FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
owczarenko
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: owczarenko »

tak to prawda torresa jest trudno zatrzymac mi chelsea oferuje 60 mln funtow (gram w funtach) ja sie zgadzam ale torres sie nie zgadza bo uwaza ze powinien dostac wiecej kasy :( :( jak bym go sprzedal tez moze jakiegos sobie dobrego napastnika kupil
VISCA EL BARCA
Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post autor: beku »

RoRo pisze:
beku pisze:http://www.fcmc.pl/ znakomita strona o Managerze ! Talenty , porady , treningi ! wszystko co potrzebne ! gorąco polecam !
Stary ty czytasz cos na tym forum czy tylko przychodzisz ponabijac sobie ?? Przeciez te strone juz chyba z tysiac razy podawalismy ...

Tak na marginesie to duzo lepsza jest sortitoutsi.net ktora tez chyba wszyscy znaja :]

POZDRO
No to sorrka , jestem tu od niedawna i załąpałem przez przypadek " żenującego nabijacza" chciałem brać udział w większoći tematów :( ta stronka którą podałeś nie odpala , szkoda może by była lepsza od tej co podałem i przepraszam , ale nie wiedziałem , że ktoś ją podawał :(

Bardzo polecam obrońce : Jose Julio De La Cuesta z Kolumbii , w 1 sezonie w WBA 3 obrońcana świecie , w 2 sezonie 1 obrońca :)
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post autor: RoRo »

owczarenko pisze:tak to prawda torresa jest trudno zatrzymac mi chelsea oferuje 60 mln funtow (gram w funtach) ja sie zgadzam ale torres sie nie zgadza bo uwaza ze powinien dostac wiecej kasy :( :( jak bym go sprzedal tez moze jakiegos sobie dobrego napastnika kupil
Mi normalnie oferowal Real za niego 100 mln euro ale sie nie zgodzilem. Myslalem ze jest lojalny ale widocznie pazerny na pieniadze :] Dopiero potem go za pol ceny musialem opchnac zeby cos zarobic wogole na nim ...

POZDRO
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
owczarenko
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: owczarenko »

on jest na pieniadze pazerny i to strasznie a talent ma niesamowity
VISCA EL BARCA
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: bobi »

Pierwszy sezon Werderem zakonczylem na 4 miejscu. Teraz w nowym sezonie gralem mecz z Bayernem w polfinale pucharu ligi. Było 0:0 i dostalem 2 czerwone kartki. Ale pomimo tego ze moja sruzyna grala w 9 przeciwko "11" Bayernu zdobylem 2 bramki i wygralem 2:0 :D :!: Po sezonie sprzedalem Klasnica za 17 mln, Charisteasa za 4 mln, Jensena za 11 mln, Bierofki za 30 mln i Lisztesa za 3 mln. A kupilem van der vaarta za 15 mln, Tuncaya za 20 mln, Joe Cola za 9.75 mln, Kompany za 8 mln, i Lahm za 6 mln.

-----------Schmeichel-----------
Lahm--Kompany--Ismael--Nery
Coudet--Micoud----Vaart--Cole
-------Tuncay-----Podolski------

Lawka: Adu, Klose, van Bommel, Soto, Baumann, Davala, Borre, Reinke.

W polowie sezonu przechodzi Tim Wiese za 3.8 mln.
Obrazek
kmino22
Junior
Junior

Post autor: kmino22 »

jak wytrenować piłkarzowi inna pozycje?? np. z DEFENSYWNEGO POMOCNIKA NA OFENSYWNEGO POMOCNIKA?? POMÓŻCIE
<A> <C> <M><I><L><A><N>!!
FORZA ROSSONERI!!
SCHEVCHENKO and KAKA FANS!!
<Y> <E> <A> <H>!!
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

kmino22 pisze:jak wytrenować piłkarzowi inna pozycje?? np. z DEFENSYWNEGO POMOCNIKA NA OFENSYWNEGO POMOCNIKA?? POMÓŻCIE
Wchodzisz do treningu, na dole jest tabelka a w niej pilkarze w rzedzie. Zaznaczasz jakiegos i masz pole (wytrenuj pozycje) i (wytrenuj noge) i zmieniasz tam wg wlasnego uznania.

