DjJuve pisze:Chcesz się pozbyć z naszego klubu najlepszego trenera na świecie? Shocked
Tego właśnie chcę. Chcę zmian, mimo tego, że obok Barcy Juve jest najlepsze na świecie. Może nawet przed Barcą.
DjJuve pisze:Pyszny pomysł, Deschamps , który miał jeden udany sezon a następnie wyleciał na zbity pysk, miło Krzywy
Raczej odszedł, jeśli dobrze pamiętam. Miał jeden udany sezon w Monaco, ale ciąglę zbiera doświadczenie.
A pamiętasz co powiedział ś.p. Umberto?
Prosił o Capello. Pamiętam.
DjJuve pisze:Camor i Canna?
Canna może nie...myslałem, że jest starszy. Ale, możecie mnie zastrzelić za to co powiem, Camor będzie już koło 30. Normalnie bym pewnie tego nie napisał, bo nie uważam, że piłkarz po 30 to już 'dziadek', ale co do skrzydłowych mam inne zdanie. Będzie już mniej zwrotny, straci na prędkości. Pewnie będzie jeszcze w stanie pograć na wysokim poziomie, ale IMHO 2007 rok to będzie ten, w którym trzeba będzie już szukać następcy tego piłkarza.
DjJuve pisze:Bo Capello nie jest modny i oryginalny?
Nie, bo ciągłe wygrywanie robi się nudne. Chcę dreszczyku emocji.
DjJuve pisze:Jeśli chcesz nowego trenera tylko po to aby narobił bigosu, to gratuluje.
Chcę nowego trenera nie po to, żeby jak to nazwałeś narobił bigosu, a po to, żeby wprowadził coś nowego. Zresztą sam Capello chyba kiedyś mówił, że po wypełnieniu kontraktu chciałby poprowadzić reprezentacje.
Co do osoby Fabio, którego naprawdę szanuję, lubię i uważam za największego specjalistę na globie, to uważam, że wspaniale prowadzi Juve. Chcę, żeby wypełnił kontrakt i do tego miał z Juve jak najwięcej sukcesów. Mimo tego wolałbym go pożegnać po 2008 roku bądź wcześniej. Nie wiem czemu. Może ciągłę wygrywanie robi się nudne

Niech dalej prowadzi zespół, który już chyba zbudował.Zakończył selekcje IMHO. Ja po prostu boję się tego całego 'znudzenia materiałem'. Pewnie na wyrost, ale co tam. Jak na trenera Fabio do najmłodszych nie należy, wręcz przeciwnie. Ciekawe jest to czy w ogóle zgodzi się na przedłużenie kontraktu? Może wygra jeszcze ze 2 scudetto i LM ze Starą Damą i jej podziękuje? To by było zrozumiałe, w końcu zdobyłby już z nimi wszystko.
Gadasz bzdury
Nie, po prostu mam swoje zdanie, którego Ty nie rozumiesz.