Piłka w TV
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Piłka w TV
Nie, jest jeszcze jeden as. Nie pamiętam jego godności, ale przytoczę jego słynne powiedzonko: "CZY BĘDZIE BRAMKA?", które jest notabene jego znakiem firmowym 
Piłka w TV
Chodzi Ci zapewne o Tomasza Lacha. Komentator na równie niskim poziomie, co Dariusz Szpakowski.

Piłka w TV
a nie jakiś Kostyra, albo ten drugi co MMA komentuje? NIgdy nie pamietam jego nazwiska, taki grubszy koleś 
Janisz?
Janisz?
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Piłka w TV
Do Tomasza Lacha to ja akuratnie nic nie mam
Kojarzę go głównie z Pucharu Narodów Afryki, gdy ten jeszcze leciał na eurosporcie. Do tego bodajże komentował eurogole jak dobrze pamiętam, które też kiedyś uwielbiałem oglądać. Brakuję mi tego
Ps. A ten typek to Andrzej Janisz
Przypomniałem sobie.
Jezu, niech on już skończy
Ps. A ten typek to Andrzej Janisz
Jezu, niech on już skończy
Piłka w TV
W Polsce nie ma dobrych komentatorów piłkarskich..., mecze powinny być komentowana stylem włoskim
a jeszcze lepszy jest Tiziano Crudelli (Milan)
a jeszcze lepszy jest Tiziano Crudelli (Milan)
Juventus & Widzew
Piłka w TV
Przy Eleven Extra większość była pewna, że będzie podwyżka. I ja takowej nie zauważyłem

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Piłka w TV
Hmm dziwne bo u mnie z 7.90 na 15.moze masz jakas inna telewizje (ja mam nc+).
Jak mi sie skonczy to chcialbym zrezygnowac z nc i miec np tylko eleveny i muzyke bo nic innego nie ogladam a place stowe miesiecznie.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2461
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Piłka w TV
W NC+ z tego co pamiętam była oferta, że przez jakiś czas Eleveny były w okolicach 8 zł, a potem wróciły do standardowej wartości. Pewnie miałeś je Enjo w tej promocji.
W Polsacie Eleveny są po 15 zł, ale to i tak świetna opcja, w końcu nie trzeba się męczyć ze streamami, Real w TV, Primera w TV a i na Serie A zacząłem częściej spoglądać.
W Polsacie Eleveny są po 15 zł, ale to i tak świetna opcja, w końcu nie trzeba się męczyć ze streamami, Real w TV, Primera w TV a i na Serie A zacząłem częściej spoglądać.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

Piłka w TV
Dokładnie tak, przez pierwszy rok w NC+ było 7,90, później 15,90 i można było zrezygnować. Dopiero później doszedł trzeci kanał jednak cena pozostała bez zmian

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1507
- Kibicuję: FC Barcelona
Piłka w TV
Jak to jest z tym 11? Umowę podpisuje się na 2 lata, czy o ile coś tam pamietam, to można zrezygnować z miesiąca na miesiąc?
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2461
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Piłka w TV
Stan Futbolu od przyszłego tygodnia ma zmienić nazwę. Odchodzi Stanowski, a na stałe prowadzącym ma zostać Święcicki. Ciekawe czy w końcu Zarzeczny wyleci, który robi furorę wpierdzielając co chwila rogaliki.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

Piłka w TV
I dobrze. Stanowski nie nadaje się do telewizji, co dobitnie pokazał prowadząc ten program. Święcicki nie dość, że jest zdecydowanie najlepszym komentatorem Eleven (inna półka zupełnie) to merytorycznie był bardzo dobrze przygotowany do prowadzenia chociażby ostatniego porogramu z Mioduskim.
Ja tam lubię Zarzecznego. Pierdoli, bo pierdoli, ale ma świetne historie i rzadko się z nim można nie zgodzić. Najbardziej irytujące jest jego przerywanie komuś, ale ten typ tak ma. Chociaż właśnie w ostatnim programie (z Mioduskim) nie dali mu powiedzieć za wielę i miałem bekę widząc jaki jest sfrustrowany siedząc cicho