Slyszal ktos dissy Peji na Żuroma? Ten jest najlepszy
Czego obecnie słuchacie?
- Sleazier better muckrakin
- Junior

- Reputacja: 0
Źle mnie zrozumiałeś. Pełna wersja to Serj, Daron, Shavo, John - to nazywamy Systemem. Wersja demo to brak Shavo (angażuje się w projekt hip-hopowy Achozen) i Serja (nagrywa solo).
Płyta solowa Darona to słabe określenie, Scars on Broadway ma stały pięcioosobowy skład.
Po edycji – zresztą, Martinho mnie ubiegł.
Płyta solowa Darona to słabe określenie, Scars on Broadway ma stały pięcioosobowy skład.
Po edycji – zresztą, Martinho mnie ubiegł.
ja nawet nie próbuje interesować się solowym projektem Malkiana, bo nigdy go nie lubiłem, IMHO zawsze tylko psuł albo paszczą, albo gitarą to, co udawało się utworzyć Serjiowi. poza tym obecnie na winampie leci Dark Tranquility - Terminus (Where Death is Most Alive). Przekozacki kawałek.
Re: Czego obecnie słuchacie ?
http://pl.youtube.com/watch?v=FBbVlDWTMV - nowe dzieło reprezentanta krakowskiej Firmy, Bosski Roman ft. Robert M. - "Jestem tam".

"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- franz
- Ki(L)gore Trout
- Reputacja: 100
Ja ostatnio mocno wkręcam się w posępną, dziwną i mroczną jak dupa szatana muzykę zespołu Deftones. Chłopaki grając coś co można nazwać „alternatywnym rockiem”, ale nie ma co ich podpinać pod żadne szablony/gatunki. Nagrali już 6 mniej lub bardziej zajebistych płyt, których ostatnio barrrrrrrrrdzo często słucham.
Kilka ich znanych i lubianych kawałków:
(cover, ale za to jaki!)
Naprawdę mocny shit, warto się w to wgłębić.
Polecam!
Kilka ich znanych i lubianych kawałków:
(cover, ale za to jaki!)
Naprawdę mocny shit, warto się w to wgłębić.
Polecam!
LEGIA WARSZAWA - OFMC
– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Zapalnik nowy teledysk Frontside, no no jak będzie taka płyta to będzie co słuchać 
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
z frondside zawsze mi się ten kawałek strasznie podbał. Reszta nie bo jest taka.....
Jak ten kawałek, który wrzuciłeś
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Zaje****(L)oczkerson pisze:
z frondside zawsze mi się ten kawałek strasznie podbał. Reszta nie bo jest taka.....![]()
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Do mnie nigdy nie trafiało "darcie mordy"
ale jak kawałek jest molodyjny i ma taki tekst jak ten musi się pooodobać.
A jesli mowa o nowych płytak to Akurat wydało ostatnio nowy album "optymistka" i kuwa sie załamałem. To już kompletnie inny zespół i takich kawałków jak ten już nie będzie
:
A ostatnio też strasznie lubie ten kawałek:

A jesli mowa o nowych płytak to Akurat wydało ostatnio nowy album "optymistka" i kuwa sie załamałem. To już kompletnie inny zespół i takich kawałków jak ten już nie będzie
A ostatnio też strasznie lubie ten kawałek:
Ostatnio zmieniony 18 lis 2008, 22:23 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill