jeszcze jakby nie mieli nitki i by im uszy odpadły, to do tego wszystkiego by komicznie wyglądalimaciek_88 pisze:Wbrew pozorom nasi coś tam mają coś w tych głowach poza nitką
Juventus cz.2 (zbiorczy)
- maestro
- Podwójne standardy
- Reputacja: 174
- Kontakt:
Wczoraj swoje 80. urodziny obchodziła legenda Juve, Gianpiero Boniperti. Spóźnione wszystkiego najlepszego, Panie Prezydencie ![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)
Wczoraj również zostały zaprezentowane stroje Juve na najbliższy sezon. Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobają. Żółte elementy na domowych koszulkach wyglądają dużo fajniej niż czerwone, które troche gryzły się z logiem sponsora
Wracamy więc do żółtego i fajnie. Jestem troche zaskoczony kolorystyką stroju wyjazdowego
Nie przypominam sobie, żebyśmy w przeszłości grali w złotych szatach
Ogólnie pomysł bardzo fajny, wykonanie również. Oba zestawy mi się podobają.

Jeśli chodzi o transfery, to od kilku dni bez rewelacji. Poza oddawaniem naszych złotych dzieci
Na szczęście Lanzafame na współwłasność, postraszyli nas tymi newsami o transferze definitywnym... Jeśli wierzyć pismakom, zwiększyliśmy ofertę za Xabiego Alonso, kolejna telenowela ala Amauri, mogłaby się już skończyć. Ostatnio pojawiła się (oczywiście w prasie) też opcja wypożyczenia Ivanovica... jestem za, chociaż kto wie jak prezentowałaby się jego forma po sezonie spędzonym w rezerwach Chelsea. Poleciałeś na kase, to teraz masz
Cały czas marzę, że sprowadzimy jeszcze jednego klasowego obrońcę... <buja w obłokach>
Wczoraj również zostały zaprezentowane stroje Juve na najbliższy sezon. Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobają. Żółte elementy na domowych koszulkach wyglądają dużo fajniej niż czerwone, które troche gryzły się z logiem sponsora

Jeśli chodzi o transfery, to od kilku dni bez rewelacji. Poza oddawaniem naszych złotych dzieci
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Boniperti to jedna z największych postaci JUVE, na boisku czysty geniusz, a puźniej przez długie dziesięciolecia nasz prezes, siła spokoju, klasa i to tchninie tradycji....
Postać absolutnie wyjątkowa. Najlepszego Prezydencie
A jeśli mowa o stroje to mi trosztę szkoda tych czerwonych bo strasznie je lubiłem, ale nowe złote są tak kozackie i poprostu tak ładne że już o nich zapomniałem
Postać absolutnie wyjątkowa. Najlepszego Prezydencie
A jeśli mowa o stroje to mi trosztę szkoda tych czerwonych bo strasznie je lubiłem, ale nowe złote są tak kozackie i poprostu tak ładne że już o nich zapomniałem
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
Na bok. Zarówno prawa strona jak i lewa mnie nie przekonują. Z tym, że na lewej damy szansę De Ceglie a na prawej już od 3 sezonów na wylocie jest Zebina i kto wie czy tym razem Francuz nie dopnie swego.Lakier pisze:na jaka pozycje?maestro pisze:Cały czas marzę, że sprowadzimy jeszcze jednego klasowego obrońcę..
#injacekwetrust
- maestro
- Podwójne standardy
- Kontakt:
Lakier pisze:na jaka pozycje?
Którykolwiekmaciek_88 pisze:Na bok.
Tak naprawdę moim marzeniem jest pozbycie się Molinaro i Zebiny oraz sprowadzenie dwóch dobrych bocznych obrońców na ich miejsce jednak zdaję sobie sprawę, że w tym oknie jest to raczej niemożliwe do wykonania... takie tylko moje marzenia, misterny plan
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
Ja bym nie demonizował tak tego Criscito. To zarząd pokazał szczyt głupoty myśląc, że na 20-latku oprze środek obrony. Pamiętacie pierwszy oficjalny mecz Chielliniego w Juventusie
Bo ja pamiętam - z Bayernem w Lidze Mistrzów. Wszedł i był tak osrany, że prawie sobie samobója strzelił i ze stresu grał jak ostatni paralita. Z tym, że on był zmiennikiem i dano mu czas na to, by potrafił sobie radzic z presją. Pół roku później wraz z Balzarettim wymiatał z Interem, gdy nasza pozostała para bocznych obrońców - Zebina i Zambro byli kontuzjowani.
Criscito i De Ceglie powinni byc tak samo wprowadzani do zespołu. Niestety tak się nie stało/stanie.
Criscito i De Ceglie powinni byc tak samo wprowadzani do zespołu. Niestety tak się nie stało/stanie.
#injacekwetrust
Moim zdaniem niepotrzebnie Balze sprzedalismy, moze i byl sredniakiem, ale ponizej tego poziomu nie schodzil, a zmiennikiem bylby o niebo lepszym od Molinaro.
Srodka nie mamy co wzmacniac, jest Chiellini, ktory jest juz klasa swiatowa, jest portugalczyk, ktory moze bedzie gral, a jak nie to jest Legro i Melberg!
Srodka nie mamy co wzmacniac, jest Chiellini, ktory jest juz klasa swiatowa, jest portugalczyk, ktory moze bedzie gral, a jak nie to jest Legro i Melberg!
- maestro
- Podwójne standardy
- Kontakt:
Otóż toJa bym nie demonizował tak tego Criscito. To zarząd pokazał szczyt głupoty myśląc, że na 20-latku oprze środek obrony
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
No i tu jest pies pogrzebany!
De Ceglie jest zdolnym piłkarzem, ale nie można całej odpowiedzialności zrzucić na jego barki! Ja bym chciał żeby do JUVE trafil Taiwo...
A na prawą Behrami i by było pięknie
De Ceglie jest zdolnym piłkarzem, ale nie można całej odpowiedzialności zrzucić na jego barki! Ja bym chciał żeby do JUVE trafil Taiwo...
A na prawą Behrami i by było pięknie
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill