Zadowolony z tego transferu nie jestem, ale wielkich gwiazd przy obecnych właścicielach nie będzie. Pozostaje liczyć na to, że jak najszybciej dojdzie do przejęcia klubu.
Liverpool (zbiorczy)
Re: Liverpool (zbiorczy)
Przynajmniej nie kosztował 30 milionów funtów.
Zadowolony z tego transferu nie jestem, ale wielkich gwiazd przy obecnych właścicielach nie będzie. Pozostaje liczyć na to, że jak najszybciej dojdzie do przejęcia klubu.
Tylko ze nawet jak byly pieniadze , bylo tez sprowadzanie gwiazd pokroju wlasnie Jovanovicia . Zreszta , nie moj problem . KRAP ! - Keep Rafa At Pool ! 
Niewykluczone. W końcu Benitez jest nieobliczalny.
Swoją drogą szkoda, że Rafa nie zostanie trenerem Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Wielka szkoda. Jestem praktycznie przekonany, że Gruby zostanie przynajmniej na jeszcze jeden sezon (chyba, że trafi się inwestor z jajami, który zwolni go w trakcie rozgrywek, jeśli znowu wyniki będą beznadziejne).
Swoją drogą szkoda, że Rafa nie zostanie trenerem Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Wielka szkoda. Jestem praktycznie przekonany, że Gruby zostanie przynajmniej na jeszcze jeden sezon (chyba, że trafi się inwestor z jajami, który zwolni go w trakcie rozgrywek, jeśli znowu wyniki będą beznadziejne).
Aurelio odchodzi.
Fabio odrzucił ofertę klubu, która zakładała, że otrzymywałby wynagrodzenie tylko w przypadku grania (co jak wiemy jest coraz rzadsze w przypadku Brazylijczyka) i będzie mógł odejść na zasadzie wolnego transferu. Tak więc szykuje się transfer lewego obrońcy (chyba, że Agger będzie tam grał, co oczywiście byłoby jedną z wielu idiotycznych decyzji Beniteza).
Poza tym agent Torresa zapewnił, że Hiszpan chce zostać na Anfield.
Fabio odrzucił ofertę klubu, która zakładała, że otrzymywałby wynagrodzenie tylko w przypadku grania (co jak wiemy jest coraz rzadsze w przypadku Brazylijczyka) i będzie mógł odejść na zasadzie wolnego transferu. Tak więc szykuje się transfer lewego obrońcy (chyba, że Agger będzie tam grał, co oczywiście byłoby jedną z wielu idiotycznych decyzji Beniteza).
Poza tym agent Torresa zapewnił, że Hiszpan chce zostać na Anfield.
Czytałem niedawno, że możliwy jest powrót Aurelio do Valencii. Wiele tutaj jednak zależeć ma od dwóch rzeczy, pozbyciu się zawodników którzy wracają do klubu bo kadra będzie obecnie składać się z 40(sic!) zawodników i tego jakiej pensji by sobie życzył. Komponuje się on idealnie w politykę ściągania za darmo przyzwoitych zawodników, a także biorąc pod uwagę, że nasi obrońcy lubią się łamać ciągle.
Zigić w Birmingham City. Odetchnąłem z ulgą.
Media informują, że pod lupą Beniteza po raz kolejny znalazł się Simao. Wg goal.com Portugalczyk miałyby kosztować 8 mln funtów. Średnio mi się to podoba. Skrzydłowy Atletico ma już 31 lat, a 8 milionów w przypadku ekipy z Anfield to naprawdę duże pieniądze, które można rozdysponować znacznie lepiej. Innym zawodnikiem, którego media łączą z Liverpoolem jest obrońca Boltonu - Gary Cahill. Poza tym komplikuje się sprawa transferu Danny'ego Wilsona na Anfield. Początkowo mówiło się, że obrońca Glasgow Rangers będzie kosztował 2,5 mln funtów. Później w mediach pojawiła się inna cena - 4 miliony funtów. Okazuje się jednak, że szkocki klub chce za swojego obrońce 5 milionów funtów. Wydaje mi się jednak, że Szkot przyjdzie za mniejsze pieniądze. W końcu za rok kończy mu się kontrakt i będzie mógł odejść za darmo, więc jest to ostatnia okazja Rangersów do zarobienia pieniędzy na 18-latku.
No i Aquilani zapewnił, że zostaje na Anfield. W sumie to dobrze, bo teraz będzie mógł normalnie przepracować okres przygotowawczy i pokazać w przyszłym sezonie, że był wart wydanych na niego pieniędzy. Poza tym w klubie pojawił się nowy lekarz-cudotwórca, więc niewykluczone, że Alberto wreszcie będzie miał mniej problemów zdrowotnych.
Media informują, że pod lupą Beniteza po raz kolejny znalazł się Simao. Wg goal.com Portugalczyk miałyby kosztować 8 mln funtów. Średnio mi się to podoba. Skrzydłowy Atletico ma już 31 lat, a 8 milionów w przypadku ekipy z Anfield to naprawdę duże pieniądze, które można rozdysponować znacznie lepiej. Innym zawodnikiem, którego media łączą z Liverpoolem jest obrońca Boltonu - Gary Cahill. Poza tym komplikuje się sprawa transferu Danny'ego Wilsona na Anfield. Początkowo mówiło się, że obrońca Glasgow Rangers będzie kosztował 2,5 mln funtów. Później w mediach pojawiła się inna cena - 4 miliony funtów. Okazuje się jednak, że szkocki klub chce za swojego obrońce 5 milionów funtów. Wydaje mi się jednak, że Szkot przyjdzie za mniejsze pieniądze. W końcu za rok kończy mu się kontrakt i będzie mógł odejść za darmo, więc jest to ostatnia okazja Rangersów do zarobienia pieniędzy na 18-latku.
No i Aquilani zapewnił, że zostaje na Anfield. W sumie to dobrze, bo teraz będzie mógł normalnie przepracować okres przygotowawczy i pokazać w przyszłym sezonie, że był wart wydanych na niego pieniędzy. Poza tym w klubie pojawił się nowy lekarz-cudotwórca, więc niewykluczone, że Alberto wreszcie będzie miał mniej problemów zdrowotnych.
Sky Sports także pisze o Simao. Pojawiła się nawet wypowiedź Portugalczyka, który stwierdził, że chętnie zagra w Premier League.
Ciekawe czy faktycznie jest coś na rzeczy...
Ciekawe czy faktycznie jest coś na rzeczy...
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2316
- Kontakt:
celowo pominales fakt, ze Torres potem sam zaprzeczyl doniesienom agenta i nie że nie wyklucza możliwości opuszczenia Anfield?Poza tym agent Torresa zapewnił, że Hiszpan chce zostać na Anfield.
Tak serio.. Zastanawiam sie, co o tym sadzisz? Osobiście nie chciałbym, żeby najlepsi piłkarze opuszczali ligę.. z drugiej strony, jeśli chce grać w Champions League to trudno się dziwić. Nie wiem, gdzie mógłby pójść - Real, Barca?

