Finał LM 2016/17: Juventus - Real Madryt
Naingollan nie lubi Juventusu. Fani Juve nie lubią jego. Czasem zaczynał on a czasem fani. Przed finałem był zaczepiany przez fanów Juventusu na social media i dla jednego nawet nagrał przepowiednie odnośnie finału gdzie brakło tylko jednej bramki Cristiano do spełnienia. Rak mózgu? Karma. Była akcja jest reakcja.
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 981
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
Przecież jego to nawet nie powinno tykać jak rzekomo tak ma wyjebane. Zresztą jego zachowanie było już wielokrotnie analizowane, gdy miał iść do Juve to słodzenia nie było końca.mete pisze:Naingollan nie lubi Juventusu. Fani Juve nie lubią jego. Czasem zaczynał on a czasem fani. Przed finałem był zaczepiany przez fanów Juventusu na social media i dla jednego nawet nagrał przepowiednie odnośnie finału gdzie brakło tylko jednej bramki Cristiano do spełnienia. Rak mózgu? Karma. Była akcja jest reakcja.
Jasne. To jak skomentujesz jego wcześniejsze video nt. Juve ? To na którym występuje z Marlboro...mete pisze:Naingollan nie lubi Juventusu. Fani Juve nie lubią jego. Czasem zaczynał on a czasem fani. Przed finałem był zaczepiany przez fanów Juventusu na social media i dla jednego nawet nagrał przepowiednie odnośnie finału gdzie brakło tylko jednej bramki Cristiano do spełnienia. Rak mózgu? Karma. Była akcja jest reakcja.
Rak mózgu, a Glik to typowy Seba. Niestety.
Juventus & Widzew
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
No ale Glik jest rudy, nie jego wina przecież.
Ja nie mam zamiaru nikogo usprawiedliwiać czy analizować wideo. Fakty jakie są takie są. Akurat przed finałem Belg był prowokowany przez fanów Juventusu. To się im odgryzł. Proste.
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

To przestań wyznawać zasadę: nie znam się to się wypowiem.
Ja w tematach których nie wiem co powiedzieć nie piszę.
Sam z siebie nie był prowokowany, jakoś fani juve nie prowokowali strootmana, tottiego czy bruno peresa przed meczem z realem. Naingollan sam się wystawił na cel wygłaszając komentarze świadczące o tym że jest tak mądry jak ładny. Nie zliczę ilości wywiadów w którym wypowiadał się niepochlebnie o Juve. tzn niepochlebnie to eufemizm bo nikt by go nie jechał za to że nie lubi juve ale on wśród czystej nienawiści posuwał się do kłamliwych oskarżeń.
Akurat tak się składa, że sytuację na linii Naingollan-fani Juventusu przed finałem LM znam a problem mają że znajomością jej fani Juventusu jak widać.
Owszem sytuacja sięga znacznie dłuższego czasu, ale akurat tym razem fani Juventusu za szybko przypisali sobie zwycięstwo i wzięli sobie za cel Naingollana dobrze znając jego stosunek do klubu.
Owszem sytuacja sięga znacznie dłuższego czasu, ale akurat tym razem fani Juventusu za szybko przypisali sobie zwycięstwo i wzięli sobie za cel Naingollana dobrze znając jego stosunek do klubu.
Prowokacje kibiców nie wzięły się z niczego...
Widziałeś kiedyś żeby np. Marchisio, Bonucci czy Buffon odpowiadali na zaczepki kibiców w social media i to w taki sposob? No wlasnie...
Naingolan to po prostu debil. Sam zaczął ten cały cyrk, a ze jest tak głupi żeby w taki sposób przepychać się z kibicami, No cóż...
A Glika to w ogóle szkoda komentować bo to jest boiskowy bandyta a mentalnie zachowuje się jak typowy Sebek. Sprawiedliwości stało się zadość bo najpierw specjalnie zdeptała Higuaina do czego w sumie sam się przyznał, a pózniej odpadł z LM bo byli zwyczajnie gorsi od Juve... ?
Juventus & Widzew
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
Glik to pała
-
tylerdurden
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 88
Kiedy w koncu skończy się to załosne pie....nie o dwumeczu z Bayernem,w którym trzy pierwsze kardynalne błedy sędziowskie były na korzyść Niemców (karny za odbicie klatą, brak drugiej żółtej dla Vidala na początku drugiej połowy w Madrycie, niesłucznie uznany gol dla Bayernu na 2:1). Ileż można pluć i udawać, że pada deszcz ???wloski pisze:
Real z Bayernem nie do końca uczciwie i tu są wątpliwości.
widocznie nie znasz skoro tak piszesz o naingollanie prowokowanym przez juve
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Tak, nasz dwumecz z Bayernem to kradzież stulecia, a Barca z PSG to historyczna remontada. Nie ma co się przejmować, campeones.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- wloski
- Laureat Złotej Piłki

Świetnie, temat jest o Realu i Juve wyskakujesz z Barca, poruszany jest temat byłego piłkarza Realu wspominasz o Barcelonie.
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
Glik byl w Realu i gral w Torino czyli najwiekszym wrogu Juve, mial okazje to wbil szpile.
Bez kiboli nie ma goli.