FMy
-
karmel_007
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 0
Chyba dla sklepuRom$on pisze:AHH! Właśnie sobie kupiłem FM 2006. Wbrew zapowiedziom kosztuje 89.90zł, a nie 99zł. Tutaj + dla wydawcy! Już zaraz zacznę grę ukochanym Śląskiem
Free -> czekasz 25 s -> pojawia się link, klikasz na niego i ściągasz.Cyco pisze:Mogl by mi ktos wytlumaczyc jak sie sciaga spolszczenie z http://rapidshare.de/files/7180974/polish.ltc.html ???
-
karmel_007
- Podawacz Piłek

klub
zmienilem team, już nie gram Arką , teraz kieruje poczynaniami Wisły
liczę na awans do LM lub wyjscie z fazy grupowej UEFA. Słuchajcie w FM kiedyś zwalniają selekcjonerów kadr narodowych ?? Bo jak gralem w FM05 to mialem 2020 rok a Janas dalej prowadzil Polskę
, ale mam nadzieje ze w 2006 to zmienili i będe mogł przejąc reprezentacje <lol> Ide grac narqa!!
-
karmel_007
- Podawacz Piłek

Nie zwracaj uwagi na to co mówi asystent, kiedy sciągałem do Arki Michała Golińskiego to mi tez tak mowiil, a jak w 12 meczach mial 14 bramek ( a przeciez to pomocnik!) to potem skladal raporty ze Gloinski to nasz najlepszy zawodnik!!karmel_007 pisze:Ja mam pewien problem. Często chce kupić zawodników którego obserwowałem i uważam ,że gra świetnie. Składam oferte. Oferuje kontrakt a asystnt mowi mi ,że uważa że ten zawodnik nie nadaje sie do gry w klubie. Co zrobic??
-
karmel_007
- Podawacz Piłek

-
karmel_007
- Podawacz Piłek

http://www.thedugout.net/download.php?c ... t=1&id=403 -sciągnołem z tego linka i działa dobrze.
-
karmel_007
- Podawacz Piłek

piwus pisze:W związku z jedną prośbą, odblokowałem jednak. Warunek jest jednak jeden; jesli ktoś ma spolszczenie, to proszę je umieścić tutaj.
Wszelkie próby zaśmiecania, próśb/podziękowań o cracka/spolszczenie, będzie karane i usuwane.
Ostatnie dwie strony to czysta parodia i jeśli sytuacja się powtórzy blok będzie na stałe, nie na parę godzin. Więc apeluję o rozwagę, bo od was zalezy, czy temat dalej będzie istniał i podkreślam, ze forum to nie gg.
Mamy ostatnią szanse!!! Rozmawiajmy tylko o Football Manager 2006 a nie o crackach i spolszczeniach!!
Możemy wysyłać linki do patchy ale najlepiej zrobic to tylko raz. Ale mamy gadać o Football Manager 2006. Temat był zamkniety bo wczesniej pojawialy sie prosby i linki o spolszczenie. Jeśli coś jest legalne to tez uwazam ze moze sie tu znajdowac. patche, updaty i facepacki sa przeciez legalne
- pch4
- Skład C

- Kontakt:
Witam ponownie !
Zdobyłem potrójną Kornę Koroną Kielce
(UEFA, PUCHAR POLSKI I MISTRZOSTWO)
W filnale Uefa pokonałem Marsylie 2-1
Mój mistrzowski skład !!!
Aprilla------------- Piechna
Ne----Nowacki-------Guarin--------Dimitriov
Jeziorny------Hernani-------Golański-----------Bartczak
Mielcarz
Jak dla mnie to ta gra jest łatwiejsza od poprzedniczki ![/b]
Zdobyłem potrójną Kornę Koroną Kielce
W filnale Uefa pokonałem Marsylie 2-1
Mój mistrzowski skład !!!
Aprilla------------- Piechna
Ne----Nowacki-------Guarin--------Dimitriov
Jeziorny------Hernani-------Golański-----------Bartczak
Mielcarz
Jak dla mnie to ta gra jest łatwiejsza od poprzedniczki ![/b]
REAL MADRYT FOREVER !!!
- pch4
- Skład C

- Kontakt:
Ani razu ! Ja chamem nie jestem ! Poza tym grałem wczesniej Roma w UEFA i tak samo wszystkich rozwalałem ! Trzeba umieć dobrać odpowiednia taktyke, zawodników, trening !!! Ta gra nie jest wcale taka trudna !! Tylko trzeba pomyśleć na spokojniejoOkeeR pisze:a po ile razy powtarzales kazdy mecz ? bo nie wierze ze zdobyles to bez powtarzania... a granie jest latwa, wrecz przeciwnie...
REAL MADRYT FOREVER !!!