Pytania Techniczne
- Void
- Don Corleone
- Reputacja: 0

Ja mam to samo... Najpierw sprawdz w Menadzerze zadań czy nie ma tam procesów: mm4.exe, XPagent.exe i innych nietypowych i wylacz je. Pozniej zrob skana Microsoft Anti Spyware - u mnie znalazł 2 jakieś gówna i jednego trojan downloadera
a ja radze nie wchodzic na dziwne strony
ja wchodze na tysiace roznych stron, a nigdy nie mialem wiekszych problemow z wirusami
p.s. - wiesz co oznacza wyraz "might"
Ty masz XP, a on 98
pozdro
ja wchodze na tysiace roznych stron, a nigdy nie mialem wiekszych problemow z wirusami
p.s. - wiesz co oznacza wyraz "might"
jakim managerzeNajpierw sprawdz w Menadzerze zadań czy nie ma tam procesów
Ty masz XP, a on 98
pozdro
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
- Rapid Eye Movement
- k@li
- Visca el Barca!
- Kontakt:
Witam,
Przez ostatni miesiac mam ogromny problem z kompem a dosłownie z netem, nie wiem co jest grane, ale jak wejde na pilka.pl na to forum to po 3 minutach internet jak by sie odlacza nie otwiera zadnej strony tak jakby nie byl podlaczony, ale w tym samym czasie bez zarzutow pracuje np: edonkey i gg nie mam pojecia o co chodzi, skanowałem kompa różnymi programami i nic, ale ostatnio zainstalowal mi sie sam jakis program "new net domains" ,odinstalowalem go i nic nie pomoglo ale pliki "uninstal" pozostaly wiec tez usunelem i nic,prosze pomozcie jezeli wiecie o co chodzi...
Pozdrawiam.
Przez ostatni miesiac mam ogromny problem z kompem a dosłownie z netem, nie wiem co jest grane, ale jak wejde na pilka.pl na to forum to po 3 minutach internet jak by sie odlacza nie otwiera zadnej strony tak jakby nie byl podlaczony, ale w tym samym czasie bez zarzutow pracuje np: edonkey i gg nie mam pojecia o co chodzi, skanowałem kompa różnymi programami i nic, ale ostatnio zainstalowal mi sie sam jakis program "new net domains" ,odinstalowalem go i nic nie pomoglo ale pliki "uninstal" pozostaly wiec tez usunelem i nic,prosze pomozcie jezeli wiecie o co chodzi...
Pozdrawiam.
Ostatnio kilka może małych problemów, ale takich, przez które gorzej sie np. pisze posty 
Otóż, ostatnio cały czas jak wciskam "y" to pisze "z" i na odwrót, i musze co chwile Shift i Ctrl wciskać
, nie wie ktoś jak zaradzić temu problemowi ?
Kolejny to taki(trudno go będzie wytłumaczyć
), że czasem jak pisze posta i chce coś zmienić w nim (zanim go 'zatwiedziłem') to wtedy jak mam np. słowo "ok
" i chce napisać coś innego, to tak jakby zjada mi litery (:lol:
) jak, dam spacje przed "ok" to mi "o" znika itd.
Mam nadzieje, że wiecie o co chodzi
Dzięki z góry
Otóż, ostatnio cały czas jak wciskam "y" to pisze "z" i na odwrót, i musze co chwile Shift i Ctrl wciskać
Kolejny to taki(trudno go będzie wytłumaczyć
Dzięki z góry
- kama_reda
- Rodowity Bawarczyk
mlody_10 pisze:Otóż, ostatnio cały czas jak wciskam "y" to pisze "z" i na odwrót, i musze co chwile Shift i Ctrl wciskać
Też tak mam czasami. Zamykam wszystkie strony i włączam od nowa i już zazwyczaj jest dobrze, choć nie zawsze.
Też tak mam od czasu do czasu i kompletnie nie wiem jak z tym sobie poradzićmlody_10 pisze:to tak jakby zjada mi litery
A ja mam jeszcze jeden problem. Od paru dni coś mi się zepsuło w IE chyba i na stronach (nie wszystkich) wyświetlają mi się bardzo powiększone litery, ale tylko np. nagłówki itp. Jak to zmienić?
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
Ja też bym miał pytanie odnośnie do tej sprawy. U mnie jest na odwrót - od pewnego czasu na większości stron na które wchodzę jest mniejsza czcionka i to czasami taka że się nic nie da przeczytaćkama_reda pisze:A ja mam jeszcze jeden problem. Od paru dni coś mi się zepsuło w IE chyba i na stronach (nie wszystkich) wyświetlają mi się bardzo powiększone litery, ale tylko np. nagłówki itp. Jak to zmienić?
Może ktoś wie jak temu zaradzić ?
kama_reda pisze:mlody_10 napisał:
Też tak mam czasami. Zamykam wszystkie strony i włączam od nowa i już zazwyczaj jest dobrze, choć nie zawsze.
po prostu nie włączaj Ctrl + Shift - tą kombinacją zmieniasz klawiaturę na niemiecką
wyrzuć IEmlody_10 pisze:Kolejny to taki(trudno go będzie wytłumaczyć ), że czasem jak pisze posta i chce coś zmienić w nim (zanim go 'zatwiedziłem') to wtedy jak mam np. słowo "ok " i chce napisać coś innego, to tak jakby zjada mi litery ( ) jak, dam spacje przed "ok" to mi "o" znika itd.
- meecik_mks
- Kluczowy Zawodnik

A masz może na ten problem jakąś inną radę ? bo ta z CTRL - SHIFT nie działa... może w Panelu Sterowania idzie coś zmienić albo coś...mlody_10 pisze:Ostatnio kilka może małych problemów, ale takich, przez które gorzej sie np. pisze posty
Otóż, ostatnio cały czas jak wciskam "y" to pisze "z" i na odwrót, i musze co chwile Shift i Ctrl wciskać , nie wie ktoś jak zaradzić temu problemowi ?
Kolejny to taki(trudno go będzie wytłumaczyć ), że czasem jak pisze posta i chce coś zmienić w nim (zanim go 'zatwiedziłem') to wtedy jak mam np. słowo "ok " i chce napisać coś innego, to tak jakby zjada mi litery ( ) jak, dam spacje przed "ok" to mi "o" znika itd.
Dzięki z góry
Ale lepiej by było pisać na normalnej klawiaturze...
- luk1208
- Lider Drużyny

- Kontakt:
meecik_mks pisze:A masz może na ten problem jakąś inną radę ? bo ta z CTRL - SHIFT nie działa... może w Panelu Sterowania idzie coś zmienić albo coś... W sumie i tak już się przyzwyczaiłem, gdzie mam wszystkie ogonki itp...
Ale lepiej by było pisać na normalnej klawiaturze...
poprostu jak instalowałem windowsa to wybrałes klawiature europejską a nie polską
- meecik_mks
- Kluczowy Zawodnik

luk1208 pisze:poprostu jak instalowałem windowsa to wybrałes klawiature europejską a nie polską musisz włożyc windowsa i wtedy zmienic w ustawieniach na polką klawiature!! napewno pomoze bo tez miałem kiedys taki problem pozdro
No tylko najlepsze jest to, że wiesz od czasu do czasu znowu się to zmienia na ten dobry (z i y na miejscu), pisze sobie i nie wiem kiedy zmienia mi się to znowu na ten zły styl (z i y na odwrót), ale w sumie już się przyzwyczaiłem do tego... ale jak znajde płyte z Winem to zmienie to sobie...