Matura
- coco
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1488
- Kibicuję: Inter Mediolan
pffff ... jak takim czyms miałbym sie przejmowac to 30 minut przed rozpoczeciem matury poszedł bym sobie spokojnie na piwo ... graniak podkresla klase ... jutro bedzie chwila prawdy ... dobrze ze to tylko próbne ... mam pytanie do was ... czy u was nauczyciele beda wpisywac oceny z tej próbnej matury ? ... bo u mnie zapowiedzieli ze beda to liczyc jako taki olbrzymi sprawdzian ...SiKor pisze:najwiekszym problemem jest dla mnie to, ze w je.banym garniaku musze lecieć
pf. 18 lat masz chlopie, a jeszcze wierzysz w takie bajki? Mowia tak aby was zmotywowac do napisania tej probnej matury na miare waszych mozliwosci.coco pisze:pffff ... jak takim czyms miałbym sie przejmowac to 30 minut przed rozpoczeciem matury poszedł bym sobie spokojnie na piwo ... graniak podkresla klase ... jutro bedzie chwila prawdy ... dobrze ze to tylko próbne ... mam pytanie do was ... czy u was nauczyciele beda wpisywac oceny z tej próbnej matury ? ... bo u mnie zapowiedzieli ze beda to liczyc jako taki olbrzymi sprawdzian ...SiKor pisze:najwiekszym problemem jest dla mnie to, ze w je.banym garniaku musze lecieć
pff mowia prawde;) u mnie wpisywali, lecz nie ma sie co tym przejmowac. Na studiach tak czy tak patrza na procenty z matury, a nie ocene z przedmiotu;]pf. 18 lat masz chlopie, a jeszcze wierzysz w takie bajki? Mowia tak aby was zmotywowac do napisania tej probnej matury na miare waszych mozliwosci.
- brylancik
- Oleguer Fan
- Reputacja: 0
Ja tą jutrzejszą "maturę" traktuje na zupełnym lajcie. Nie przeczytałem przez całe liceum ani jednej lektury ale jak patrzyłem się na te tematy z poprzednich lat to sam tekst pomocniczy w zupełności wystarcza do tego żeby uzbierać te parę punkcików. Do polskiego wagi nie przywiązuje żadnej. Ciekawy jestem za to jak będzie wyglądała majca rozszerzona po tym jak nam nasz wujcio Giertych zlikwidował szansę sprawdzenia się na poziomioe podstawowym i rozszerzonym
Wydaje mi się że mogą tam dodać parę zadań z poziomu podstawowego (żeby wszyscy uzyskali te 30%). A tak w ogóle to z czego jutro piszecie i jaki macie temat na prezentację?
- coco
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1488
- Kibicuję: Inter Mediolan
nie chłopie mam prawie 20 lat .. ze stycznia jestemLakier pisze:pf. 18 lat masz chlopie
brylancik pisze:A tak w ogóle to z czego jutro piszecie i jaki macie temat na prezentację?
ja pisze na podstawowym wszystko ... byle by zdac i wyjezdzam za granice ... a zdaje Polski , Angielski i WOS ... którego obawiam sie najbardziej bo nie dosc ze mam dopiero ten przedmiot w 4 klasie to jeszcze jedna godzine tygodniowo bez fakultetu
coco pisze: temat prezentacji na Polski brzmi tak ... Symbolika miecza w wybranych tekstach literatury ...
Ostatnio zmieniony 14 lis 2006, 21:00 przez maciek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Duch
- Entuzjasta Kraftu

- Reputacja: 196
Ten znowu swoje. Powiedz mi gdzie napisałem, że przeczytałem wszystkie lekturyMartinho pisze:duch99 a Ty jestes typowym kujonkiem ktory czyta wszystkie lektury?
Jak ktoś pisze, że nie przeczytał ani jednej lektury, to nic tylko pogratulować tak
- SiKor
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
jaka chwila prawdy, geeez ja podchodze na pełnym luzie ile bede w stanie - tyle napisze....coco pisze:pffff ... jak takim czyms miałbym sie przejmowac to 30 minut przed rozpoczeciem matury poszedł bym sobie spokojnie na piwo ... graniak podkresla klase ... jutro bedzie chwila prawdy ... dobrze ze to tylko próbne ... mam pytanie do was ... czy u was nauczyciele beda wpisywac oceny z tej próbnej matury ? ... bo u mnie zapowiedzieli ze beda to liczyc jako taki olbrzymi sprawdzian ...SiKor pisze:najwiekszym problemem jest dla mnie to, ze w je.banym garniaku musze lecieć
w sumie to matmy rozszerzonej nie moge sie doczekać.... ciekawie będzie mehehehehe
ale motywacja później będzie na prawdziwą....
"NaMieścieMnóstwoPedałówChociażŻadenNieJestGejem
ZajaraliSięBeckhamemILatająZIrokezem"
27 - Eldo
ZajaraliSięBeckhamemILatająZIrokezem"
27 - Eldo