FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
żebro
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: żebro »

a ja gram pogonia szczecin jazda jazda MKS

a ten cwaniak co sie tak wozi korona kielce czego on nie zrobil to niech print screena zrobi i wrzuci na foro
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: kulekfcb »

Piotro pisze:kogo byscie do chelsea polecali zebym kupił prubowałem de jonga z ajaxu to podziękował a idzie mi tak se chelsea z leverkusen w towarzyskim 0-2 przegrałem

W towrzyskich nie musisz wygrywać. tyle własnie ze musisz grac duzo sparingów zeby piłkarze przyzwyczaili sie do taktyki. Przecież w Chelsea masz wszystko jeżeli chodzi o graczy i pewnie ponad 100 mln na transfery.

No ja po pierwszym sezonie Barcą, skład już wam podawałem. Drugi w lidze pierwszy Rel, wygrałem Ligę Mistrzów po karnych w finale z Werderem. Odpadłem w półfinale Pucharu Króla. Najwięcej bramek strzelił Halil Altintop 29, z czego 16 w Lidze Mistrzów. Póżniej Delgado 26 z czego 22 w La liga. Bardzo dobrym zmiennikiem okazał się Henka Larsson który strzelił 15 goli. W całym sezonie strzeliłem 108 bamek a straciłem aż 80. gram 4-4-2.
Awatar użytkownika
mumfi
Żenujący nabijacz :/

Re: kim grac

Post autor: mumfi »

Krzysiekk pisze:sluchajcie kim lepiej grac ?? jakims dobrym klubem typu barca, liverpool itd. czy jakimi sredniakami i poprowadzic ich ku chwale !!??
Najlepiej wziac jakiegos sredniaka z ligi angielskiej
tam jest sporo kasy na koniec sezonu za transmisje i miejsce w tabeli
mozna calkiem dobry team za ta kase kupic
osobiscie gram middlesbrough
Bayern, Bayern uber alles!!!
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 »

Gram ManU
potrzebuje klasowego defensywnego pomocnika młodego(do 25 lat). Próbowałem de Rossiego i Xabi Alonso,ale nie da rady.Co powiecie na Tima Borowskiego?Thiago Mottę?Mikel Arteta?Mascherano?Mieliście tych piłkarzy?Jeśli tak to wypowiedzcie się na ich temat,czy nadają się do takiego klubu ja Man United.Może znacie jeszcze jakiś innych?
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Awatar użytkownika
Piotro

Post autor: Piotro »

ja obecnie gram valencią kupiłem baseggio z anderlechtu i spisuje sie swietnie 3 mecze rozegrałem i w kazdym meczu bramke strzelił
żebro
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: żebro »

macie jakies taktyki do ligi polskiej?

face packi polskich druzyn??

skad sciagnac??
Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: RadoGol »

żebro pisze:face packi polskich druzyn??

Proszę bardzo: Orange Ekstraklasa 05-06 megapack facepack
Obrazek
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: kulekfcb »

Cris7 pisze:Gram ManU
potrzebuje klasowego defensywnego pomocnika młodego(do 25 lat). Próbowałem de Rossiego i Xabi Alonso,ale nie da rady.Co powiecie na Tima Borowskiego?Thiago Mottę?Mikel Arteta?Mascherano?Mieliście tych piłkarzy?Jeśli tak to wypowiedzcie się na ich temat,czy nadają się do takiego klubu ja Man United.Może znacie jeszcze jakiś innych?

Myślę, że Mascherano będzie dobry, Ja kupiłem de Rossiego za 24 mln. Motta rczej nie. Borowski też wątpie, że się sprawdzi. Spórbuj Fabregasa z Arsenalu jak przejdzie. Niezły powinien też być Mavuba z Bordeaux. Jeszcze Diarra z Lyonu.
Awatar użytkownika
Piotro

ja bym tez baseggio polecał tez jest niezły wzmocniłem się nim w valenci jjeszcze bym się kims wzmocnił poleccie cos np do valencii
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Piotro w avatararze masz koszulkę Mialn'u wklejasz zdjęcia Juve - wnoiskuję z tego, że jesteś kibicem Inter'u.

Polecam Diarre. Chłopak naprawdę jest niezły. Nie dość, że potrafi świetnie rozbić atak przeciwnika to i jeszcze kiedy trzeba zagra genialne podanie.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

Gra ktoś jeszcze w fm 2005? Ja prowadziłem Besiktas i zgłosiłem podanie o pracę w Ajaxie. Jako że mam krajową reputację, to ku mojemu zdziwieniu moje podanie zostało pozytywnie rozpatrzone. Na transfery dostałem 56 mln euro! Teraz mam marzec i w przerwie letniej będę musiał wzmocnić skład. Jakiego napastnika za rozsądną cenę mi polecacie, tylko żeby chciał przyjść. Miał ktoś kiedyś ~Iaquinte~ z Udinese?
SAlomon
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: SAlomon »

Gram Polonia Bytom kandydatem do spadku. Po 1 sezonie awansowalismy do 1 ligi:D (w barazach)
Polecam Artura Aniola z Polara Matiassa Favano z Poloni Warszawa i A.Rybskiego z widzewa (na poczatku jest wypozyczony na caly sezon do Poloni Bytom:D)
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 »

Kupiłem Mascherano za 17 mln i sie spłaca. Rozegrał 3 mecze w premiership,zaliczył dwie asysty.Oceny: 7,8,8.Myślę,że będzie tylko lepiej.
Mam jeszcze 24 mln,ale nie wiem na co przeznaczyć.Chyba poczekam do stycznia i zobacze na jaką pozycję potrzebne będą wzmocnienia.Na razie mogę pochwalić Nistelrooya(8,7,10) i Ronaldo(8,9,9).
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Awatar użytkownika
Piotro

u mnie znakomicie w Lyonie teraz bo nim zaczołem grac spisuje sie sidney gavou teraz pozyskuje jak sie uda messiego za 21m znacie jakies jeszcze talenty tansze
SAlomon
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: SAlomon »

-Polecam Kube Kawe z Lechi za male pieniadze młody talent :!: :!: ma zaledwie 17 lat!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”