POZDRO
Obrazek

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi »

RoRo pisze:
kmino22 pisze:jak wytrenować piłkarzowi inna pozycje?? np. z DEFENSYWNEGO POMOCNIKA NA OFENSYWNEGO POMOCNIKA?? POMÓŻCIE
Wchodzisz do treningu, na dole jest tabelka a w niej pilkarze w rzedzie. Zaznaczasz jakiegos i masz pole (wytrenuj pozycje) i (wytrenuj noge) i zmieniasz tam wg wlasnego uznania.

POZDRO
I mi się zdaje że trzeba na tej nowej pozycji umieszczać tego zawodnika przynajmniej ja tak miałem . Mokoene chcicałem zroobić na prawego pomocnika i zrobiłem to pózniej gdy prosilęm asystenta o wystawienie skłądu też go tam umieszczał nawet gdy temu nie zmieniał sie pozycja!
wkscukier
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: wkscukier »

mam pytanie gram MAN U i mam duży problem zajmuje na 8 kolejek 7 lokate nie moge znaleźć sobie a ni dobre treningy albo dobrej taktyki w zimówce przechodzi do mnie diego of. pom. mozecie mi pomóc nikogo wiecej nie kupiłem bo poprostu nie dali mi siana zgóry dzieki wielkie
Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: BartiX_FCI »

Lol a ja mam bardzo wazne pytanie :P co do treningu...zawsze w CM/FM mam z tym problem....i nigdy tego nie moge rozwiazac :shock: :? otoz kiedy ustawie trening i te zielone paski pokazujace jaki trening jest dobrry sa na maxa( mam taki trening :P ) ale jak zaakceptuje i wyjde z teningu i wejde to one sa takie male ... czy to ma cos wspolnego.....czy ten trening bedzie taki jaki byc powinniec czy sie zawodnicy marnowac beda?
:!: Only INTERNAZIONALE F.C. :!:

Obrazek
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Nie boj sie tak zawsze jest ze potem sie zmniejszaja ale umiejetnosci zawodnikow rosna a rraz spadaja, ale jak to wszytko do kupy zebrac to statsy ida w gore :]

POZDRO
Obrazek

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: BartiX_FCI »

czyli mam sie nie przejmowac tymi paskami ?
:!: Only INTERNAZIONALE F.C. :!:

Obrazek
Bartekxx
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Prawy pomocnik do Wisły

Post autor: Bartekxx »

Pablo Garcia Lopez (ESP)
Leonel Rios (ARG)
Bastian Schweinsteiger (DEU)
Awatar użytkownika
SebCristiano
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: SebCristiano »

zaczalem grac pierwszy sezon wiselka i potrzebuje dobrego srodkowego obronce ktory przyjdzie do wisly??sprzedalem wlasnie glowackiego za 1.5mln funtow do lokomitow moskwa pomozcie z tymobronca!!
SiE gRa SiE mA, sIe SkAcZe SiE pLyWa...:) :)ManU i Barca RZADZA!! :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Rom$on »

SebCristiano pisze:zaczalem grac pierwszy sezon wiselka i potrzebuje dobrego srodkowego obronce ktory przyjdzie do wisly??sprzedalem wlasnie glowackiego za 1.5mln funtow do lokomitow moskwa pomozcie z tymobronca!!
Coś tanio go sprzedałeś, ja najmniej za 1,9mln € go puszczałem. Sprowadź sobie Naldo (przychodzi po sezonie bo jest wyporzyczony do RS Fuebol, ale naprawdę warto), Paweł Golański z ŁKSu, Piotr Szymiczek z Odry (naprawdę wymiata). Tyle powinno CI wystarczyć!
Twierdza Wrocław
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”