Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Jak macie cos do powiedzenia w zwiazku z fajnymi imprezkami i koncertami.. to pisać tutaj . Tylko nie odpierdzielać akcji typu u mnie w remizie graja strażacy
To ja zaczne
1 lipca roku 2006 na Wrocławskim lotnisku odbedzie sie znana na całym swiecie edycja festiwalu creamfields...
Polecam: Sound Empire: Armin van Buuren
Kiedy: 02-05-2006
Gdzie: Hala ArenA, Poznań
dj's: Armin van Buuren
Remy
Matthew Dekay
Brian Cross
Sander Jongerius
Angelo Mike
Peter Pain
John Hetmond
No i oczywiście Soundtropolis 21-22.07 Ogrodzieniec.Line Up nie znam,ale pewnie będzie grał Angelo Mike jak co roku.
"Jeśli boimy się przegrać, to nie grajmy wcale"- K.Górski
Tomachos pisze:1 lipca roku 2006 na Wrocławskim lotnisku odbedzie sie znana na całym swiecie edycja festiwalu creamfields...
Z tego co czytam zapowiada się bardzo ciekawie... Ale niestety z Pomorza jest niezły kawał drogi do Wrocławia
Tomachos pisze:dodam tylko że zagraja gwiazdy swiatowego formatu, takie jak:
PAUL VAN DYK ,
MAURO PICOTTO,
ANGELO MIKE ,
BOB SINCLAR itd
Moim zdaniem to nie są największe gwiazdy wrocławskiego festiwalu... Jeśli miałbym wybierać to moimi faworytami są Gabriel i Dresden - IMO najlepsi obok Tiësto DJe świata. Ostatnio wyczytałem że mają zamiar zremiksować muzykę z Brokeback Mountain
oczywiście 2 maja zjawiam się w Spodku na Prodigy. W 98 mnie nie było ale teraz stawiam się obowiązkowo To będzie party roku.A potem bodajże w lipcu Heineken open`er fest.Tam też trzeba będzie się pokazać:)
sci pisze:ja wspomne:)bilety chyba 300 albo 400 zł;]z tego co wiem
To juz lepiej isc w lipcu na Open'er Festival. Placi sie 200 zl za bilet. Obejmuje to 3 dni koncertow takich zespolow jak Placebo, Sigur Ros, The Streets, Franz Ferdinand i pare innych, w cenie biletow tez otrzymasz kawal ziemi pod namiot
Zastanawiam się czy się nie wybrać właśnie na Placebo. Odstrasza trochę cena, ale z drugiej strony druga tego typu okazja może się szybko nie powtórzyć . Zresztą czytałem gdzieś o jakichś biletach jednodniowych czy coś kurna w tym rodzaju. To już prędzej...
Kurde tyle czekałem na Placebo w Polsce, a tu walą taką cenę. Dołożyłbym drugie tyle i bym sobie pojechał na jakiś mecz Valencii...
Pisakk pisze:Zastanawiam się czy się nie wybrać właśnie na Placebo. Odstrasza trochę cena, ale z drugiej strony druga tego typu okazja może się szybko nie powtórzyć Confused . Zresztą czytałem gdzieś o jakichś biletach jednodniowych czy coś kurna w tym rodzaju. To już prędzej... Razz
Tylko dla Placebo chce ide. Jednodniowe kosztuja bodajze 150 zl -_-'. Do konca miesiaca bilety na calos beda kosztowac 200 zl, pozniej 250 zl. Kurde jeszcze sam nie wiem czy isc...
Jacy koleśie na Placebo chcą iść. To już lepiej na tego Franza Ferdinanda.No ale, co kto lubi.
Ja w tym roku spróbuje do Węgorzewa sie wybić, może się uda. Tool odpada, Opener-strasznie drogi, a dochodzą jeszcze koszty dojazdu i noclegu. Jak coś to zostaną koncerty podrzędnych polskich kapel,przynajmniej bilety tańsze .
A w ogóle temat o koncertach już był, tomachos zdublował.
Popros Mame.. może Ciebie po C-u podrapie jeżeli Cię swędzi
No i pojawiła sie nowa płyta TOOL - a na jej podstawie mozna wywnioskowac że zespół w dobrej formie zapewne zagraja płyte w całości na koncercie w Spodku... wiec myśle że polecać nie trzeba
a bilety w cenie 145 zł płyta.. bo miejsca na sektorach raczej sensu nie mają:]
na sektorach te za 300 juz wyprzedane;| Ale ja nie o tym chciałem.Ludzie co się działo wczoraj w Spodku to masakra.Piękny koncert był,taka impreza hardcoreowa że łoo. Prodigy roxx.Genialne party,do teraz mam drganie łydek od skakania