Matura
No wlasnie ponoc jest i nie wiem na czym to polega. Jesli jest z historii tanca to czemu nie mialoby byc z filmu
ale no kurde jestem ciekaw czy to nie czasem jakas bujda.
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
- Marco Van Basten
- Gwiazda

- Reputacja: 31
Z tego co wiem to można było zdawać wiedze o tańcu i historie sztuki.Berik pisze:No wlasnie ponoc jest i nie wiem na czym to polega. Jesli jest z historii tanca to czemu nie mialoby byc z filmu Wink ale no kurde jestem ciekaw czy to nie czasem jakas bujda.
Jeśli było coś więcej to uświadomcie mnie, bo jestem bardzo ciekawy.
I jeszcze jedno. Znalazłem na necie, że można było zdawać nawet historie muzyki. Dziwna sprawa.
- dzieciol
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
Ja takze to tym nic nie slyszalem... wiec nie umiem wam nic powiedziec...;/
ale nie pisalem jeszcze...bo niedawano mialem Angola ustanego..wiec w skrocie:
Polski 85%
Angielski 80%
ustne oczywiscie...tak srednio zadowolony...liczylem na wiecej;)
ale nie pisalem jeszcze...bo niedawano mialem Angola ustanego..wiec w skrocie:
Polski 85%
Angielski 80%
ustne oczywiscie...tak srednio zadowolony...liczylem na wiecej;)

"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
ciekawe, ja sie dziwie trochę bo nowa maturka wydawała się dużo łatwiejsza niż stara. Wiem bo mój rocznik zdawał 2 próbne - nową i starą [tak nas załatwili
]
21 % w skali kraju, w wlkp 22% a podobno gdzies tam
nawet 27 %.
jeszcze jakaś baba
z kuratorium na regionach w kurierze opowadała, jak to porównywalne jest ze statystykami starej matury, a przecież w zeszłym roku w skali kraju nie zdało zaledwie ... 13% abiturientów
oj będzie płacz i zgrzytanie zębów na forum
21 % w skali kraju, w wlkp 22% a podobno gdzies tam
jeszcze jakaś baba
oj będzie płacz i zgrzytanie zębów na forum
- Marco Van Basten
- Gwiazda

- Reputacja: 31
Mam nadzieję, ze zdałem.. 3 meisiace temu chciałem miec 80% z każdego.. teraz ja już chce tylko zdać i będę happy...

Ja mam to samo.. nie wiem o której, czy w auli, czy isc do sekretariatu.. ja nic nie wiem, podobnie jak inni co chodza do mnie do szkoły..A szkołe mam tak zajebistą, że nawet nie podali od której godziny trzeba zgłaszać się po świadectwa maturalne.
- Martinho
- Internetowy napinacz
- Reputacja: 0
- Kibicuję: cloner
Ja jak juz nie zdam matury o z polskiego, bo i biola i chemia i rusek poszly mi niezle. Przynajmniej jestem pewny ze je zaliczylem. Wracajac do polaka, to z pracy z tekstem mam conajmniej 12pkt, wiec do 21 punktow brakuje mi 9... Mam nadzieje ze nie przynaja mi pracy nie na temat (za pismo albo Bog wie za co jeszcze). Maly stresik sie dzisiaj podniosl, wczesniej nie przejmowalem sie tak wynikami. Oby bylo conajmniej 21 pkt, bo na polskim to mi akurat najmniej zalezy w kontekscie dalszej nauki.Byle zdac. Dzisiaj przewertowalem sobie jeszcze odpowiedzi ze wszystkich przedmiotow, ktore zdawalem i wyszlo mi ze najlepiej poszedl mi rusek, a najgorzej chyba jednak polski do ktorego nie jestem pewien tak do konca zreszta ile bede mial pkt. Zalezy jak mi spojrza na wypracowanie. Jak zdam to zapraszam do knajpy na szklanke mleka 
- John Travolta
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 5
- Kibicuję: Manchester United