A tak na poważnie to jeśli chodziłeś do "przyzwoitego" liceum to powinieneś zdać. Nie chodzi tu o napisanie na 85-90% tylko o zdanie. No chyba, że uczyłeś się zawodu naszego Lesia Wałęsy lub coś w tym stylu
Matura
Haha zdałem na luzie. Sam byłem pozytywnie zaskoczony swoimi wynikami. Najlepiej poszedł mi egzamin z Polskiego - 80%. Z innych zdałem niewiele gorzej. Najsłabiej wypadłem na ustnych, ale wielkim mówca nie jestem. To dla mnie nie nowość, zdecydowanie lepiej czuje się jak moge wylać swoją wiedze na papier. Jestem bardzo zadowolony.
Dla tych co jeszcze nie odebrali wyników - powodzenia.
Dla tych co jeszcze nie odebrali wyników - powodzenia.
-
kawasaki87
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 0
Zdalem
Wyniki oszalamiajace nie sa, ale wazne, ze sie powiodlo
Wiem, ze pewnie bedziecie ciekawi [niektorzy na pewno], dlatego napisze Wam moje wyniki
polski - 33%
angielski - 68%
historia - 37%
wos - 69% i 20%
nie wiem czy pisalem o ustnych, czy mialem wtedy bana
polski - 80%
angielski - 45%
Pozdrawiam
Wyniki oszalamiajace nie sa, ale wazne, ze sie powiodlo
Wiem, ze pewnie bedziecie ciekawi [niektorzy na pewno], dlatego napisze Wam moje wyniki
polski - 33%
angielski - 68%
historia - 37%
wos - 69% i 20%
nie wiem czy pisalem o ustnych, czy mialem wtedy bana
polski - 80%
angielski - 45%
Pozdrawiam

"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- John Travolta
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 5
- Kibicuję: Manchester United
To i ja sie moge juz teraz pochwalic 
Polski 69%
Matma pods 88%, roz 80%
Fiza podst 74%, roz 68%
Angol podst 96% roz 71%
Na PW mam nadzieje ze starczy, chociaz jeszcze musze policzyc ile ludzi mniej wiecej zdawało i matme i fize na maturze.
Fajny jest tam raport z matmy, jakis typ zamiast pisac matury z matmy rysował jakies obrazki, lol i potem sie dziwimy ze jest 21% niezdanych matur...
Polski 69%
Matma pods 88%, roz 80%
Fiza podst 74%, roz 68%
Angol podst 96% roz 71%
Na PW mam nadzieje ze starczy, chociaz jeszcze musze policzyc ile ludzi mniej wiecej zdawało i matme i fize na maturze.
http://www.oke.lomza.com/aktualnosci/matura2006/wie ktoś gdzie można znaleźć te tabele, gdzie są ogólne podziały procentowe w skali kraju, np mam tyle %- jestem średni, tyle %- dobry. pokazywali coś takiego wczoraj wieczorem na jedynce
Fajny jest tam raport z matmy, jakis typ zamiast pisac matury z matmy rysował jakies obrazki, lol i potem sie dziwimy ze jest 21% niezdanych matur...
- Marco Van Basten
- Gwiazda

- Reputacja: 31