A z czego korzystasz obecnie?
Telefony komorkowe (zbiorczy)
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
P30 Pro ale już się kończy (3 lata) - za dużo razy spadł + nowy soft spowodował popsucie się aparatu niestety 
Life is an unexpected journey
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Może jakiś oneplus?
Ja, jak wspominałem, mam Samsunga S21, zdjęcia robi według mnie bardzo dobre, sporo z nich wydrukowałem i pikseli na papierze nie widać. Filmików praktycznie nie kręcę, parę nagrałem i tyle. Ale może na Twoje cele znajdzie się coś tańszego niż Samsung?
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

a ten S21 FE? może to? Generalnie to chciałem jabłuszko po raz 1 ale ceny są dalej dla mnie kosmiczne. Mi tel za często spada i nie dam więcej niż 3000 a w tej cenie to albo 11 albo 12 mini jedynie ... boję się że już fotograficznie nie dojeżdża
@Eyesmon, tu masz S20 FE taniej: https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i- ... medium=cpc
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1511
- Kibicuję: FC Barcelona
Mam 12 mini i o ile aparat jest spoko, tak bateria chyba jednak za mała. Kolega ma model 13 i tam już jest ogromna różnica. Niemniej płynność systemu wciąż bez zastrzeżeń i jest to ogromny plus.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Te Samsungi serii S mają świetne aparaty, na pewno będziesz zadowolony.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

Google Pixel 7 uznany za najlepszy w DXomark. A w DE do kupienia za ok 3300.
Ktos może coś więcej napisać?
Ktos może coś więcej napisać?
Mam Plus Mix, miesięcznie place 30 zł, w pakiecie jest 8GB internetu. Pakiet odnawia się zawsze 4 dnia miesiąca. Przedwczoraj pakiet się skończył, pilnie potrzebowałem internetu, chciałem dokupić jednorazowy pakiet i teraz uwaga.... Nie mogę, nawet jakbym chciał zapłacić 1000 zł za 100mb to nie ma takiej opcji
. Miła Pani na infolinii poinformowała mnie, ze moja taryfa nie oferuje możliwości dokupienia pakietu. Więc jak się pakiet skończy przed 4 dniem miesiąca to muszę czekać, nic nie można zrobić. Przecież to absurd 
I oni jeszcze maja czelność oferować mi przejście na abonament za 55 zł miesięcznie z pakietem 12 GB, gdzie w tej samej sieci w ofercie na kartę za 30 zł miesięcznie mam 30 GB internetu i rozmowy oraz sms za free. Kto to wymyśla
I oni jeszcze maja czelność oferować mi przejście na abonament za 55 zł miesięcznie z pakietem 12 GB, gdzie w tej samej sieci w ofercie na kartę za 30 zł miesięcznie mam 30 GB internetu i rozmowy oraz sms za free. Kto to wymyśla
Juventus & Widzew
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
Ale dostaniesz "telefon za złotówkę" czy coś. 
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Z tego filmiku wychodzi ze S22 ktory ma baterie 3700 mAh jest w stanie wytrzymac dluzej nie tylko od S21 ktory posiada baterie 4000 mAh ale takze od S21 FE ktorego baterie ma 4500 mAh co jest juz spora roznica.
Dlaczego? Duzo zalezy od wielkosci wyswietlacza procesora i tego co na telefonie robisz bo jeden poradzi sobie lepiej przy zwyklym przegladaniu internetu a drugi przy graniu. Patrzac wylacznie na suche liczby faktycznie czlowiek pomysli ze 3700 to za malo ale mozna latwo dac sie oszukac.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Byłem w Plusie przez około 8-10 lat, ale zauważyłem, że strasznie mają w dupie obecnych klientów i focusują się tylko na nowych. Tato, ich spory fan, też jakoś ostatnio od nich odszedł po około 20 latach współpracy. Nie szukałem ich ofert ostatnio, ale czytam opinie, że zrobili się strasznie mało konkurencyjni i zacofani.
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2311
- Kontakt:
To chyba każda sieć w PL w tej chwili ma tak, że taniej jest na kartę niż abonament. Dziwne czasy.