---> Rap <---
Re: ---> Rap <---
Ten Kaen jest chyba najbardziej przereklamowanym raperem w Polsce, nie kumam skąd ta ilość wyświetleń jego kawałków na youtube.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Kwestia gustu. Dla mnie Kaen pare kawałków ma naprawdę spoko, do tego ma dość specyficzny styl, w związku z tym w żaden sposób mnie nie dziwi ta liczba wyświetleń.
MVB - mam takie same odczucie, z DM1 zjada ten kawałek akurat 80procent tamtej płyty.
MVB - mam takie same odczucie, z DM1 zjada ten kawałek akurat 80procent tamtej płyty.
- Bienias
- Vamos Blaugrana
- Reputacja: 677
Analogicznie jak jestes gosc a nie pizda to w ten sposob mozesz pojechac swoim forumowym ziomom po imieniu. Jestes kot top dajesz a jak nie to nie zamilcz.......Marco_Van_Basten pisze:Mam wszystkim przypomnieć Twoją twórczość jako Dombroś i udowodnić kto tutaj jest ograniczony ? Naprawdę tego chcesz ?
tata tatą, mama mamą, rozróżniajmy
Świetna epka, liczę, że na płycie pójdzie w podobnym kierunku.
- Cris7
- Gwiazda

- Reputacja: 7
Podobnie jak pierwsza. Truly Yours to bardzo przyzwoity materiał i znowu przeszedł bez echa. Życzę mu, żeby Born Sinner zrobił zamieszanie.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
przeszly bez echa, bo zostaly ot tak rzucone w net bez zadnej promocji, taki tam zbior niewydanych kawalkow z ostatnich lat na zaostrzenie apetytu dla wiernych fanow. born sinner bedzie w innym klimacie, ale o plycie na pewno bedzie glosno. pierwszy singiel swietny
król
Dwie ostatnie płyty mocno nadszarpnęły mi opinie o Pezecie, ale po ostatnich luźnych kawałkach śmiało mogę napisać, że obok Mesa jest chyba najlepszy w Polsce(a przynajmniej w ścisłej czołówce). Swoją drogą jestem ciekaw jak zareaguje na zaczepki ze strony Wdowy.
Wdowa rozjebała łoooooo
Zjadł ją bit robiony w 20 minut.
Lil Wayne ze swoimi grami słownymi zjadłby bit, coBiały pisze:Zjadł ją bit robiony w 20 minut.
- Marco Van Basten
- Gwiazda

- Reputacja: 31
Nie chce się czepiać, ale remix Wdowy zjadł wszystkie te Twoje kawałki o bugatti autorstwa czarnuchów.
Marco_Van_Basten pisze:Nie chce się czepiać, ale remix Wdowy zjadł wszystkie te Twoje kawałki o bugatti autorstwa czarnuchów.
Też tak sądzę.
Odbiegając lekko od tematu- cieszy mnie to, że doczekałeś się pomagiera
E:
To akurat idzie Ci strasznie [ch**], dużo skuteczniej sprawdzasz się w innych rzeczach.No, pomagam mu w wyłapywaniu gier słownych u Lil Wayne'a
Ostatnio zmieniony 07 maja 2013, 18:42 przez Biały, łącznie zmieniany 1 raz.
No, pomagam mu w wyłapywaniu gier słownych u Lil Wayne'aBiały pisze:Marco_Van_Basten pisze:Nie chce się czepiać, ale remix Wdowy zjadł wszystkie te Twoje kawałki o bugatti autorstwa czarnuchów.
Też tak sądzę.
Odbiegając lekko od tematu- cieszy mnie, że doczekałeś się pomagiera
A Wdowa rozjebała.
Jaranko co Arwin
E: No co, myślałem, że Ci się spodoba.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 20:25 przez Biały, łącznie zmieniany 3 razy.