Juventus Turyn (zbiorczy)
My tu tak o geniuszu Del Piero rozmawiamy, a wczoraj nie on jedyny z Juve ustrzelił hattricka. Popisał się nim również młodziutki Maniero i pomógł wygrać 'Młodym Zebrom' z Turynu 4:0 z Atalantą. Bramkę dołożył jeszcze Cuneaz. Dzięki temu zwycięstwu nasza Primavera awansowała do półfinalu krajowego puchara, którego oczywiście jest faworytem 
-
kasiorek21
- Grafomania zaawansowana
- Reputacja: 0
- Łukasz_
- Kapitan

Bez przesady, cała Primavera Juve napewno nie wejdzie do 1 składukasiorek21 pisze:Niom, jesli chlopaki z Primavery beda sie dobrze spisywac za pare lat w pierwszym skladzie Juve to Moggi nie bedzie musial wydawac zbytnio duzo kasy na odmlodzenie zespolu. A wiecej kasy to nowi doskonali znakomici zawodnicy swiatowej klasy.
-
kasiorek21
Ale mi nie chodzilo zaraz o cala Primavere. Ale jesli ktorys mlodych napastnikow z mlodzikow wejdzie w sklad Juve to potem Moggi nie bedzie musial wydawac kasy na sprowadzenie np. F. Torresa ktory jest mlody bardzo dobry i..............drogi.Łukasz[ACM] pisze:Bez przesady, cała Primavera Juve napewno nie wejdzie do 1 składu
Choc to i tak mało prawdopodobne ,ze ktorys z tych młodych wilków zagra w seniorskiej druzynie ,to mimo wszystko lepszym kandydatem na gre nie jest Maniero tylko Palaccio ,ktory strzela bramki prawie w kazdym meczu.moze kiedys bedzie grał w pierwszej druzynie Juve jak bedzie dalej zdobywał brameczki to Capello powinien go sprawdzic
Ty naprawde w to wierzyszkasiorek21 pisze:Niom, jesli chlopaki z Primavery beda sie dobrze spisywac za pare lat w pierwszym skladzie Juve to Moggi nie bedzie musial wydawac zbytnio duzo kasy na odmlodzenie zespolu. A wiecej kasy to nowi doskonali znakomici zawodnicy swiatowej klasy.
Juventus & Widzew
- Łukasz_
- Kapitan

Wiem wiem.kasiorek21 pisze:Ale mi nie chodzilo zaraz o cala Primavere.
Myślisz że w drugim zespole Juve jest taki napastnik co wejdzie do pierwszego składu i zacznie strzelaćkasiorek21 pisze: Ale jesli ktorys mlodych napastnikow z mlodzikow wejdzie w sklad Juve to potem Moggi nie bedzie musial wydawac kasy na sprowadzenie np. F. Torresa ktory jest mlody bardzo dobry i..............drogi.
-
mesajah
kibice w Turynie[']['][']W obecnym sezonie "Stara Dama" radzi sobie rewelacyjnie. Nie jednokrotnie podkreśla się, że obecny skład Bianconerich jest jednym z najsilniejszych w historii. Juventus ma szansę osiągnąć w tym sezonie bardzo wiele. Potwierdza to dobrymi występami na wszystkich trzech frontach. Jednak dla kibiców mieszkających w Turynie ma to chyba nie wielkie znaczenie...
Zarząd Juventusu spodziewał się bardzo wysokiej frekwencji podczas pucharowego spotkania z odwiecznym rywalem - Fiorentiną. W pierwszym meczu padł remis 2:2 i awans wciąż był sprawą otwartą. Dlatego też dyrekcja Juve zdecydowała się sprzedawać bilety w jak najniższej cenie. Kobiety i dzieci mogły wejść na stadion za symboliczną cenę jednego euro. Natomiast inni kibice za oglądanie meczu z La Curva Sud lub La Curva Nord musieli zapłacić jedyne pięć euro. Efekt? 8351 widzów... Po tym "wyczynie" kibiców Bianconerich stracono nadzieje, na polepszenie sytuacji w tym sezonie. Największa liczba kibiców w tym sezonie zasiadła podczas meczu z Interem Mediolan. Nie powala ona na kolana - zaledwie 33 772 widzów. W szlagierowym spotkaniu Ligi Mistrzów na trybunach zasiadło zaledwie 16 000 kibiców. Kryzys wciąż się pogłębia a wyjścia z sytuacji wciąż nie widać.
-
kasiorek21
Ossy mu chyba chodzilo o Palaccio z Boca Juniors. Moggi chcial go sprowadzic na Delle Alpi.ossy pisze:To my mamy Palaccio Chyba Paolucci(czy coś takiego).
A myslisz ze Torres od razu byl wielki? Tak samo jak inni mlodzi zaczynal od mlodzikow w jego przypadku Athletico Madryt. Dopiero jego talent zauwazono na turnieju Coca-Cola Cup ktory wlasnie razem z kolegami wygral i zostal krolem strzelcow. W przypadku Maniero moze byc tak samo. Ale nie mowi tu ze oni wygraja ten turniej. Tylko jesli sie w jakiejs imprezie pokaze to jego kariera potoczy sie tak jak Torresa.Przeciez kazdy zawodnik zaczynal od mlodzikow.Łukasz[ACM] pisze:Nie wydaje mi się żeby Primevera Juve, Milanu czy innego włoskiego klubu miała takiego zawodnika jak Torres to jest jeden na milion że znajdziesz takiego wychowanka
- Łukasz_
- Kapitan

