FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Rom$on »

BartiX_FCI pisze:No i sie skaczyla kariera w celticu :lol: :lol: :wink: za slabe wyniki dostalem kopa od prezesa i tyle...nie wiem kim teraz grac ;p Celtic ma slaby sklad, malo kasy na transfery to nie dojdzie do niczego ;p
Proponuję Ci pograć Betisem albo Auxerre. Dwa bardzo fajne kluby. Grałem Auxerre przez 4,5 sezonu. Mówię Ci. Wielka radość z gry!
Są jeszcze jakieś propozycje co do PRAWEJ POMOCY??
Twierdza Wrocław
Obrazek
Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Kim zagrać ??

Post autor: adrian7776 »

chciałbym sie was poradzic kim mozna sobie fajnie zagrać w football managera 2005 bez uaktualnienia lub championship managera 03/04 z uaktualnieniem. Chacilbym jakis fajny klubik ktory ma troche kasy ale nie Barca i Chelsea bo to za łatwe. Podajcie jakis sredniaków !!
POZDRO! :P
Jagiellonia Pany Żółto-Czerwone szatany !!
Arsenal wielka druzyna zwalona ekipa. Tottenham i zwalona druzyna i zwalona ekipa.
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

mam pytanko: koncze 1 sezon hull city, mam 41 kolejke i po nim (1 lipca) ma przyjsc kilku pilkarzy, suma tych transferow wynosi ok. 3 mln euro, a obecnie mam 2,4 mln euro. czy przed 1 lipca przybedzie mi troche kasy na transfery,tak ze wszyscy do mnie przyjda, czy paru z nich nie przejdzie z tego powodu ze bede mial za malo kasy i do kasy na nastepny sezon nie dodadza tej obecnej (np. mam 2,4 + 3 na nowy sezon= 5,4)?
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Rom$on »

Podajcie mi linki do patchy 5.0.1, 5.0.2 i 5.0.4, bo nie ma ich na www.fcmc.pl! błagam!!
Twierdza Wrocław
Obrazek
cannabis
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: cannabis »

mokoena bierofka fritz holm aureliano torres - sa niezli :]
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post autor: wazi »

Rom$on pisze:Podajcie mi linki do patchy 5.0.1, 5.0.2 i 5.0.4, bo nie ma ich na www.fcmc.pl! błagam!!
http://www.centrumcm.org/ prosze...
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Re: Kim zagrać ??

Post autor: bobi »

adrian7776 pisze:chciałbym sie was poradzic kim mozna sobie fajnie zagrać w football managera 2005 bez uaktualnienia lub championship managera 03/04 z uaktualnieniem. Chacilbym jakis fajny klubik ktory ma troche kasy ale nie Barca i Chelsea bo to za łatwe. Podajcie jakis sredniaków !!
POZDRO! :P
Zagraj sobie albo Batisem, Ajaxem lub Werderem. Super sie gra tymi klubami. Serdecznie polecam.
Obrazek
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post autor: RoRo »

ee tam. Nic nie pobije Atletico. Klub z ambicjami i masz za zadanie odbudowac słąwe sprzed lat :] Masz bardzo dobra kadre z gwiazdami jak Torres, Ibagaza, Franco, Salva czy Musampa i naprawde bardzo milo i przyjemnie sie gra.

Nawet na transfery mamy troche kasy i stadion bardzo pozadny, a jaka szkolka :] i to wcale nie musimy od arzu walic na peirwsze miejsce. To znaczy zarzad niechcce ale powoli musimy potege odbudowywac.

POZDRO
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

1. mam pytanko: koncze 1 sezon hull city, mam 41 kolejke i po nim (1 lipca) ma przyjsc kilku pilkarzy, suma tych transferow wynosi ok. 3 mln euro, a obecnie mam 2,4 mln euro. czy przed 1 lipca przybedzie mi troche kasy na transfery,tak ze wszyscy do mnie przyjda, czy paru z nich nie przejdzie z tego powodu ze bede mial za malo kasy i do kasy na nastepny sezon nie dodadza tej obecnej (np. mam 2,4 + 3 na nowy sezon= 5,4)?

