Po prostu ustawiono mu licznik na 100 i kropkaBUNCH pisze:Zalezy dla kogo, moze posty zostąły usunięte, te z działu Forumowe gry i zabawy przed jego powstaniem? Ja nie wiem.Kotek pisze:Masz zmieniony licznik na 100, bo tak chciała bodajże cała redakcja. To chyba dobra liczba co do postów, których nie nabiłeś.
A tak poza tym to nie ma się co martwić bo licznik nie jest najważniejszy![]()
Moderatorzy - ocena pracy
- Kotek
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
- Kontakt:
-
romantyk
-
romantyk
- Wtajemniczeni_wiedzą
- Pierwszy Skład

ja przez nasza prace zauważyłem dużą poprawę
na początku dużo osób bluźniło a teraz przez dawanie ostrzeżeń cieżko jest doszukac się jakiegos przekleństwa
i w ogóle na poczatku to prawie codziennie zdarzało mi się dawać ostrzeżenie a teraz jakoś żadko to robię
było by jeszcze lepiej gdybyście pomagali moderatorom w "sprzątaniu" forum czyli używali niebieskiego kwadratu dzieki ktoremu kazdy moderator otrzymuje informacje o zgłoszonym poście...
było by jeszcze lepiej gdybyście pomagali moderatorom w "sprzątaniu" forum czyli używali niebieskiego kwadratu dzieki ktoremu kazdy moderator otrzymuje informacje o zgłoszonym poście...
Ogólnie pracę moderatorów oceniam na dobrą; nie mam żadnych zastrzeżeń. Uważam jednak że zdyt często dochodzi do OT (tu brawo dla Mazurka, który jak napisał posprzątał w temacie "Fotki") Moim zdaniem również czasem użytkownicy dostają za dużo WP nawet za lekkie przewinienia jak np. załącznik i fotka w niepotrzebnym temacie (można dać jedno ale nie od razu 2 czy 3 (pamiętam taka sytuacja miała miejsce)) i ogólnie spoko 
- Poko
- Pierwszy Skład

- Kontakt:
Jestem na tym forum juz jakiś czas i póki co nie mam zastrzeżeń do moderatorów i ich pracę oceniam na dobrą, jak dotąd dostałem tylko 1 WP i się z tym zgadzam. Wiem że niektórzy moderatorzy są ''nerwowi'' ale może poprostu mają zły dzień, fakt że z tymi 2 czy 3 WP naraz to jest lekka przesada ale może coś sie zmieni po tych naszych opiniach w tym temacie........
Pozdro...........
Pozdro...........
Wiem, że nic nie wiem,
czyli nie wiem, że coś wiem.
czyli nie wiem, że coś wiem.
- sirtomaszo
- Rezerwowy

- Kontakt:
Życzliwość bardzo kłótnego człowieka.
Ponieważ jutro są ŚWIĘTA nie będe wam robił wielkiej awantury. Ale jeżeli jeszcze raz zobacze że na kimś sie wyżywacie, to skargi będą fruwać!!!! 
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Praca modow jest slaba.Moze nie wszystkich wyroznie tutaj Kostka Becks tez juz lepszy niz na poczatku co i tak nie zmienia opini o ogole.Mody rzucaja ostrzezenia jak popadnie.Ba zeby tylko mody admini tez.Oczywiscie wszystko opieram na moim przypadku.Jak dostaje sie ostrzezenie za nazwanie Ronaldo panienka albo od Dzidziusia bo sie zazartowalo zeby Aga dala swoje rozebrane zdjecia to cos jest nie tak.Gdzie tu zlamanie regulaminu?Jeszcze dadza ci ostrzezenie (z kosmosu) wkurzysz sie (a ja akurat latwo sie wkurzam i mowie to co mysle nie owijajac w bawelne) i piszac w przyplywie emocji posta dostajesz nastepne ostrzezenia za uzycie slowa dupa albo kij ci w ryj.
Malo tego.Po ostrzezenie za nazwanie Ronaldo panienka wygarnelem Maziemu co o nim mysle na forum a Oskar11 mowi ze przez to co do niego napisalem nie bedzie grup.Bo mnie to bardzo zaboli ze grup nie bedzie.Ukaral przy okazji cale forum forum straci i mozna powiedziec ze powstrzymal je przed rozwojem bo chcial pokazac jaki jest mocny.Napisalem do niego na GG a on mowi ze nie bedzie ze mna rozmawial bo sie na poczatku nie przedstawilem i nie mam kultury (bo nazwalem 14 letniego Maziego lebasem?).To ja nie mam pytan.
Podsumowujac moderatorzy sami nie znaja regulaminu i daja ostrzezenia wedlug wlasnych odczuc (nie wiem moze estetycznych moze za to ze sie kpilo z zawodnika ich ulubionego klubu a moze dlatego ze maja czasami zly humor).Uwazam tez ze srednia ich wieku jest za mala i nie jest to przytyk ze sa malo inteligentni (w to nie wnikam) ale maja jeszcze bardziej emocjonalne i infantylne spojrzenie na pewne sprawy.
Takim modom mowie NIE.
Pozdrawiam.
Malo tego.Po ostrzezenie za nazwanie Ronaldo panienka wygarnelem Maziemu co o nim mysle na forum a Oskar11 mowi ze przez to co do niego napisalem nie bedzie grup.Bo mnie to bardzo zaboli ze grup nie bedzie.Ukaral przy okazji cale forum forum straci i mozna powiedziec ze powstrzymal je przed rozwojem bo chcial pokazac jaki jest mocny.Napisalem do niego na GG a on mowi ze nie bedzie ze mna rozmawial bo sie na poczatku nie przedstawilem i nie mam kultury (bo nazwalem 14 letniego Maziego lebasem?).To ja nie mam pytan.
Podsumowujac moderatorzy sami nie znaja regulaminu i daja ostrzezenia wedlug wlasnych odczuc (nie wiem moze estetycznych moze za to ze sie kpilo z zawodnika ich ulubionego klubu a moze dlatego ze maja czasami zly humor).Uwazam tez ze srednia ich wieku jest za mala i nie jest to przytyk ze sa malo inteligentni (w to nie wnikam) ale maja jeszcze bardziej emocjonalne i infantylne spojrzenie na pewne sprawy.
Takim modom mowie NIE.
Pozdrawiam.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Re: Życzliwość bardzo kłótnego człowieka.
Jasne, jak dotychczas to trzeba złożyć skargę na Ciebie, bo robisz bałagan na forum.sirtomaszo pisze:Ponieważ jutro są ŚWIĘTA nie będe wam robił wielkiej awantury. Ale jeżeli jeszcze raz zobacze że na kimś sie wyżywacie, to skargi będą fruwać!!!!
...
Re: Życzliwość bardzo kłótnego człowieka.
sirtomaszo pisze:Ponieważ jutro są ŚWIĘTA nie będe wam robił wielkiej awantury. Ale jeżeli jeszcze raz zobacze że na kimś sie wyżywacie, to skargi będą fruwać!!!!
Po pierwsze nikt sie na nikim nie wyżywa
Po drugie wątpie żeby twoje skargi coś dały
Po trzecie nie widziałem żadnego złego słowa, które mogłoby cie urazić
Po czwarte pozdrawiam i Wesołych Świąt

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."