To chyba normalne że piłkarz zaczyna w młodzikach, czy ja napisałem że nagle zaczyna grać w wieku 25 lat i już jest senioremkasiorek21 pisze: myslisz ze Torres od razu byl wielki? Tak samo jak inni mlodzi zaczynal od mlodzikow w jego przypadku Athletico Madryt. Dopiero jego talent zauwazono na turnieju Coca-Cola Cup ktory wlasnie razem z kolegami wygral i zostal krolem strzelcow. W przypadku Maniero moze byc tak samo. Ale nie mowi tu ze oni wygraja ten turniej. Tylko jesli sie w jakiejs imprezie pokaze to jego kariera potoczy sie tak jak Torresa.Przeciez kazdy zawodnik zaczynal od mlodzikow.
-
kasiorek21
Nio dobro mow sobie co chesz. Ale mam do Ciebie Łukasz[ACM] jedno pytanie. Sadzisz ze taki przypadek jak Torres zdarza sie raz na milion i mowisz takze ze kazdy zaczynal od mlodzikow. To czemu jest tak duzo mlodych gwiazd teraz na swiecie?????? Jesli zdarzaja sie raz na milion???? Caly czas sa odkrywane nowe mlode gwiazdy (wspomniany Torres, Messi, Rooney) i czemu taka gwiazda nie moglaby zostac odnalezionaw Primaverze Juve lub Milanu??????? Przciez gdzies musi sie uczyc grac w pilka kazdy nowy talen i moze to byc wlasnie Turyn lub Mediolan. Czemu masz takie pesymistyczne nastawienie ze w mlodzikach naszych ulubionych klubow nie ma zadnego talentu???
- Ajgor
- Kluczowy Zawodnik

Łukasz[ACM] pisze:Ale taki talent jak Torres jest jeden na milion.
No ale tu jest też sprawa, że w Atletico wszyscy pod niego grają, nie wiadomo jakby sobie poradził jako "jeden z jedenatu"... A znowu bym nie przesadzał z tymi milionami, bo można by paru kolesi mniej więcej porównywalnych a też młodych wymienić... co nie zmienia faktu, że jest dobry
Siamo della BRIGATA ROSSONERA
A.C.A.B.
A.C.A.B.
- Łukasz_
- Kapitan

Tak się często mówi " jeden na milion " nie znam dokładnej liczbykasiorek21 pisze:Sadzisz ze taki przypadek jak Torres zdarza sie raz na milion i mowisz takze ze kazdy zaczynal od mlodzikow
Czy ja powiedziałem że nie ma młodych gwiazdkasiorek21 pisze:To czemu jest tak duzo mlodych gwiazd teraz na swiecie?????? Jesli zdarzaja sie raz na milion???? Caly czas sa odkrywane nowe mlode gwiazdy (wspomniany Torres, Messi, Rooney) i czemu taka gwiazda nie moglaby zostac odnalezionaw Primaverze Juve lub Milanu????
Patrz wyżej.kasiorek21 pisze: Przciez gdzies musi sie uczyc grac w pilka kazdy nowy talen i moze to byc wlasnie Turyn lub Mediolan. Czemu masz takie pesymistyczne nastawienie ze w mlodzikach naszych ulubionych klubow nie ma zadnego talentu???
Ostatnio zmieniony 13 sty 2006, 16:36 przez Łukasz_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kasiorek21