2. oplaca sie kupic holma, a sprzedac k. nowaka? mam jeszcze w skladzie estoyanoff'a. holm jest wart 1 mln euro, a nowaka moge sprzedac za 4 mln, tylko ze w tej chwili holm jest nieco slabszy od nowaka. estoyanoff ma podobne staty do holma, tylko strzal na 12, a holm 15.
HELP! :) prosze odpowiedzcie na to 1 pytanie, bo po sezonie maja przyjsc: saja, naldo, scullion, ederson, peralta, grisales tylko brakuje mi 0,5 mln na te transfery i nie wiem czy mi cos przybedzie przed 1 lipca czy po (nie pamietam jak to bylo we wczeniejszych grach)
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post autor: RoRo »

gianbuffon pisze:1. mam pytanko: koncze 1 sezon hull city, mam 41 kolejke i po nim (1 lipca) ma przyjsc kilku pilkarzy, suma tych transferow wynosi ok. 3 mln euro, a obecnie mam 2,4 mln euro. czy przed 1 lipca przybedzie mi troche kasy na transfery,tak ze wszyscy do mnie przyjda, czy paru z nich nie przejdzie z tego powodu ze bede mial za malo kasy i do kasy na nastepny sezon nie dodadza tej obecnej (np. mam 2,4 + 3 na nowy sezon= 5,4)?

2. oplaca sie kupic holma, a sprzedac k. nowaka? mam jeszcze w skladzie estoyanoff'a. holm jest wart 1 mln euro, a nowaka moge sprzedac za 4 mln, tylko ze w tej chwili holm jest nieco slabszy od nowaka. estoyanoff ma podobne staty do holma, tylko strzal na 12, a holm 15.
HELP! :) prosze odpowiedzcie na to 1 pytanie, bo po sezonie maja przyjsc: saja, naldo, scullion, ederson, peralta, grisales tylko brakuje mi 0,5 mln na te transfery i nie wiem czy mi cos przybedzie przed 1 lipca czy po (nie pamietam jak to bylo we wczeniejszych grach)
Najprawdopodobniej nie dostaniesz juz przed okknem transferowym zadnych pieniedzy. Nawet jezeli bys kogos teraz sprzedal to itak transfer nastapi po oczekiwanych zakupach a wiec i tak kogos anuluje. Proponuje anulowac transfer najgrszego z twoich nowych tak zeby starczylo kasy bo mzoe ci anulowac transfer jakiegos supergoscia na ktorego od lat czekasz :]

POZDRO
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

Potrzebuje cracka i to jak najszybciej. Możliwe ,że ktoś już dawał linka w tym temacie ,ale chyba nie sądzicie ,że będe przeglądał 175stron tego tematu. Więc życzliwie prosze wszystkie osoby mogące mi pomóc o kontakt na pw.
Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: patryk89 »

Poleccie mi dobrych ...nawet znanych na codzien... młodych (mogą byc tez w srednim wieku) pilkarzy, którzy przeszli by do ligi wegierskiej... :D

Ich cena 5 mln Euro w dół...;]

A płaca 8,500 w dół...;]
Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: limansky »

Elo, zaczalem grac Wisla przed chwila. Wyjsciowy sklad mam prawie identyczny jakim grala Wisla w sezonie 04/05:

=============== Majdan ===============
===================================
== Baszczynski == Klos == Glowacki == Mijailovic ==
============== Kukielka ===============
= Gorawski ==================== Zienczuk =
============= Szymkowiak =============
======== Zurawski ==== Frankowski =========

Kupilem jednak duzo mlodych graczy:

- Pawel Kieszek za 300tys, po dwoch tyg. warty 875 tys
- Dariusz Dudka za 250 tys po dwoch tyg. warty 450 tys
- Konrad Nowak 14 tys, po dwoch tyg warty 2mln600 tys !!!!!!!!!!
- Szalachowski Sebastian 220 tys po dwoch tyg warty 750 tys
- Golanski Pawel 400 tys po dwoch tyg warty 425 tys
- Zagorski Wojciech 20 tys po dwoch tyg warty 300 tys

Teraz kupilem jeszcze Bartosza Slusarskiego wiec nie wiem jak sie bedzie prezentowal.
Ktos gra Wisla albo nieduzym zagranicznym klubem bo potrzebuje zmiennika dla Zienczuka! Narazie tyle peas!
Obrazek
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post autor: Toudinho »

Na lewke polecam Ci Soto oraz Irving Rubirosa za...1,5mln ale naprawde warto. Dobry ejst tez Roncatto.
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post autor: kama_reda »

Dobra teraz ja potrzebuje małej pomocy.

Gram Villarreal i mam chyba 6 albo 7 zagranicznych, a mozna zgłosić tylko trzech :? Czy jest jakaś rada, sposób, abym mógł zgłosić wszystkich. Na poprzednich stronach ktoś już opisywał jak da się ten przepis ominąć, ale już nie pamiętam i nie chce mi się przelatywać kilkunastu stron do tyłu.

Nikt nie chce ze mną rozgrywać sparingów, co mam zrobić, zeby chcieli, oferuje im najwiecej pieniędzy ile mozna, ale i tak sie nie chcą zgodzić :?

Polećcie jakiegoś dobrego, klasycznego rozgrywającego, bo do Barcelony wrócił Riquelme i nie chcą mi go sprzedać :x
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”