ale malcom odszedl za 40 mln xD
FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
Przyszedł za więcej, a do wydatków na piłkarza trzeba dodać jego pensję. Jeśli sprzedajesz, to starasz się zarobić.
- ryba_82
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 805
A co z Messim? Kontrakt do końca czerwca, czyli zostało tylko kilka dni. Nie słychać żeby miał przedłużyć.

- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1511
- Kibicuję: FC Barcelona
Na moje oko przedłuży, teraz jest zajęty Copa America. Mówiło się o kontrakcie na 2 lata rozłożonym na płatności przez 5 lat. Decyzja pewnie po zakończeniu turnieju.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Jak miałby odejść, to już by było wiadome. Papiery są już pewnie podpisane kilka/kilkanaście dni temu i tylko brakuje oficjalki.
transfer kwestia godzin

Za rok płacicie 150m klauzuli i nie ma problemu.
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
proponuje wejsc na instagrama depaya i zobaczyc jego rzeczywiste stories. ten screen z takim podpisem to oczywiscie fake
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Ech, Depay to moja niespełniona piłkarska miłość. To ostatni zawodnik przed Sancho, którego transferem do United tak mocno się jarałem, choć pamiętałem go tylko z tych wejść na Mundialu 2014, bo ligi holenderskiej nie oglądałem. Ale zawsze lubiłem takich niesfornych gości robiących wokół siebie dużo szumu ze sporym ego, zdecydowanie bardziej niż jaranie się Kante ze zbitą szybką w iPhonie.
Liczę, że na odpowiednim ligowym poziomie wreszcie pokaże, że jest prawdziwym kozakiem - w reprezentacji już to robi, we Francji już to robił i czas zrobić to w poważnej lidze. Niesamowicie żałuję, że odbił się od United, ale nawet za to, co mówił już po odejściu zawsze będzie należał do moich ulubieńców. Dobrze go tam wykorzystajcie i nie spieprzcie tego.
Liczę, że na odpowiednim ligowym poziomie wreszcie pokaże, że jest prawdziwym kozakiem - w reprezentacji już to robi, we Francji już to robił i czas zrobić to w poważnej lidze. Niesamowicie żałuję, że odbił się od United, ale nawet za to, co mówił już po odejściu zawsze będzie należał do moich ulubieńców. Dobrze go tam wykorzystajcie i nie spieprzcie tego.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2828
Chcecie rozwiązać umowy z Pjaniciem i Umtitim?
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Oby nie, jeszcze Juve zacznie się koło nich kręcić.
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2828
Umtiti ponoć odrzucił ofertę klubu. Pjanic się zastanawia. Pewnie jak Mirek rozwiąże kontrakt to do nas zawita
Dzieje się.
W tekście jest błąd, nie chodzi o 200k tylko 200 mln co autor wyjaśnia później.
Więcej w nitce
W tekście jest błąd, nie chodzi o 200k tylko 200 mln co autor wyjaśnia później.
Więcej w nitce