FMy
-
owczarenko
- Trampkarz

- Reputacja: 0
- beku
- Żenujący nabijacz :/
- Kontakt:
No to sorrka , jestem tu od niedawna i załąpałem przez przypadek " żenującego nabijacza" chciałem brać udział w większoći tematówRoRo pisze:Stary ty czytasz cos na tym forum czy tylko przychodzisz ponabijac sobie ?? Przeciez te strone juz chyba z tysiac razy podawalismy ...beku pisze:http://www.fcmc.pl/ znakomita strona o Managerze ! Talenty , porady , treningi ! wszystko co potrzebne ! gorąco polecam !
Tak na marginesie to duzo lepsza jest sortitoutsi.net ktora tez chyba wszyscy znaja
POZDRO
Bardzo polecam obrońce : Jose Julio De La Cuesta z Kolumbii , w 1 sezonie w WBA 3 obrońcana świecie , w 2 sezonie 1 obrońca
Mi normalnie oferowal Real za niego 100 mln euro ale sie nie zgodzilem. Myslalem ze jest lojalny ale widocznie pazerny na pieniadzeowczarenko pisze:tak to prawda torresa jest trudno zatrzymac mi chelsea oferuje 60 mln funtow (gram w funtach) ja sie zgadzam ale torres sie nie zgadza bo uwaza ze powinien dostac wiecej kasy![]()
jak bym go sprzedal tez moze jakiegos sobie dobrego napastnika kupil
POZDRO

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
-
owczarenko
- Trampkarz

Pierwszy sezon Werderem zakonczylem na 4 miejscu. Teraz w nowym sezonie gralem mecz z Bayernem w polfinale pucharu ligi. Było 0:0 i dostalem 2 czerwone kartki. Ale pomimo tego ze moja sruzyna grala w 9 przeciwko "11" Bayernu zdobylem 2 bramki i wygralem 2:0
Po sezonie sprzedalem Klasnica za 17 mln, Charisteasa za 4 mln, Jensena za 11 mln, Bierofki za 30 mln i Lisztesa za 3 mln. A kupilem van der vaarta za 15 mln, Tuncaya za 20 mln, Joe Cola za 9.75 mln, Kompany za 8 mln, i Lahm za 6 mln.
-----------Schmeichel-----------
Lahm--Kompany--Ismael--Nery
Coudet--Micoud----Vaart--Cole
-------Tuncay-----Podolski------
Lawka: Adu, Klose, van Bommel, Soto, Baumann, Davala, Borre, Reinke.
W polowie sezonu przechodzi Tim Wiese za 3.8 mln.
-----------Schmeichel-----------
Lahm--Kompany--Ismael--Nery
Coudet--Micoud----Vaart--Cole
-------Tuncay-----Podolski------
Lawka: Adu, Klose, van Bommel, Soto, Baumann, Davala, Borre, Reinke.
W polowie sezonu przechodzi Tim Wiese za 3.8 mln.

Wchodzisz do treningu, na dole jest tabelka a w niej pilkarze w rzedzie. Zaznaczasz jakiegos i masz pole (wytrenuj pozycje) i (wytrenuj noge) i zmieniasz tam wg wlasnego uznania.kmino22 pisze:jak wytrenować piłkarzowi inna pozycje?? np. z DEFENSYWNEGO POMOCNIKA NA OFENSYWNEGO POMOCNIKA?? POMÓŻCIE
POZDRO

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
I mi się zdaje że trzeba na tej nowej pozycji umieszczać tego zawodnika przynajmniej ja tak miałem . Mokoene chcicałem zroobić na prawego pomocnika i zrobiłem to pózniej gdy prosilęm asystenta o wystawienie skłądu też go tam umieszczał nawet gdy temu nie zmieniał sie pozycja!RoRo pisze:Wchodzisz do treningu, na dole jest tabelka a w niej pilkarze w rzedzie. Zaznaczasz jakiegos i masz pole (wytrenuj pozycje) i (wytrenuj noge) i zmieniasz tam wg wlasnego uznania.kmino22 pisze:jak wytrenować piłkarzowi inna pozycje?? np. z DEFENSYWNEGO POMOCNIKA NA OFENSYWNEGO POMOCNIKA?? POMÓŻCIE
POZDRO
- BartiX_FCI
- Rezerwowy

Lol a ja mam bardzo wazne pytanie
co do treningu...zawsze w CM/FM mam z tym problem....i nigdy tego nie moge rozwiazac
otoz kiedy ustawie trening i te zielone paski pokazujace jaki trening jest dobrry sa na maxa( mam taki trening
) ale jak zaakceptuje i wyjde z teningu i wejde to one sa takie male ... czy to ma cos wspolnego.....czy ten trening bedzie taki jaki byc powinniec czy sie zawodnicy marnowac beda?
- BartiX_FCI
- Rezerwowy

-
Bartekxx
- Podawacz Piłek

- Kontakt:
Prawy pomocnik do Wisły
Pablo Garcia Lopez (ESP)
Leonel Rios (ARG)
Bastian Schweinsteiger (DEU)
Leonel Rios (ARG)
Bastian Schweinsteiger (DEU)
- SebCristiano
- Skład C

- Kontakt:
- Rom$on
- Pierwszy Skład

Coś tanio go sprzedałeś, ja najmniej za 1,9mln € go puszczałem. Sprowadź sobie Naldo (przychodzi po sezonie bo jest wyporzyczony do RS Fuebol, ale naprawdę warto), Paweł Golański z ŁKSu, Piotr Szymiczek z Odry (naprawdę wymiata). Tyle powinno CI wystarczyć!SebCristiano pisze:zaczalem grac pierwszy sezon wiselka i potrzebuje dobrego srodkowego obronce ktory przyjdzie do wisly??sprzedalem wlasnie glowackiego za 1.5mln funtow do lokomitow moskwa pomozcie z tymobronca!!