FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Fc1899Barcelona
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: Fc1899Barcelona »

Fc1899Barcelona pisze:Mam pytanko - chciałbym zagrać trzecioligowym zespołem, jednak nie jest dostępne prowadzenie klubu trzecioligowego polskiego. Mógłby mi ktoś poradzić jak to zrobić, czy jest do tego jakiś edytor - zmieniający zarówno ligę jak i możliwość edycji składu na aktualniejszy ?

Jeśli jest, to zapodajcie linkiem - z góry dzięki :)
Ponawiam prośbę...
Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post autor: Fler »

A co do Messiego to kupilem go do Juve wlasnie przed tym sezonem za 10,75mln i po kilku meczach gra bardzo dobrze ma kilka bramek na lewym skrzydle chodzi polecam go naprawde dobry gracz :)
Obrazek
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post autor: RoRo »

Fc1899Barcelona pisze:
Fc1899Barcelona pisze:Mam pytanko - chciałbym zagrać trzecioligowym zespołem, jednak nie jest dostępne prowadzenie klubu trzecioligowego polskiego. Mógłby mi ktoś poradzić jak to zrobić, czy jest do tego jakiś edytor - zmieniający zarówno ligę jak i możliwość edycji składu na aktualniejszy ?

Ponawiam prośbę...
O ile wiem to istnieje w edytorze do FMa6 stworzenie wlasnej ligi, ktora mozesz uznac sobie za trzecia u wrzucic do neij druzyny z Polskeij trzeciezj ligi ale to kupa roboty. Ja proponuje poczekac na jakis nieoficjalny patch ktory dodalby zaginiona trzecia lige ...

POZDRO
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
Fc1899Barcelona
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

RoRo pisze:
Fc1899Barcelona pisze:

Ponawiam prośbę...
O ile wiem to istnieje w edytorze do FMa6 stworzenie wlasnej ligi, ktora mozesz uznac sobie za trzecia u wrzucic do neij druzyny z Polskeij trzeciezj ligi ale to kupa roboty. Ja proponuje poczekac na jakis nieoficjalny patch ktory dodalby zaginiona trzecia lige ...

POZDRO
Ktoś tutaj mówi, że gra sobie Motorem Lublin (klub trzecioligowy), więc pytanie do niego ? Jak to chłopie zrobiłeś ??:)
Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: RadoGol »

Fc1899Barcelona pisze:Ktoś tutaj mówi, że gra sobie Motorem Lublin (klub trzecioligowy), więc pytanie do niego ? Jak to chłopie zrobiłeś ??

Prosta sprawa: Dajesz sezon na hoolidayu, patrzysz czy Motor awansował, jeżeli tak to bierzesz, jeżeli nie to dajesz kolejny sezon na hoolidayu itd.
Obrazek
eumnuch
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: eumnuch »

Witam, gram Wislą, własnie skonczylem sezon zdobywając mistrza Polski, i puchar Polski, dosdzedlem takze daleko w lidze mistrzow i dlatego moj budrzet wzrosł do 5 ml euro, jak ktos moze niech poda zawodnikow ktorymi moge sie wzomnic, chodzi mi juz o takich superr, bo chce wydac cały hajs

z gory dzieki i pozdro
Fc1899Barcelona
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

RadoGol pisze:
Fc1899Barcelona pisze:Ktoś tutaj mówi, że gra sobie Motorem Lublin (klub trzecioligowy), więc pytanie do niego ? Jak to chłopie zrobiłeś ??

Prosta sprawa: Dajesz sezon na hoolidayu, patrzysz czy Motor awansował, jeżeli tak to bierzesz, jeżeli nie to dajesz kolejny sezon na hoolidayu itd.
Kłopot w tym, ze chciałbym w miare aktualny skład pozostawić, a wiadomo ze bedzie z tym lipa jesli nie poprowadze od poczatku
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Fc1899Barcelona pisze: Kłopot w tym, ze chciałbym w miare aktualny skład pozostawić, a wiadomo ze bedzie z tym lipa jesli nie poprowadze od poczatku

To ja bym Ci proponował aby zamienić w edytorze Motor za jakąś drużyną 2 ligową. Wtedy miałbyś na początku gry Motor w 2. lidze.
El magico
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: El magico »

polecam wam gavena z ny/nj metrostars niezły jest i ma 18 latek i aguere z indepediente( nie wiem czy dobrze napisałem) a propo grania 3 ligi to chyba juz jest edyto pozwalajacy dodawac zespoł do np 2 ligi watpie zeby czekanie na holidayu miało jakis sens
Pojawiam sie i znikam taka rola magika
Fc1899Barcelona
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

bagg pisze:
Fc1899Barcelona pisze: Kłopot w tym, ze chciałbym w miare aktualny skład pozostawić, a wiadomo ze bedzie z tym lipa jesli nie poprowadze od poczatku

To ja bym Ci proponował aby zamienić w edytorze Motor za jakąś drużyną 2 ligową. Wtedy miałbyś na początku gry Motor w 2. lidze.
Gdzie takowy edytor moge znaleźć ??:)
Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Tomi »

w grze masz od razu edytor
Obrazek
The reds !!!!
You'll never walk alone

http://www.borussia.com.pl - Polska strona fanów BVB
Fc1899Barcelona
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Tomi pisze:w grze masz od razu edytor
W grze czy gdzieś na plytce jest do zainstalowania ?
cotleto15
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: cotleto15 »

RoRo ja kupiłem messiego za 9,7 mln funtów do realu więc ty powienieneś wytargować taniej
Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: morświn »

A ja wlasnie jestrem w polowie sezonu grając Real Madryt. Sprzedaje Diogo (gra przeciętnie) i Paulo Garcia troche stary i chce duzo kasy za przedluzenie kontraktu. Kupuje Mascherano za 8mln (mam nadzieje ze bedzie gral dobrze i Cesara Delgado z Altetica Madryt za 10 mln. W lidze jestem 2 mam strate 2 puntków do atletco ale mam 1 mecz zaległy. Bardzo dobrze spisuje sie i mnie Lugano, Aurelio, i Reyes. Polecam ich wszystkim
punys
Junior
Junior

Post autor: punys »

mam problem sciągnołem fm 06 wszystkie pacze polski jezyk i nie nazekam po wyłączeniu nie moge uruchomić gry trzba zainstalować od nowa i tak za każdym razem może ktoś tak miał i powie mi co jest k**** nie tak
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”