Inter Mediolan (zbiorczy)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post autor: Sero »

Meczu nie widziałem, ale z tego co czytam to było chyba strasznie mozolnie.
Napewno cieszy zwycięstwo i wpadka innych rywali typu Roma\Palermo\Milan
Gol Mascary wspaniały. Brawo dla Dekiego, że wyręcza napastników. To 2 karny w tym sezonie i 2 niewykorzystany :shock: I to Cruz.
Z ocen na Inter.it widze, że znów dobrze zagrał Solari. Co się dzieje z Adriano ? ma jeszcze gorszy sezon niż poprzedni. 0 goli to wynik bez potrzebnego komentarza.

coco pisze:czyzby odrodzenie Dekiego ? widac ze na srodku gra o wiele lepiej niz przy lini efekt od razu widoczny 2 bramki

Niedługo wróci Pat, później Cuchu i ciekawe czy któryś z nich siądzie na ławce. Bardziej prawdopodobne wydaje się jednak przeniesienie Dejana ponownie na lewą stronę i zrezygnowanie z ... Solariego.
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

Gratulacje fotela lidera :twisted: Nie wiem może mieli LM w głowie i grali z Catania jak by za kare :wink: Ale są 3 pkt. Jednak co mnie mocno zastanawia to bramka dla Catani :shock: Jak sądzicie słonce oślepiło Julio Cesara ? czy to taka szmata kolejki ? Bo sama decyzja o strzela była spowodowana wyjściem bramkarza Interu ale że ten ją wsadził tak dokładnie to szok.

Sero słyszałeś wnioski Tomka Lipińskiego na temat Mancio i Cupera ? i tego co ich łaczy ? :wink:

[EDIT]

No to Zlatan sobie nabrechtał :shock: żenada :? mimo że mam licznik wp na zero nie napisze co teraz powinnem ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Zaza pisze:Sero słyszałeś wnioski Tomka Lipińskiego na temat Mancio i Cupera ? i tego co ich łaczy ?

Co powiedział ?

Ehh Zlatan. Po jakiego on to robi. Jak nie chce mu się grać to niech powie, a nie ubliża innym :? Nie pierwszy raz coś takiego się zdarza (natomiast w tym sezonie dyskwalifikacja po meczu to rzecze normalna), a Mancini nie potrafi przemówić piłkarzom do główek. Widać jaki respekt ma trener u zawodników.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Wiesz to takie tylko filmy :wink: Gdziesz wyszukał że Cuper stracił prace po 2,5 roku pracy z Interem a konkretnie po meczu LM 18 pażdziernika :P Czyli wszystko jak nic pasuje do Mancio i meczu z Spartakiem. Wiesz to był efekt rozmowy na temat tego czy nadal bedzie trenerem itd wiec ploty ale trzeba przyznać że informacja zbierzna i ciekawa.
Sero pisze:Widać jaki respekt ma trener u zawodników.

Pamietasz jak Ibra dostał czerwona w LM z Bayernem i Mancio pokazał mu reką gdzie ma pustu :P :wink:
Angelo
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Angelo »

Nie jestem przekonany czy należy mieszać do zachowania Zlatana akurat Manciniego :roll: W końcu Ibrahimovic gdzie nie grał miał problemy czy w to w Ajaxie czy nawet w reprezentacji :? Dla mnie najprosciej to wytłumaczyc zdaniem :arrow: "ten typ tak ma" :wink: i nie sądze aby się zmienił, a szkoda bo nie zwraca się uwagi na jego niekiedy świetną gre, a zauważa się tylko jego występki :P. Chociaż dla mnie i tak lepiej, że plunął niż żeby kogoś walnął w twarz :?

Nie kracz Zaza, bo jeszcze tak się stanie :P :wink: Nawet sytuacja jest podobna, tylko wtedy bylo na odwrót. W lidze kiepsko ale za to w LM nieźle szło, a jak się skończyło to wiadomo :? Chociaż dla Milanu byłoby lepiej gdyby odszedl (chyba :P )
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI »

Zlatan to jednak idiota jest. Wcale nie lepsi są ci co go sprowadzili za takie pieniądze do Mediolanu. Nie od wczoraj przecież wiadomo, że ze strzelaniem bramek ma on duże kłopoty, a takie „zagrywki” jak wczoraj to jego specjalność. Nie rozumiem tego, urodził mu się syn, ma żonę, chyba czas aby trochę wydorośleć a nie zachowywać się jak rozwydrzony bachor. :? I tu raczej nie ma co czepiać się Manciniego, bo ani w Juve ani tym bradziej reprezentacji nigdy aniołkiem nie był.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2006, 18:35 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 3 razy.
...
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

No własnie nie wiem - Angelo bo nie sugerujesz że fani Milanu trzymają kciuki by Mancio pozostał na stanowisku :wink: Nie powiem licze na niego :P Ale On już był tyle razy zwalniani że hoho. To jest temat jak telenowela. Czasem prasa jak nie ma co pisać to obiera sprawdzone tematu "Mancio out !" czy "s/f mercato" - to już takie oklepany tematy :wink: Od meczu w środe zależy wiele - może i wszystko. Ale z tego co pamietam od meczu z Bawarczykami miało zalezeć wszystko itd itd. Dostał kredyt zaufanie na długo. Narazie to piłkarze mu sprawiają swoim zachowaniem kłopoty. Dłuższy uraz Cambiasso i te zawieszenia.
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Zaza pisze:Czasem prasa jak nie ma co pisać to obiera sprawdzone tematu "Mancio out !" czy "s/f mercato" - to już takie oklepany tematy
Dokładnie. Ile to razy trenejro był już zwalniany :) gdyby to od prasy zależało to przez ostatnie 3 lata urzędowania Manciniego na stanowisku trenera mielibyśmy co 5 kolejek nowego szkoleniowca. Najgorzej było chyba jednak po rewanżowym meczu z Villarreal. Wtedy dawka się przebrała, każdy kibic wywalił już Mancio na zbity pysk, a wierny pozostał tylko jeden - Massimo Moratti. Póki co liderujemy w lidze, więc nawet w przypdaku niepowodzenia w LM nie ma co dramatyzować. Cel jest jeden - zdobycie cennego trofeum, a walka na obu (nawet trzech) frontach jest bardzo ciężka.

