Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)
Bernardo Silva tez podobno w Realu
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2461
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Kontrakt na trzy lata
Spoiler:
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

Bernardo podobno official kontrakt na 2 lata 
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
No fajnie, że Real zaczął wzmacniać skład doświadczonymi graczami do rotacji, ale moim zdaniem Bernardo żadnej różnicy nie zrobi, chociaż gracz na pewno przydatny.
Różnicę zrobi,bo to nie jest rozpieszczony dzieciak,jakich jak widać mamy zbyt wielu, taki głos przyda sieyw szatni.
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Pisałem jakiś czas temu moje prywatne odczucie (możecie się z nim nie zgadzać), że obecny Real to grupa wyjątkowo antypatycznych graczy. Rudigier, Mbappe, Vini, Belli a kilku pozostałych stara się nie odstajać.
Teraz czytam że dołącza do nich Bernardo Silva, czyli jeden z największych boiskowych gburów Premier League ostatnich lat
Teraz czytam że dołącza do nich Bernardo Silva, czyli jeden z największych boiskowych gburów Premier League ostatnich lat
Spoko. Mourinho to poukłada ... On zapanuje nad szatnią, po to wzięli trenera z renomą prawda? prawda nie!?sickstick pisze: ↑12 cze 2026, 12:06 Pisałem jakiś czas temu moje prywatne odczucie (możecie się z nim nie zgadzać), że obecny Real to grupa wyjątkowo antypatycznych graczy. Rudigier, Mbappe, Vini, Belli a kilku pozostałych stara się nie odstajać.
Teraz czytam że dołącza do nich Bernardo Silva, czyli jeden z największych boiskowych gburów Premier League ostatnich lat![]()
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2461
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
W sumie to za co Jude? Bo Rudigera i Clowna d'Oro rozumiem, Mbappenalty'ego też.
Ale jest postęp, w końcu z naszej kadry będzie Cię denerwował ktoś biały
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

Zastanawia ta sytuacja Viniciusa Jr. ponieważ ostatnio ponoć znacząco obniżył swoje wymagania finansowe, ale i tak za mało w stosunku do oczekiwań Realu Madryt. Królewscy chyba faktycznie biorą pod uwagę sprzedanie Viniciusa zanim będzie mógł rozmawiać z innymi klubami i zanim będzie mógł odejść za darmo. Na pewno Real Madryt nie będzie chciał dopuścić do takiej sytuacji. Wydaje się, że opcja sprzedaży Brazylijczyka jest bardzo realna a jeśli by to się wydarzyło, to Real na pewno pójdzie po jakiegoś topowego napastnika a Mbappe pójdzie tam gdzie czuje się najlepiej czyli na lewą stronę.
Po akcjach Viniego w poprzednim sezonie, to dziwie się, że klub jeszcze rozważa jego zatrzymanie przy zaporowych oczekiwaniach finansowych.
Szczerze powiedziawszy, to nie jestem fanem Alvareza i uważam, że jest on nierealny do ściągnięcia, ale faktyczne odejście Viniciusa może otworzyć też drogę po Erlinga (tak znowu o nim) i może faktycznie Real rzuci się też po Olise, chociaż nie wiem czy stać Real by zrobić dwie tak wielkie transakcje za ok. 200 mln euro. Fakt faktem fundusze są a jeszcze odszedł by Vinicius, ale realizacja czegoś takiego będzie szalenie trudna... Ale tak sobie wyobrazić trio w ataku Mbappe/Haaland lub Alvarez/Olise ... Wygląda to za dobrze a w środku takie persony jak Guler, Valverde, Bellingham, Bernardo a obrona też dostaje przebudowę...
Jestem ciekaw co się wydarzy z Viniciusem po mundialu, nie płakałbym za nim, od razu atmosfera by się w ekipie poprawiła jakby płaczek i fochacz poszedł sobie
Po akcjach Viniego w poprzednim sezonie, to dziwie się, że klub jeszcze rozważa jego zatrzymanie przy zaporowych oczekiwaniach finansowych.
Szczerze powiedziawszy, to nie jestem fanem Alvareza i uważam, że jest on nierealny do ściągnięcia, ale faktyczne odejście Viniciusa może otworzyć też drogę po Erlinga (tak znowu o nim) i może faktycznie Real rzuci się też po Olise, chociaż nie wiem czy stać Real by zrobić dwie tak wielkie transakcje za ok. 200 mln euro. Fakt faktem fundusze są a jeszcze odszedł by Vinicius, ale realizacja czegoś takiego będzie szalenie trudna... Ale tak sobie wyobrazić trio w ataku Mbappe/Haaland lub Alvarez/Olise ... Wygląda to za dobrze a w środku takie persony jak Guler, Valverde, Bellingham, Bernardo a obrona też dostaje przebudowę...
Jestem ciekaw co się wydarzy z Viniciusem po mundialu, nie płakałbym za nim, od razu atmosfera by się w ekipie poprawiła jakby płaczek i fochacz poszedł sobie
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
Obawiam się, że nasz czarny przyjaciel zostanie jednak w klubie.
Co to za random okienko generator?
perez chyba nie mogl zniesc tych tekstow o historycznej kadrze hiszpanow na mundial bez ani jednego gracza realu i cyk, juz nieaktualne 
swoja droga krotka to byla kariera tych zeszlorocznych wzmocnien "na lata" - xabiego juz nie ma, mastantuono pewnie zaraz nie bedzie, a carreras, huijsen i trent moga miec problem z regularna gra
swoja droga krotka to byla kariera tych zeszlorocznych wzmocnien "na lata" - xabiego juz nie ma, mastantuono pewnie zaraz nie bedzie, a carreras, huijsen i trent moga miec problem z regularna gra
28-letni Kukuryku za 60 milionów? Niezmiennie, na plus, że Real zmienił politykę transferową i po prostu zaczął kupować graczy do rotacji na tu i teraz, ale chyba spora kasa.
No chyba to nie jest kolo na ławkę 
Caceres tak bardzo obniżył loty?
Caceres tak bardzo obniżył loty?
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1372
- Kibicuję: AC Milan
50 mln € to jak 30 przed covidem. Jaka rotacja? To do pierwszego składu moim zdaniem (na Mednym chyba już postawiono krzyżyk, Garcia/Carreras nie gwarantują jakości jakiej się oczekuje - nikogo nie pominąłem?). Koleś dla mnie nigdy nie był topem, ale z jakiegoś powodu najwyraźniej potrzebujecie kogoś z hiszpańskim paszportem.