Ponawiam prośbę...Fc1899Barcelona pisze:Mam pytanko - chciałbym zagrać trzecioligowym zespołem, jednak nie jest dostępne prowadzenie klubu trzecioligowego polskiego. Mógłby mi ktoś poradzić jak to zrobić, czy jest do tego jakiś edytor - zmieniający zarówno ligę jak i możliwość edycji składu na aktualniejszy ?
Jeśli jest, to zapodajcie linkiem - z góry dzięki
FMy
-
Fc1899Barcelona
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 0
O ile wiem to istnieje w edytorze do FMa6 stworzenie wlasnej ligi, ktora mozesz uznac sobie za trzecia u wrzucic do neij druzyny z Polskeij trzeciezj ligi ale to kupa roboty. Ja proponuje poczekac na jakis nieoficjalny patch ktory dodalby zaginiona trzecia lige ...Fc1899Barcelona pisze:Ponawiam prośbę...Fc1899Barcelona pisze:Mam pytanko - chciałbym zagrać trzecioligowym zespołem, jednak nie jest dostępne prowadzenie klubu trzecioligowego polskiego. Mógłby mi ktoś poradzić jak to zrobić, czy jest do tego jakiś edytor - zmieniający zarówno ligę jak i możliwość edycji składu na aktualniejszy ?
POZDRO

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
-
Fc1899Barcelona
- Podawacz Piłek

Ktoś tutaj mówi, że gra sobie Motorem Lublin (klub trzecioligowy), więc pytanie do niego ? Jak to chłopie zrobiłeś ??:)RoRo pisze:O ile wiem to istnieje w edytorze do FMa6 stworzenie wlasnej ligi, ktora mozesz uznac sobie za trzecia u wrzucic do neij druzyny z Polskeij trzeciezj ligi ale to kupa roboty. Ja proponuje poczekac na jakis nieoficjalny patch ktory dodalby zaginiona trzecia lige ...Fc1899Barcelona pisze:Ponawiam prośbę...Fc1899Barcelona pisze:Mam pytanko - chciałbym zagrać trzecioligowym zespołem, jednak nie jest dostępne prowadzenie klubu trzecioligowego polskiego. Mógłby mi ktoś poradzić jak to zrobić, czy jest do tego jakiś edytor - zmieniający zarówno ligę jak i możliwość edycji składu na aktualniejszy ?
POZDRO
Witam, gram Wislą, własnie skonczylem sezon zdobywając mistrza Polski, i puchar Polski, dosdzedlem takze daleko w lidze mistrzow i dlatego moj budrzet wzrosł do 5 ml euro, jak ktos moze niech poda zawodnikow ktorymi moge sie wzomnic, chodzi mi juz o takich superr, bo chce wydac cały hajs
z gory dzieki i pozdro
z gory dzieki i pozdro
-
Fc1899Barcelona
- Podawacz Piłek

Kłopot w tym, ze chciałbym w miare aktualny skład pozostawić, a wiadomo ze bedzie z tym lipa jesli nie poprowadze od poczatkuRadoGol pisze:Fc1899Barcelona pisze:Ktoś tutaj mówi, że gra sobie Motorem Lublin (klub trzecioligowy), więc pytanie do niego ? Jak to chłopie zrobiłeś ??
Prosta sprawa: Dajesz sezon na hoolidayu, patrzysz czy Motor awansował, jeżeli tak to bierzesz, jeżeli nie to dajesz kolejny sezon na hoolidayu itd.
-
Fc1899Barcelona
- Podawacz Piłek

Gdzie takowy edytor moge znaleźć ??:)bagg pisze:Fc1899Barcelona pisze: Kłopot w tym, ze chciałbym w miare aktualny skład pozostawić, a wiadomo ze bedzie z tym lipa jesli nie poprowadze od poczatku
To ja bym Ci proponował aby zamienić w edytorze Motor za jakąś drużyną 2 ligową. Wtedy miałbyś na początku gry Motor w 2. lidze.
-
Fc1899Barcelona
- Podawacz Piłek

A ja wlasnie jestrem w polowie sezonu grając Real Madryt. Sprzedaje Diogo (gra przeciętnie) i Paulo Garcia troche stary i chce duzo kasy za przedluzenie kontraktu. Kupuje Mascherano za 8mln (mam nadzieje ze bedzie gral dobrze i Cesara Delgado z Altetica Madryt za 10 mln. W lidze jestem 2 mam strate 2 puntków do atletco ale mam 1 mecz zaległy. Bardzo dobrze spisuje sie i mnie Lugano, Aurelio, i Reyes. Polecam ich wszystkim