FMy
- kama_reda
- Rodowity Bawarczyk
- Reputacja: 0
kama_reda pisze:Gram Villarreal i mam chyba 6 albo 7 zagranicznych, a mozna zgłosić tylko trzechCzy jest jakaś rada, sposób, abym mógł zgłosić wszystkich. Na poprzednich stronach ktoś już opisywał jak da się ten przepis ominąć, ale już nie pamiętam i nie chce mi się przelatywać kilkunastu stron do tyłu.
Nikt nie chce ze mną rozgrywać sparingów, co mam zrobić, zeby chcieli, oferuje im najwiecej pieniędzy ile mozna, ale i tak sie nie chcą zgodzić![]()
Ponawiam pytania, narazie nie uzyskałem odpowiedzi
piwus pisze:kama_reda napisał:
Czy jest jakaś rada, sposób, abym mógł zgłosić wszystkich. Na poprzednich stronach ktoś już opisywał jak da się ten przepis ominąć, ale już nie pamiętam i nie chce mi się przelatywać kilkunastu stron do tyłu.
Chyba można ich zgłosić do kadry "B", a potem przenieść do pierwszego składu. Ale specem się nie czuję .
Ale ja musze przyznać im numery i wtedy są zgłoszeni, czyli jak przesune ich do rezerw to nie będą mieli numerów i co na boisku potem bez numerów
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
- Dombroś
- Grafomania zaawansowana
Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolnykama_reda pisze:Ale ja musze przyznać im numery i wtedy są zgłoszeni, czyli jak przesune ich do rezerw to nie będą mieli numerów i co na boisku potem bez numerów?

"Nie lubię oglądać Ronaldinho, bo wiem, że nigdy nie będę grał tak jak on"- F.Torres
-
gianbuffon
- Skład B

jesli jeszcze zdazysz to polecam diego daniel barreto, mialem go u siebie w wiselce i naprawde wymiata, ma dobry refleks i w dodatku wezmiesz go na poczatku gry za darmo! polecam tez sebastiana saje (ok 1,2 mln euro), akinfeev, lastuvka i mlodzi: chico i lasse staw. z polakow: janukiewicz, kieszek.lucas19 pisze:Potrzebuje bramkarza do wiselki??
- Rom$on
- Pierwszy Skład

Jaki kosmiczny. Nie gadaj głupot dostanie kolejny wolny numer, ajak wszystkie są zajęte to dostanie 26, 27 itd...Dombroś pisze:Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolnykama_reda pisze:Ale ja musze przyznać im numery i wtedy są zgłoszeni, czyli jak przesune ich do rezerw to nie będą mieli numerów i co na boisku potem bez numerów?Ale i tak będzie to troszke kosmiczny numer.......
W CMie 01-02 mozna bylo samemu dobierac numery a juz w 03-04 np gra sama wybiera numer. Troche zrabali ale trudnoRom$on pisze:Jaki kosmiczny. Nie gadaj głupot dostanie kolejny wolny numer, ajak wszystkie są zajęte to dostanie 26, 27 itd...Dombroś pisze:Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolnykama_reda pisze:Ale ja musze przyznać im numery i wtedy są zgłoszeni, czyli jak przesune ich do rezerw to nie będą mieli numerów i co na boisku potem bez numerów?Ale i tak będzie to troszke kosmiczny numer.......
POZDRO

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
- Rom$on
- Pierwszy Skład

Jak to?? przecież tam można było i dawać samemu dowolne numery to samo w FMie.RoRo pisze:W CMie 01-02 mozna bylo samemu dobierac numery a juz w 03-04 np gra sama wybiera numer. Troche zrabali ale trudnoRom$on pisze:Jaki kosmiczny. Nie gadaj głupot dostanie kolejny wolny numer, ajak wszystkie są zajęte to dostanie 26, 27 itd...Dombroś pisze: Nie bój się jak zgłosisz ich do jadry B a potem wstawisz do pierwszego zesopłu to przed meczem poprosi cie oto abyś popszypisywał numery graczom. Ale jeżeli któryś numerek przypisany innemu graczowi to poprostu będziesz mógł dać mu numer wolnyAle i tak będzie to troszke kosmiczny numer.......
POZDRO
lucas19 pisze:Saja, lastuvka, baretto nie chca ze mna podpisac kontraktu.Janukiewicza czymam narazie w rezerwach,potrzeba mi dobrego bramkarza bo przez majdana przegralem puchar uefa:)