PietroBosman pisze: ↑17 cze 2026, 20:03
Dobrze dla spotkania, że Kongo wyrównało. Myślałem, że Portugalia po takim początku pójdzie za ciosem. No to pokarali ich rywale. I bardzo dobrze.
Kongijczycy zagrali jak dotąd całkiem przyzwoite 60 minut. Teraz zobaczymy czy wytrzymają jednak końcówkę. Widać, że raczej zabezpieczją tyły, nawet przy przechwytach w środku pola do przodu idzie tylko 2-3.
7lechus pisze: ↑17 cze 2026, 20:25
Kongijczycy zagrali jak dotąd całkiem przyzwoite 60 minut. Teraz zobaczymy czy wytrzymają jednak końcówkę.
I pewnie się skończy i tak jakimś 2-1 czy 3-1 dla Portugalii.
Jordania też dziś wyglądała całkiem dobrze na tle Austrii ale jednak skończyło się na 3-1 dla Austrii .
PietroBosman pisze: ↑17 cze 2026, 20:03
Dobrze dla spotkania, że Kongo wyrównało. Myślałem, że Portugalia po takim początku pójdzie za ciosem. No to pokarali ich rywale. I bardzo dobrze.
DR Kongo,
Kongo na tym turnieju nie ma
Wiem, przypierdalam się, ale to dwa różne państwa
Nie no spoko. Demokratyczna Republika Kongo ma szansę na urwanie punktów. Po Portugalczykach nie widać ciśnienia na 3 punkty.
7lechus pisze: ↑17 cze 2026, 20:25
Kongijczycy zagrali jak dotąd całkiem przyzwoite 60 minut. Teraz zobaczymy czy wytrzymają jednak końcówkę.
I pewnie się skończy i tak jakimś 2-1 czy 3-1 dla Portugalii.
Jordania też dziś wyglądała całkiem dobrze na tle Austrii ale jednak skończyło się na 3-1 dla Austrii .
Portugalia poszła śladem Hiszpanii, zawiodła ofensywa, brakowało elementu zaskoczenia. Bardzo słaby mecz Portugalii i na pewno jest to nie mniejsza sensacja niż remis Hiszpanów. Powiedziałbym jednak, że kompromitacja, chociaż rywal wydawał się nieco mocniejszy niż Wyspy Zielonego Przylądka. Duże rozczarowanie, drużyna z najlepszym środkiem pola na mundialu nie jest w stanie wykreować akcji bramkowej... Tragedia.
Z innej beczki, w przerwie reklamowej po meczu poleciała rekalma jednego z naszych browarów - oglądałem ją gdzieś od środka i końcówkę... ale z tego co widziałem to jawnie tam namawiają do włamywania się do domu w celu kradzieży piwa z lodówki. Coś przegapiłem z kontekstem czy teraz takie reklamy są powszechne w TV? (rzadko oglądam TV)
Samuraj pisze: ↑17 cze 2026, 21:02
Portugalia poszła śladem Hiszpanii, zawiodła ofensywa, brakowało elementu zaskoczenia. Bardzo słaby mecz Portugalii i na pewno jest to nie mniejsza sensacja niż remis Hiszpanów. Powiedziałbym jednak, że kompromitacja, chociaż rywal wydawał się nieco mocniejszy niż Wyspy Zielonego Przylądka. Duże rozczarowanie, drużyna z najlepszym środkiem pola na mundialu nie jest w stanie wykreować akcji bramkowej... Tragedia.
A jak tam ten prawdziwy GOAT się zaprezentował? Chyba nie grał skoro o nim nic nie piszesz ...
A jak tam ten prawdziwy GOAT się zaprezentował? Chyba nie grał skoro o nim nic nie piszesz ...
Swoje szanse miał, nie każdy ma za przeciwnika bramkarza co nie potrafi wybić piłki (Luca Zidane). Cristiano Ronaldo ma czas by jeszcze udowodnić swoją klasę.
Swoje szanse miał, nie każdy ma za przeciwnika bramkarza co nie potrafi wybić piłki (Luca Zidane). Cristiano Ronaldo ma czas by jeszcze udowodnić swoją klasę.
W Knajpie napisałeś, że nie musi nic udowadniać
No wiadomo jak Messi strzela to nikt nie potrafi wybić piłki i pokonuje samych ogórków Twój GOAT dziś nawet ogórka nie pokonał