Może i racja z tym Ibrą, ale w tym sezonie nasi zawodnicy dostali już tyle czerwonych kartek co przez ostatnie 4 lata :roll: I to głównie nowi Grosso, Ibra, Vieira x2.
Angelo
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: Angelo »

No właśnie jeden pozostał wierny :roll: Moratti. Nie uważasz Sero iż niekiedy Massimo przywiązuje się nie do tych ludzi jakich powinien :wink: Recoba przykładem, który jak dla mnie nie powinien mieć miejsca w Interze, bo jedyne czym się przysłużył to chyba ładnymi bramkami do kompilacji dla fanów :wink: Sam Mancini fajnie ostatnio powiedział o nim, aż musiał się prezesowi tłumaczyć :lol: Po Vilarreal to chyba nawet Moratti miał dość :wink: ale wychodzi na to iż on naprawde się zmienił, przecież jeszcze kilka sezonów wcześniej Mancini by nie zdążył do Mediolanu wrócić.

Uważasz iż walka na trzy fronty za trudna :> No chyba nie po to Inter wzmacniał swą łąwke rezerwowych by walczyć o Campionato. Ja jestem przekonany iż Morattiemu puszczą nerwy w przypadku odpadnięcia z LM, now i włąśnie i tu mam problem bo nie wiem czy lepiej byłoby zostawić Manciniego do końca sezonu, czy wywalić go po jakiejś wpadce :wink: W końcy żaden renowmowany i szanujący się szkoleniowiec nie przyszedł by w środku sezonu, a i chyba jest taki mały deficyt dobrych menadżerów w środowisku trenerskim na dzisiejszy dzień :wink:

Toldo :arrow: Chelsea :P To by niezłe było, nie wiem w jakim celu są wymyślone takie plotki. W końcu są dwaj bramkarze w Londynie Cudicini i Hilario. A jak co to Bolton przecież jakiegoś z Omanu zgodził się oddać :lol:
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Moratti ma swój świat, swoją wizję :P choć trzeba przyznać, że niekiedy zbytnio naczyta się prasy i później robi to co piszą brukowce. Angelo czy faktycznie Massimo zbytnio przywiązuje się do nazwisk ? Recoba to jeden z kilku przykładów, ale coś takiego ma też Berlusconi (patrz Serginho) czy inni szefowie\trenerzy na świecie. Mancini został zatrzymany głównie dlatego, żeby na przekór wszystkim którzy mówili, że Inter zbyt często wymienia szkoleniowców, aby pokazać, że tak wcale nie musi być.

Angelo pisze:Uważasz iż walka na trzy fronty za trudna No chyba nie po to Inter wzmacniał swą łąwke rezerwowych by walczyć o Campionato

Napewno nie "za trudna" tylko "trudna" ;) Naprawde niełatwo jest liczyć się we wszystkich turniejach i do tego w każdym wygrywać = potrójna korona :] Inter się wzmocnił, ok nic nie ujmuje, ale niepokoi mnie forma napastników i zbyt mała możliwość rotacji w środku pola. Dopiero początek sezonu, a my już mieliśmy tam problemy, że hej. Wracając jeszcze do tej walki na trzech frontach to osobiście będe cieszył się z przynajmniej jednego zwycięstwa (nie Coppa Italia), natomiast każde kolejne było by wisienką na torcie ;).
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Adriano w poszukiwaniu formy ...

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Sero to pierwsze zdjęcie wygląda jak by rajki wciągał :P Nie nie żartuje ma zgona i tyle. To już wczoraj było w innym temacie. Ale z tego wynika ze to nie nowe zdjęcia, może inaczje nie zrobione ostatnio. Bawił sie bo został ojcem :twisted: Z jednej strony kto by sie nie bawił ? z drugiej strony jak sie wali to sie wali - krytyka po każdym meczu a tu jeszcze takie fotki.

Nie mogło zabraknąc reakcji prasy :P
Obrazek
Obrazek

Ale La Gazzetta pisze dopiero w środku o tym :wink:
Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: deltinho »

Obrazek

Sie żyyyyyyjjjeeee, dzieciaq! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://deltinho.jogger.pl/ <<<--- Zapraszam!
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI »

Nabiegał się chłop na treningu i podczas kolacji był tak zmęczony, że walnął w kimę. O co takie wielkie halo ? :lol:

Przynajmniej widać, że wcale grupy nie jest :P
...
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Zico_FCI pisze:Przynajmniej widać, że wcale grupy nie jest

Ale chyba nie sugerujesz że to taktyka :wink: Choc jak wczoraj napisałem teraz przynajmniej sie odczepia od wagi :P Dobrze wiesz że gdyby strzelał i był w formie to by było tak:

Fantastyczny piłkarz, a i umniący korzystać z życia - nie dość że pije i pali to i bramki na zawołanie wali "

A że jest inaczej to tego typu fakty mu nie pomogają. Bawić sie mógł przeciesz został ojcem wiec mało kto by sie nie nawalił czy naćpał :P Zreszta ile zarabia :roll: Za swoje pił :P Ale ciekawe co to za panie :roll: Jeśli ktoś miał dostęp to tych fotek - i nawet chciał sprzedać je by sie nie ukazały.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”