Wasze prywatne typy
Wasze prywatne typy
Bardzo dużo "pewniaków" po wysokich kursach dzisiaj do pobrania...
Co Waszym zdaniem śmierdzi najbardziej?
Lazio - Napoli 1 (Lazio w gazie, Napoli żenada)
Spurs - Liverpool 2 (kontuzje w Londynie, Liverpool wygląda jak nie do zatrzymania)
Crystal Palace - Arsenal 2 (niby derby, ale szatnia gospodarzy jest przetrzebiona kontuzjami, a Arsenal pod wodzą Artety wygląda obiecująco)
Manchester - Norwich, Czerwone Diabł grają z najsłabszym zespołem ligi w dodatku wątpliwy jest występ Pukkiego. Norwich straciło w tym sezonie aż 41 bramek
Dorzucić można jeszcze:
Cagliari - Milan 1 (gdyby nie przyjście Ibry, to wchodziłbym w to bardzo grubo, oglądałem ostatnio Milan w weekend, to był poziom Serie C)
Inter - Atalanta over 2.5
Chelsea - Burnley 1
Leicester - Southampton 1 (w starci pucharowym z Aston Villą Lisy wyglądały momentem mocarnie, tylko doskonała postawa norweskiego bramkarza utrzymała Villę w grze)
Myślę, że główny kupon to będzie Lazio i Liverpool, może jeszcze United, i wjadę w to grubo.
Co Waszym zdaniem śmierdzi najbardziej?
Lazio - Napoli 1 (Lazio w gazie, Napoli żenada)
Spurs - Liverpool 2 (kontuzje w Londynie, Liverpool wygląda jak nie do zatrzymania)
Crystal Palace - Arsenal 2 (niby derby, ale szatnia gospodarzy jest przetrzebiona kontuzjami, a Arsenal pod wodzą Artety wygląda obiecująco)
Manchester - Norwich, Czerwone Diabł grają z najsłabszym zespołem ligi w dodatku wątpliwy jest występ Pukkiego. Norwich straciło w tym sezonie aż 41 bramek
Dorzucić można jeszcze:
Cagliari - Milan 1 (gdyby nie przyjście Ibry, to wchodziłbym w to bardzo grubo, oglądałem ostatnio Milan w weekend, to był poziom Serie C)
Inter - Atalanta over 2.5
Chelsea - Burnley 1
Leicester - Southampton 1 (w starci pucharowym z Aston Villą Lisy wyglądały momentem mocarnie, tylko doskonała postawa norweskiego bramkarza utrzymała Villę w grze)
Myślę, że główny kupon to będzie Lazio i Liverpool, może jeszcze United, i wjadę w to grubo.
"I Play For The Name On The Front Of My Jersey, Not The Back"
Wasze prywatne typy
Pamietaj ze Totków trenuje Mou, a on potrafi zaskoczyć
ja tam grałem bts +2,5
ja tam grałem bts +2,5"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Wasze prywatne typy
Obstawiać na United i Arsenal to jak świadomie skoczyć na bungee bez liny i materaca. Niekoniecznie skończy się szczęśliwie.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

Wasze prywatne typy
ja postawilem na Milan, i to na handi.
Wasze prywatne typy
Zachęciliście mnie tym tematem, zagrałem pierwszy kupon w tym roku, oby do przodu
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glown ... &kind=MAIN
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glown ... &kind=MAIN
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Wasze prywatne typy
Straszna masówka dzisiaj na Atalantę, a oni w LM grali bardzo słabo. Z kolei Valencia na wyjeździe ograła Chelsea i stawiana na przegranej pozycji pokonała Ajax w decydującym meczu.
Ja pobieram X2, a na drugim kuponie nawet czysta dwójka. Jedyny argument przeciwko Valencii to szpital w składzie.
Natomiast w drugim meczu nie wydaje mi się mimo wszystko, aby LIPSK był w stanie wywieźć punkty z Londynu. Czysta jedynka.
Do tego dokładam typ, że WEST HAM nie przegra z City do zera.
i AEK (-2)
Warto popatrzyć też na MIRANDES i KILMARNOCK
Ja pobieram X2, a na drugim kuponie nawet czysta dwójka. Jedyny argument przeciwko Valencii to szpital w składzie.
Natomiast w drugim meczu nie wydaje mi się mimo wszystko, aby LIPSK był w stanie wywieźć punkty z Londynu. Czysta jedynka.
i AEK (-2)
Wasze prywatne typy
Straszna masówka dzisiaj na Atalantę, a oni w LM grali bardzo słabo. Z kolei Valencia na wyjeździe ograła Chelsea i stawiana na przegranej pozycji pokonała Ajax w decydującym meczu.
i AEK (-1)
i AEK (-1)
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Wasze prywatne typy
Predzej Atalanta 1 i X2 w Londynie.
Zobaczymy.
Zobaczymy.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Wasze prywatne typy
BarcaQzYN odpocznij od obstawiania, serio

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Wasze prywatne typy
nie no, AEK siadło 
Wasze prywatne typy
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Wasze prywatne typy
W sumie wiecie może jak potrakutją bukmacherzy typy na wygranie lig jeżeli te ligi nie zostaną dokończone lub nie zostanie w nich tytuł przyznany
Obecnie zostało PSG które powinno być już uznane, a dalej nie jest oraz Juve. W tym drugim przypadku jest jednak ciekawiej. Zaczynam mieć pewne obawy, że nie dokończą sezonu i scudetto nie przyznają, a bukmacher w tej sprawie nie anuluje zdarzenia tylko uzna je jako nie zaliczone i kasa przepadnie.
Gdyby PSG finalnie uznali, a Juve policzyli po kursie 1.00 to byłbym w miarę zadowolony.
Gdyby PSG finalnie uznali, a Juve policzyli po kursie 1.00 to byłbym w miarę zadowolony.
-
EnrikoCzester
- Rezerwowy

- Reputacja: 38
Wasze prywatne typy

Nie jestem jakimś wielkim typerem, ale zawsze interesowały mnie zakłady polityczne, eurowizja czy oskary.
Osobiście nie wierzę w te 16% u Szymona. W sondażach może wyglądał bardzo dobrze, ale to była głównie zasługa
beznadziejnej kandydatki koalicji obywatelskiej. (co najśmieszniejsze znalazła poparcie na forum KEKW)
Chyba nikt nie ma wątpliwości, że zmiana kandydata w ko to zła wiadomość przede wszystkim dla niego i straci
sporo głosów na rzecz Trzaskowskiego. Powiedzmy sobie otwarcie 10-12% Hołowni to będzie duży sukces, a w
drugiej turze zobaczymy pojedynek Dudy z Trzaskowskim. Kto twierdzi inaczej jest po prostu głupcem.
Kurs 1.70 na poniżej 16 pkt procentowych byłego celebryty tvn'u biorę z pocałowaniem ręki.
-
EnrikoCzester
- Rezerwowy

- Reputacja: 38
Wasze prywatne typy
linia spadła do 14.0