FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

.

Post autor: gianbuffon »

stadion hull da sie na 100 % przebudowac, bo spradzdalem w edytorze-max moze miec 50 tys. chyba jednek macie racje z tym, ze sie zgodza po koniec sezonu, bo jak gralem wisla to jakos w maju sie zgodzili. dzieki, pozdro :wink:
Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Re: .

Post autor: RadoGol »

gianbuffon pisze:stadion hull da sie na 100 % przebudowac, bo spradzdalem w edytorze-max moze miec 50 tys. chyba jednek macie racje z tym, ze sie zgodza po koniec sezonu, bo jak gralem wisla to jakos w maju sie zgodzili. dzieki, pozdro :wink:
Zależy jeszcze ilu kibiców przychodzi na stadion Twojej drużyny podczas meczów. Jeżeli blisko 95% to możesz być pewny, że stadion rozbudują, jeżeli poniżej 85% to raczej będziesz musiał pozostać na takim, jakim jesteś obecnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

Ja na początku sezonu - PSG - prosiłem zarząd o ulepszenie bazy treningowej i dopiero w przerwie między sezonowej moje życzenie zoostało spełnione. Zostaje ci cierpliwie czekać :smoke:
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Przed chwilą FM wywołał u mnie śmiech frustrata. W dniu najważniejszego meczu w sezonie został kontuzjowany mój 2. bramkarz. Grałem z MU o Mistrzostwo Anglii. Jako, że w 1. drużynie miałem tylko 2 bramkarzy to szybko włączyłem mecz nie biorąc na ławkę ze sobą bramkarza. Zgadnijcie co się stało. Tak, tak kontuzjowany w 20' został Paul Robinson mój pierwszy bramkarz. Mecz przegrałem 4:3. jestem wręcz pewien, że gdyby nie ta kontuzja to bym wygrał. Bo 2 bramki MU strzeliło z jakiś 30 m przy których mój 'bramkarz' Mido( :lol: ) się nie popisał.
Awatar użytkownika
pch4
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: pch4 »

A ja przeniosłem sie z ligi włoskiej na polską ! I gram Koroną. Przyjemniej jest zdobywać sławę drużynami mniej znanymi !
Ciekaw jestem czy w tym FM 2006 nadal jest takim wielkim
talentem Konrad Nowak z Motoru Lublin jak w FM 2005 !

Pozdrowienia dla graczy FM 2006
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 »

bagg pisze:Przed chwilą FM wywołał u mnie śmiech frustrata. W dniu najważniejszego meczu w sezonie został kontuzjowany mój 2. bramkarz. Grałem z MU o Mistrzostwo Anglii. Jako, że w 1. drużynie miałem tylko 2 bramkarzy to szybko włączyłem mecz nie biorąc na ławkę ze sobą bramkarza. Zgadnijcie co się stało. Tak, tak kontuzjowany w 20' został Paul Robinson mój pierwszy bramkarz. Mecz przegrałem 4:3. jestem wręcz pewien, że gdyby nie ta kontuzja to bym wygrał. Bo 2 bramki MU strzeliło z jakiś 30 m przy których mój 'bramkarz' Mido( :lol: ) się nie popisał.
podobną sytuację miałem w reprezentacji Francji w FM 2006. Na turniej zabrałem dwóch bramkarzy(Frey,Laundre) i Bozia pokarała i dwie kontuzje.Bronił Silvestre i wybronił mi wyjście z grupy :P polecam tego bramkarza :P
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
_Romanista_

Post autor: _Romanista_ »

panowie wiem że nie na temat ale mam małe pytanko mianowicie czy wyszła juz kolejna seria Ligi polskiej Manager chodzi mi tu o serie 2006 i czy Tekken 5 będzie równierz na kompa????
żebro
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: żebro »

ma ktos z was spolszczenie do Football Managera 2006?????

gram POGONIA SZCZECIN , ogolnie giera jest siesamowicie wyjebana:D:
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

Mam dylemat i liczę na pomoc :lol: Jaką drużynę wybrać: Borussia, Schalke czy HSV??? Jak ktoś prowadzi którąś z wyżej wymienionych to powiedzcie jak wam idzie, jakie mają budżety itp. Ok?
_Romanista_

Post autor: _Romanista_ »

Może mi ktos podać lina do programu daemon byle nie z programosów bo z tego lina mi nie chce zainstalować
Awatar użytkownika
pch4
Skład C
Skład C
Kontakt:

Lukaz pisze:Mam dylemat i liczę na pomoc :lol: Jaką drużynę wybrać: Borussia, Schalke czy HSV??? Jak ktoś prowadzi którąś z wyżej wymienionych to powiedzcie jak wam idzie, jakie mają budżety itp. Ok?
Ja grałem jeden miesiąc Dortmundem ! Mają ok.15mln euro !
Mają całkiem przyzwoitych zawodników (Ebi i Rosicky)!
Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: morświn »

Wracając do poprzedniego pytania to też bardziej polecam ci Borussie. Mają swietnych zawodników : Dede, Rosicky, Koller i innych.
Ja właśnie skonczyłęm 1 sezon Realem Madryt. Lige wygrałem z przewagą pond 10 pkt. Ogólnie FM06 bardzo mi sie podoba ale bardzo ciężko kupić dobrego zawodnika. Chciałęm kupic Joaquína,ale nawet gdy zaoferowałem 50mln to Betis sie nie zgodził. To samo było z Cristiano Ronaldo. Ballack nie chciał wogóle do mnie przyjsc tak samo ja Szwanstainger. Ballack odzucil oferte przedluzenia kontraktu, nastepnie ja mu dabałem 100 tys tygodniowo i sie nie zgodził. A jakies 2 miesiące podpisał kontrakt z Bayerem i bedzie dostawal 50 tys tyg.
Oto mój sklad
Casillas
Salgado(Cicinho), Wootgate(Pavon), Ramos(Lugano), Carlos(Bravo)
Beckham(Diogo,), Gravesen(Garcia) Baptista(Guti), Rothen(Zidane)
Raul(Robinho), Ronaldo(Robinho)

Przed nowym sezonem chce sie zmocnić:
Kogo mi polecicie do tego skladu. Zidane odchcodzi na emeryture.
żebro
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: żebro »

jestem w trakcie przerwy zimowej 1 sezonu, gram POGONIA SZCZECIN

kogo polecacie do sciagniecia??

a moze macie jakies dobre taktyki???

gdzie znajde jakies taktyki, facepaki i inne??
Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

lol

Post autor: adrian7776 »

polecam:
Yobo :arrow: Everton
Klukowski :arrow: Brugge
Beattle :arrow: Everton
Carlton Cole :arrow: Chelsea (do wypozycznia) za friko :D
pozdro
Jagiellonia Pany Żółto-Czerwone szatany !!
Arsenal wielka druzyna zwalona ekipa. Tottenham i zwalona druzyna i zwalona ekipa.
Awatar użytkownika
pch4
Skład C
Skład C
Kontakt:

Ja skończyłem runde jesienną Koroną ku zaskoczeniu jestem drugi ! Legia wyprzedza mnie tylko lepszymi statystykami !
Do żebro ja ci polecam z Korony Kaczmarka ! Jest rewelacyjny ! robi rajdy lewą stroną przez całe boisko :lol: Ale najważniejsze że zaliczył 19 asyst przez tą runde ! A oprócz iego polecam ci Łatke i Jeziornego !
Kupiłem i podobnie jak w FM 2005 sa rewelacyjni :lol:

Pozdro
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”