Magnum mógłbyś zapodać jakiegoś linka do tej wypowiedzi Torresa ? Słyszałem o tym że jego agent mówił że zostanie ale na tą wypowiedź Torresa się nie natknąłem.
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
A nie jest tak, ze obiecal kibicom, iz w Realu nigdy nie zagra? gdy odchodzil z Atletico... wiec mozesz wykreslic ta opcjeMagnum pisze:Real
Barca, ma Ville wiec chyba nie bedzie sprowadzac kolejnego napastnika

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
Magnum, prawdę mówiąc zapomniałem. Tutaj macie wypowiedź Hiszpana.
Wydaje mi się, że Torres jeszcze przynajmniej rok u nas zostanie (później wszystko będzie zależało od ewentualnych sukcesów klubu). Do Realu nie pójdzie, bo obiecał to kibicom Atletico. Barcelona ma wielkie bogactwo w ataku, więc nie sądzę, by wydali kolejne wielkie pieniądze na następnego napastnika. Jeśli miałby odejść, to pewnie do innego angielskiego klubu (pewnie do Chelsea, bo Arsenal, United i City z różnych powodów odpadają), chociaż przypomina mi się ostatni wywiad Hiszpana, w którym powiedział, że bardzo siłowa piłka w Premier League źle wpływa na jego zdrowie, co po części może sugerować, że Fernando może myśleć właśnie nad zmianą ligi.
Przy okazji: Daily Mail informuje, że Benitez dostał zawrotną kwotę w wysokości 5 mln funtów na transfery! Będzie wesoło!
Wydaje mi się, że Torres jeszcze przynajmniej rok u nas zostanie (później wszystko będzie zależało od ewentualnych sukcesów klubu). Do Realu nie pójdzie, bo obiecał to kibicom Atletico. Barcelona ma wielkie bogactwo w ataku, więc nie sądzę, by wydali kolejne wielkie pieniądze na następnego napastnika. Jeśli miałby odejść, to pewnie do innego angielskiego klubu (pewnie do Chelsea, bo Arsenal, United i City z różnych powodów odpadają), chociaż przypomina mi się ostatni wywiad Hiszpana, w którym powiedział, że bardzo siłowa piłka w Premier League źle wpływa na jego zdrowie, co po części może sugerować, że Fernando może myśleć właśnie nad zmianą ligi.
Przy okazji: Daily Mail informuje, że Benitez dostał zawrotną kwotę w wysokości 5 mln funtów na transfery! Będzie wesoło!
- Magnum
- Moderator

- Kontakt:
mozliwe. rzucalem tak bez pokrycia klubami ktore w plotkach gdzies slyszalem. najbardziej prawdopodobne wydaje sie chyba Chelsea. ale ja tam nie wiemczeher pisze:A nie jest tak, ze obiecal kibicom, iz w Realu nigdy nie zagra? gdy odchodzil z Atletico... wiec mozesz wykreslic ta opcjeMagnum pisze:Real
jeszcze wyda wiecej niz Wenger majac do dyspozycji 35 (?) mlnPrzy okazji: Daily Mail informuje, że Benitez dostał zawrotną kwotę w wysokości 5 mln funtów na transfery! Będzie wesoło!

Że niby kto ma te 35 milionów? Benitez czy Wenger?
Niewykluczone, że Rafa będzie tyle miał. Oczywiście po wcześniejszej sprzedaży np. Mascherano.
Niewykluczone, że Rafa będzie tyle miał. Oczywiście po wcześniejszej sprzedaży np. Mascherano.
- Magnum
- Moderator

- Kontakt:
No Wenger. Przynajmniej tak mowia media.Daaaamian pisze:Że niby kto ma te 35 milionów? Benitez czy Wenger?![]()

Na goal.com wyczytałem, że Benitez będzie miał nie 5 (ostatnio Daily Mail podało taką informację), a 15 milionów funtów do wydania. Pytanie tylko, która informacja jest prawdziwa.
Oby ta druga...
Oby ta druga...