Polityka za granicą
- Ojciecdyrektor
- Kapitan

- Reputacja: 494
- Order of Nine Angles
- Skład C

- Reputacja: 13
Polityka za granicą
80 lat minęło i znów Niemiecki Panzerfaust rozwala rosyjski czołg.
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
Polityka za granicą
Bez kiboli nie ma goli.
Polityka za granicą
a po kija mu ciężkie wojskowe buty? to rewia mody czy co
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
Polityka za granicą
Znając modę ukraińską powinien być w skarpetkach i klapkach
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Polityka za granicą
Ale zajebał konkretnie XD
Polityka za granicą
Szwaby się pozbyły z magazynów starej broni p/pancernej i chełmów podczas gdy inne kraje wysyłają często najnowszą broń i zgadnijcie kto medialnie śmietankę spije. Ha tfu.
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 981
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
Polityka za granicą
Panowie pracuje w transporcie w ogromnej firmie, kierowców z Ukrainy jest mnóstwo, na żywo przeżywam te problemy, oczywiście na swój sposób, widzę jak chłopaki się zbroją i żegnaj, bo nie wiadomo czy wrócą. Taki kierowca naprawdę spoko zarabia, nie muszą tego robić, ale oni walczą z Ruskimi o honor, o przyszłość i własne ziemie ich rodziców.
Dwie ciężarówki do Lwowa wysłaliśmy z produktami pierwszej potrzeby i jedzeniem, jedna z materacami wysyłamy na dniach, koledzy dyspozytorzy z Ukrainy nawet szybko kupowali karetkę i zawozili na granicę. Trudno mi uwierzyć, że tak podzieleni Polacy mogli by się wziąć w sobie, nawet mnie to niestety dotyczy bo trudno mi popierać to co robił dotychczas z naszym krajem PIS.
Jestem pełen podziwu dla Ukrainy.
Dwie ciężarówki do Lwowa wysłaliśmy z produktami pierwszej potrzeby i jedzeniem, jedna z materacami wysyłamy na dniach, koledzy dyspozytorzy z Ukrainy nawet szybko kupowali karetkę i zawozili na granicę. Trudno mi uwierzyć, że tak podzieleni Polacy mogli by się wziąć w sobie, nawet mnie to niestety dotyczy bo trudno mi popierać to co robił dotychczas z naszym krajem PIS.
Jestem pełen podziwu dla Ukrainy.
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Polityka za granicą
Nie wiem czy bylo ale nie dla osob o slabych nerwach wiec wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc.
Zamieszczam bezposredni link na wypadek gdyby tu na stronie sie nie odpalalo.
https://streamable.com/iwjlsz
Kobieta podobno zginela.
Zamieszczam bezposredni link na wypadek gdyby tu na stronie sie nie odpalalo.
https://streamable.com/iwjlsz
Kobieta podobno zginela.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2316
- Kontakt:
Polityka za granicą
Piramida Maslowa. Nie czas żałować rózy gdy płoną lasy. W 45 to nawet AK z UPA razem działało, by bić sowietów. Jak jest takie zagrożenie to wszyscy* się jednoczą i tyle. U nas byłoby to samo, jestem niemalże pewien.
*większość, zawsze jakieś jednostki będą.

- czarny samael
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 861
- Kibicuję: Manchester United FC
Polityka za granicą
Myślałem, że w tym temacie można bezpiecznie czytać wszystko, ale zawsze się jakieś kurwisko zdarzy, które zepsuje to, nawet w takich warunkach.
Psujesz jedynie powietrze na tym świecie swoim jestestwem, złamana kurwo.
A moderom do których się odezwałem, przypominam, że ja za rzucenie takimi inwektywami dostałem miesięcznego bana. No, ale widocznie obowiązują podwójne standardy, bo najpierw się zgłosiłem do was, a nie od razu wyszedłem z podobnym postem. Bo gdybym od razu to zrobił, to zapewne byłyby dwa bany i tyle, co nie? A tak, to pięknie ubijacie własne założenia, że można nie wchodzić z takimi śmieciami w pyskówkę.
No widocznie trzeba, bo inaczej reakcja to "2wp//piotrcies"
2wp//piotrcies
Zostałeś wysrany na ten świat, tylko po to, żeby trzymać rodzinne tradycje i dawać dupska, wziąłeś to do serca i dajesz tę dupę pisowskim śmieciom. Co i tak pewnie dla ciebie jest nobilitacją.
Psujesz jedynie powietrze na tym świecie swoim jestestwem, złamana kurwo.
A moderom do których się odezwałem, przypominam, że ja za rzucenie takimi inwektywami dostałem miesięcznego bana. No, ale widocznie obowiązują podwójne standardy, bo najpierw się zgłosiłem do was, a nie od razu wyszedłem z podobnym postem. Bo gdybym od razu to zrobił, to zapewne byłyby dwa bany i tyle, co nie? A tak, to pięknie ubijacie własne założenia, że można nie wchodzić z takimi śmieciami w pyskówkę.
No widocznie trzeba, bo inaczej reakcja to "2wp//piotrcies"
2wp//piotrcies