwa maturalne.
Ja mam to samo.. nie wiem o której, czy w auli, czy isc do sekretariatu.. ja nic nie wiem, podobnie jak inni co chodza do mnie do szkoły.. :|
Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Gomez »

Marco_Van_Basten pisze:że nawet nie podali od której godziny trzeba zgłaszać się po świadectwa maturalne.
12
Obrazek
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho »

Ja jak juz nie zdam matury o z polskiego, bo i biola i chemia i rusek poszly mi niezle. Przynajmniej jestem pewny ze je zaliczylem. Wracajac do polaka, to z pracy z tekstem mam conajmniej 12pkt, wiec do 21 punktow brakuje mi 9... Mam nadzieje ze nie przynaja mi pracy nie na temat (za pismo albo Bog wie za co jeszcze). Maly stresik sie dzisiaj podniosl, wczesniej nie przejmowalem sie tak wynikami. Oby bylo conajmniej 21 pkt, bo na polskim to mi akurat najmniej zalezy w kontekscie dalszej nauki.Byle zdac. Dzisiaj przewertowalem sobie jeszcze odpowiedzi ze wszystkich przedmiotow, ktore zdawalem i wyszlo mi ze najlepiej poszedl mi rusek, a najgorzej chyba jednak polski do ktorego nie jestem pewien tak do konca zreszta ile bede mial pkt. Zalezy jak mi spojrza na wypracowanie. Jak zdam to zapraszam do knajpy na szklanke mleka :)
Obrazek
Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta »

A juz dostałem wyniki matury :D
Nieoficjalnie zagadalismy z dyrem i nam pokazał ale do odbioru dopiero jutro, i całkiem zadowolony jestem :D
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: dzieciol »

no to sie pochwal:P

ja jeszcze jestem w niepewnosci.....czekam na 12.., nawet powiem ze sie denerwuje:)
Obrazek
"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8610
Kontakt:

Post autor: cloner »

Kurde :roll: jakos specjalnie nie spieszy mi sie do tej szkoly dzisiaj :lol: Az sie boje, ze z polskiego i historii nie zdam :( :( :(
Ja jestem tak zdolny, ze wszystko jest mozliwe :(
Ehhh, a do 12 tyle czasu :lol:
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”