Juventus cz.2 (zbiorczy)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson »

Trofeo Tim za nami i myśle że kibice JUVE są zadowoleni. Na mnie głównie wielkie wrażenie zrobiła gra Rossiego :shock: Młokos w tym okresie przygotowawczym prezentuje się naprawdę świetnie, a w meczu z Interem był naszą czołową postacią. Świetny technicznie, bardzo zwinny i szybki, ma niesamowitą łatwosc mijania rywali, co pokazał kilka razy z czego 2 akcje były szczególnie widowiskowe, raz gdy puścił piłkę Maiconowi lewą i obiegł go prawą i raz gdy przejechał się po 3 graczach Interu, bardzo fajnie też schodzi do środka, do tego nie bał się byc przy piłce i szukał gry, naprawdę dla mnie to ogromna niespodzianka jak dobrze już on się prezentuje i czekam na więcej :D . Co cieszy, dobrze też prezentował się Marchionni i może wreszcie zaliczy udany sezon, bo jak gra to naprawdę jest co oglądac. Jeśli mowa o meczu z Milanem to szkoda że nie wygraliśmy, bo 2 bramka mogła nie pasc. Pierwsza to inna sprawa bo to co zrobił Seedorf to najnormalniej: :rydzyk: Drużyna dobrze zareagowała na straconego gola i doprowadziła bardzo szybko do prowadzenia, to się chwali. Dobrze wyglądał Nedved, który i we wcześniejszych meczach prezentował wysoki poziom. W meczu z Interem na szczególne wyróżnienie zasługuje Gigi za kapitalną paradę bo piłka była niemiłosiernie szybka i z najmniejszej odległości, szkoda tez wolnego Alexa bo by był gol mogący powalczyc z golem Seedorfa.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy »

ponoc Real kupil za 9 banie Vdv. a my mamy zalosne cipy w zarzadzie i Poulsena za tyle samo. oby tak dalej, Secco!

Edit. Akarin z tego co slyszalem maja doplacic jeszcze 2 banki. Czyli w sumie 11, smieszne pieniadze.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2008, 21:21 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin »

Za 9 to na bank nie, bo Beiersdorfer powiedział, że taka oferta była, ale została odrzucona. HSV chciało 13 mln :wink: Do puki na stronie HSV nie zobaczę potwierdzenia to nie uwierzę. Choć jak nie bedzie tego dzisiaj to pewnie w ciagu tego, albo przyszłego tygodnia kluby dojda do porozumienia.
Luca Toni \o/
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2828

Post autor: sci »

czyli z dwójki vDV/Diego odpadł już jeden.....Diego witamy w Turynie :lol:
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post autor: maciek_88 »

i gdzie on będzie grał?
#injacekwetrust
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

bedzie zmiennikiem Poulsena :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

i gdzie on będzie grał?
jak znam naszego A.S.a to pewnie w Madrycie/Barcelonie/Londynie/ nawet Kraków jest tu bardziej właściwy niż Turyn :roll:
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Gościu na dobrą sprawę nie rozegrał jeszcze 45 minut w naszych barwach a Ty już szydzisz.

Póki co te nasze ,,głośniejsze" transfery nam nie wyszły, te przyjmowane z niechęcią - wręcz przeciwnie.

A dla Diego i VDV nie ma miejsca w naszej taktyce a dla 1 grajka na pewno nie będziemy jej zmieniac.
#injacekwetrust
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin »

sci pisze:w Madrycie/Barcelonie/Londynie/ nawet Kraków jest tu bardziej właściwy niż Turyn
nie trzeba aż tak sie wysilać :wink: w Werderze :wink:
Luca Toni \o/
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

maciek_88 pisze:Gościu na dobrą sprawę nie rozegrał jeszcze 45 minut w naszych barwach a Ty już szydzisz.
ale ja nie o Poulsenie, bo do niego akurat nic nie mam...Pisałem o A(lessio)S(ecco)-ie :)
Akarin pisze:sci napisał:
w Madrycie/Barcelonie/Londynie/ nawet Kraków jest tu bardziej właściwy niż Turyn

nie trzeba aż tak sie wysilać Wink w Werderze Wink
baa aktualnie to chyba nawet dalej bo w Pekinie?? :)
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Ale ja to pisałem do ossy'ego.

A skoro czepiasz się Secco, że nie kwapi się by sprowadzic Holendra, to ja mam pytanie - na jakiej pozycji widziałbyś tego naszego potencjalnego zbawiciela w pomocy z ligi niemieckiej, bo naprawdę jestem bardzo ciekawy.
#injacekwetrust
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

nie chodzi o Holendra tylko ogólnie jego działania uważam za żenujące :) można by go na wypożyczenie gdzieś wysłać, młody jest niech się poduczy :)
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

maciek_88 pisze: A dla Diego i VDV nie ma miejsca w naszej taktyce a dla 1 grajka na pewno nie będziemy jej zmieniac.
Nie zmieniajmy. Grajmy dalej pilke gdzie obronca srodkowy to nasz rozgrywajacy posylajacy dluga pile 'na pale'. A gdy gramy z ogorkami w lidze ktorzy bronia sie cala ekipa przewaznie remisujemy.
Obrazek
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Ale o czym Ty mówisz :?: Za defensywnego pomocnika chcesz go wrzucic czy na lewe skrzydło, gdzie VDV za czasów w Ajaxie został odsunięty z kadry na krótki czas, bo nie chciał tam grac :?:
#injacekwetrust
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

no może i nie ma za kogo ich wrzucić....ale.....po co komu były deklaracje zimowe że AS jedzie do BRemy....AS jedzie do Hamburga....AS już zaklepał transfer......i to nie były ploteczki na pudelku
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”