FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Rom$on »

AHH! Właśnie sobie kupiłem FM 2006. Wbrew zapowiedziom kosztuje 89.90zł, a nie 99zł. Tutaj + dla wydawcy! Już zaraz zacznę grę ukochanym Śląskiem :D:D:D
Twierdza Wrocław
Obrazek
karmel_007
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: karmel_007 »

Jeśli komus nie chodzi spolszczenie to niech sobie skina zmieni.
Gram Wisłą Kraków i awansowalem do LM. Kupiłem Piechne.
Jeśli chodzi o piłkarzy to:
D.Łatka, Jeziorny, Kulig, Stachowiak, M.Cieluch, J. Kawa, Petr Pavlik(Banik Ostrawa) Kamalutdin Akhmedov,
Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Krawcu »

Rom$on pisze:AHH! Właśnie sobie kupiłem FM 2006. Wbrew zapowiedziom kosztuje 89.90zł, a nie 99zł. Tutaj + dla wydawcy! Już zaraz zacznę grę ukochanym Śląskiem
Chyba dla sklepu :P .
Cyco pisze:Mogl by mi ktos wytlumaczyc jak sie sciaga spolszczenie z http://rapidshare.de/files/7180974/polish.ltc.html ???
Free -> czekasz 25 s -> pojawia się link, klikasz na niego i ściągasz.
karmel_007
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

DO: pch4
Który grasz sezon Koroną??
Kupowałeś jakiś piłkarzy ,że ci tak dobrze idzie??[/b]
Awatar użytkownika
Krzysiekk
Junior
Junior

klub

Post autor: Krzysiekk »

zmienilem team, już nie gram Arką , teraz kieruje poczynaniami Wisły :) liczę na awans do LM lub wyjscie z fazy grupowej UEFA. Słuchajcie w FM kiedyś zwalniają selekcjonerów kadr narodowych ?? Bo jak gralem w FM05 to mialem 2020 rok a Janas dalej prowadzil Polskę :/, ale mam nadzieje ze w 2006 to zmienili i będe mogł przejąc reprezentacje <lol> Ide grac narqa!!
karmel_007
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Ja mam pewien problem. Często chce kupić zawodników którego obserwowałem i uważam ,że gra świetnie. Składam oferte. Oferuje kontrakt a asystnt mowi mi ,że uważa że ten zawodnik nie nadaje sie do gry w klubie. Co zrobic??
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer »

Wyswietalaja wam sie w FM'ie zdjecia pilkarzy ?? chodzi mi o takie ktore wgraliscie :roll: ,bo mi ,nie wiem dlaczego sie nie wyswietlaja ,mimo ,ze wgralem do dobrego folderu

Dzieki
Juventus & Widzew
SAlomon
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: SAlomon »

Ja gram Polonia Bytom:D po 9 kolejkach jestem 11 mam 3 zwyciestwa 2 remisy i 4 przegrane Ciezko jest ale Ja tak Lubie:D :twisted: :twisted:

Polecam Pomocnika Matiasa Favano z rezerw Poloni Warszawa sciagnolem go za 0 i idealnie pasuje na 2 lige!!
Awatar użytkownika
Krzysiekk
Junior
Junior

Post autor: Krzysiekk »

karmel_007 pisze:Ja mam pewien problem. Często chce kupić zawodników którego obserwowałem i uważam ,że gra świetnie. Składam oferte. Oferuje kontrakt a asystnt mowi mi ,że uważa że ten zawodnik nie nadaje sie do gry w klubie. Co zrobic??
Nie zwracaj uwagi na to co mówi asystent, kiedy sciągałem do Arki Michała Golińskiego to mi tez tak mowiil, a jak w 12 meczach mial 14 bramek ( a przeciez to pomocnik!) to potem skladal raporty ze Gloinski to nasz najlepszy zawodnik!!
Awatar użytkownika
pch4
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: pch4 »

karmel_007 pisze:DO: pch4
Który grasz sezon Koroną??
Kupowałeś jakiś piłkarzy ,że ci tak dobrze idzie??[/b]
Ja gram drugi sezon Koroną !
Stawiam na młodych utalentowanych piłkarzy, dlatego mam aż 13mln euro !

A oto mój skład

Obrazek

Piłkarze przeciętni, ale graja wspaniale !
REAL MADRYT FOREVER !!!
karmel_007
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Aha dzięki za pomoc. Ten FM jest naprawde bardzo realistyczny. Jak grałem Barcą to po 12 meczach w lidze mialem 12 wygranych. A później w 4 meczach zdobyłem zaledwie 2 pkt. Forma moim zawodnikom bardzo spadła. Ale już później grali znów świetnie.
karmel_007
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

http://www.thedugout.net/download.php?c ... t=1&id=403 -sciągnołem z tego linka i działa dobrze.
karmel_007
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

piwus pisze:W związku z jedną prośbą, odblokowałem jednak. Warunek jest jednak jeden; jesli ktoś ma spolszczenie, to proszę je umieścić tutaj.

Wszelkie próby zaśmiecania, próśb/podziękowań o cracka/spolszczenie, będzie karane i usuwane.

Ostatnie dwie strony to czysta parodia i jeśli sytuacja się powtórzy blok będzie na stałe, nie na parę godzin. Więc apeluję o rozwagę, bo od was zalezy, czy temat dalej będzie istniał i podkreślam, ze forum to nie gg.

Mamy ostatnią szanse!!! Rozmawiajmy tylko o Football Manager 2006 a nie o crackach i spolszczeniach!!

Możemy wysyłać linki do patchy ale najlepiej zrobic to tylko raz. Ale mamy gadać o Football Manager 2006. Temat był zamkniety bo wczesniej pojawialy sie prosby i linki o spolszczenie. Jeśli coś jest legalne to tez uwazam ze moze sie tu znajdowac. patche, updaty i facepacki sa przeciez legalne
Awatar użytkownika
pch4
Skład C
Skład C
Kontakt:

Witam ponownie !

Zdobyłem potrójną Kornę Koroną Kielce :lol: (UEFA, PUCHAR POLSKI I MISTRZOSTWO)

W filnale Uefa pokonałem Marsylie 2-1

Mój mistrzowski skład !!!

Aprilla------------- Piechna

Ne----Nowacki-------Guarin--------Dimitriov

Jeziorny------Hernani-------Golański-----------Bartczak

Mielcarz

Jak dla mnie to ta gra jest łatwiejsza od poprzedniczki ![/b]
REAL MADRYT FOREVER !!!
Awatar użytkownika
pch4
Skład C
Skład C
Kontakt:

joOkeeR pisze:a po ile razy powtarzales kazdy mecz ? bo nie wierze ze zdobyles to bez powtarzania... a granie jest latwa, wrecz przeciwnie...
Ani razu ! Ja chamem nie jestem ! Poza tym grałem wczesniej Roma w UEFA i tak samo wszystkich rozwalałem ! Trzeba umieć dobrać odpowiednia taktyke, zawodników, trening !!! Ta gra nie jest wcale taka trudna !! Tylko trzeba pomyśleć na spokojnie :lol:
REAL MADRYT FOREVER !!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”