Matura

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco »

nie ma ktos jakichs przecieków co tam jutro bedzie z Polaka ? ... ciezko cokolwiek powiedziec ... ja chyba skapituluje od razu ... zadnej lektury nie przeczytałem w technikum :/
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: SiKor »

ja ogólnie wbijam...\
najwiekszym problemem jest dla mnie to, ze w je.banym garniaku musze lecieć :? :x :twisted:

nie pierwszy raz ci się zdarzyło. Liczę, że ostatni. // fieldy
"NaMieścieMnóstwoPedałówChociażŻadenNieJestGejem
ZajaraliSięBeckhamemILatająZIrokezem"
27 - Eldo
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

SiKor pisze:najwiekszym problemem jest dla mnie to, ze w je.banym garniaku musze lecieć
pffff ... jak takim czyms miałbym sie przejmowac to 30 minut przed rozpoczeciem matury poszedł bym sobie spokojnie na piwo ... graniak podkresla klase ... jutro bedzie chwila prawdy ... dobrze ze to tylko próbne ... mam pytanie do was ... czy u was nauczyciele beda wpisywac oceny z tej próbnej matury ? ... bo u mnie zapowiedzieli ze beda to liczyc jako taki olbrzymi sprawdzian ...
Obrazek
Obrazek
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Lakier »

coco pisze:
SiKor pisze:najwiekszym problemem jest dla mnie to, ze w je.banym garniaku musze lecieć
pffff ... jak takim czyms miałbym sie przejmowac to 30 minut przed rozpoczeciem matury poszedł bym sobie spokojnie na piwo ... graniak podkresla klase ... jutro bedzie chwila prawdy ... dobrze ze to tylko próbne ... mam pytanie do was ... czy u was nauczyciele beda wpisywac oceny z tej próbnej matury ? ... bo u mnie zapowiedzieli ze beda to liczyc jako taki olbrzymi sprawdzian ...
pf. 18 lat masz chlopie, a jeszcze wierzysz w takie bajki? Mowia tak aby was zmotywowac do napisania tej probnej matury na miare waszych mozliwosci.
:)
Awatar użytkownika
LaRage
Skład B
Skład B

Post autor: LaRage »

pf. 18 lat masz chlopie, a jeszcze wierzysz w takie bajki? Mowia tak aby was zmotywowac do napisania tej probnej matury na miare waszych mozliwosci.
pff mowia prawde;) u mnie wpisywali, lecz nie ma sie co tym przejmowac. Na studiach tak czy tak patrza na procenty z matury, a nie ocene z przedmiotu;]
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post autor: brylancik »

Ja tą jutrzejszą "maturę" traktuje na zupełnym lajcie. Nie przeczytałem przez całe liceum ani jednej lektury ale jak patrzyłem się na te tematy z poprzednich lat to sam tekst pomocniczy w zupełności wystarcza do tego żeby uzbierać te parę punkcików. Do polskiego wagi nie przywiązuje żadnej. Ciekawy jestem za to jak będzie wyglądała majca rozszerzona po tym jak nam nasz wujcio Giertych zlikwidował szansę sprawdzenia się na poziomioe podstawowym i rozszerzonym :? Wydaje mi się że mogą tam dodać parę zadań z poziomu podstawowego (żeby wszyscy uzyskali te 30%). A tak w ogóle to z czego jutro piszecie i jaki macie temat na prezentację?
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Lakier pisze:pf. 18 lat masz chlopie
nie chłopie mam prawie 20 lat .. ze stycznia jestem :P

brylancik pisze:A tak w ogóle to z czego jutro piszecie i jaki macie temat na prezentację?

ja pisze na podstawowym wszystko ... byle by zdac i wyjezdzam za granice ... a zdaje Polski , Angielski i WOS ... którego obawiam sie najbardziej bo nie dosc ze mam dopiero ten przedmiot w 4 klasie to jeszcze jedna godzine tygodniowo bez fakultetu :/ wiec moje mozliwosci z tego przedmiotu sa bardzo znikome a temat prezentacji na Polski brzmi tak ... Symbolika miecza w wybranych tekstach literatury ...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho »

coco pisze:zadnej lektury nie przeczytałem w technikum
a ja w licem przeczytalem tylko Sluby panienskie a matura zdana przyzwoicie :D Po prostu nie chcialo mi sie czytac i tracic czasu an te tomy ksiazek... Streszczenie w pelni mi starczylo.
Obrazek
Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch »

brylancik pisze:Nie przeczytałem przez całe liceum ani jednej lektury
Nie ma się czym chwalić za bardzo :roll: Potem ludzie się dziwią dlaczego w Polsce mamy taki wysyp analfabetów (nie odbieraj tego osobiście, pisałem ogólnie :wink: )
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post autor: maciek_88 »

coco pisze: temat prezentacji na Polski brzmi tak ... Symbolika miecza w wybranych tekstach literatury ...
:shock: Ale temat :!: Jeśli dobrze przedstawisz, to powinno być wysoko ocenione, bo zbyt wiele osób chyba nie zdecyduje się na to co Ty :]. Co do mnie, to język polski na rozszerzonym, angielski na podstawowym, historia i WOS na rozszerzonym. Temat prezentacji ustnej - ,,Język propagandy politycznej. Omów na wybranych przykładach". :D
Ostatnio zmieniony 14 lis 2006, 21:00 przez maciek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

duch99 a Ty jestes typowym kujonkiem ktory czyta wszystkie lektury? Jak tak to :*
Obrazek
Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post autor: Duch »

Martinho pisze:duch99 a Ty jestes typowym kujonkiem ktory czyta wszystkie lektury?
Ten znowu swoje. Powiedz mi gdzie napisałem, że przeczytałem wszystkie lektury :roll: (czytanie ze zrozumieniem się kłania).

Jak ktoś pisze, że nie przeczytał ani jednej lektury, to nic tylko pogratulować tak :roll: No cóż, każdy mam swój pogląd na te sprawy.
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

duch99 pisze:Ten znowu swoje. Powiedz mi gdzie napisałem, że przeczytałem wszystkie lektury (czytanie ze zrozumieniem się kłania).
Ja nie stwierdzilem ze przeczytales tylko zapytalem sie ciebie... I :
duch99 pisze:czytanie ze zrozumieniem się kłania).

EOT
Obrazek
Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: SiKor »

coco pisze:
jaka chwila prawdy, geeez ja podchodze na pełnym luzie ile bede w stanie - tyle napisze....
w sumie to matmy rozszerzonej nie moge sie doczekać.... ciekawie będzie mehehehehe :twisted: 80%, że próbnej nie zdam :twisted:
ale motywacja później będzie na prawdziwą....
"NaMieścieMnóstwoPedałówChociażŻadenNieJestGejem
ZajaraliSięBeckhamemILatająZIrokezem"
27 - Eldo
Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post autor: MaWiK »

Ja też jutro pisze. I też mam taki dobry humorek jak nigdy. Podchodze do tego jak do wolnego dnia, miłego przerywnika pomiędzy matmą fizyką a chemią ;]. Luzik no i powodzenia wszystkim 8) .
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”