FMy
tak a propo to polecam wam wszystkim FREDDY ADU (DC United) 3,6M on we wszystkich poprzednich wersjach był nie do wyjebania 16 lat trzeba dac mu pograc a u mnie w milanie jest od razu na rezerwie i zmieniam go z Gilardino i jest dużo lepszy to chyba coś znaczy Do słabeuszy nie przyjdzie BRAT W LYON'ie nie dał rady go ściągnąć
polecam wszystkim chyba że go macie ja zawsze go biorę w każdej wersji FM'a i nie nażekam
smieszy mnie to że nik o nim jeszcze nie napisał!!!
polecam wszystkim chyba że go macie ja zawsze go biorę w każdej wersji FM'a i nie nażekam
No u mnie Delgado też się świetnie sprawdza. Jak kontuzje ma Altintop( jest jeszcze lepszy dałem za niego chyba 16 mln E) to gra w napadzie z Henry'm. No i jestem pierwszy w lidze, wyszedłem z pierwszego miejsca w LM, wygrałem Superpuchar Europy i klubowe Mistrzostwa Świata. Celuje w potrójna koronę. Czy się uda?? Zobaczymy, mam nadzieje, że tak...A ja wlasnie jestrem w polowie sezonu grając Real Madryt. Sprzedaje Diogo (gra przeciętnie) i Paulo Garcia troche stary i chce duzo kasy za przedluzenie kontraktu. Kupuje Mascherano za 8mln (mam nadzieje ze bedzie gral dobrze i Cesara Delgado z Altetica Madryt za 10 mln. W lidze jestem 2 mam strate 2 puntków do atletco ale mam 1 mecz zaległy. Bardzo dobrze spisuje sie i mnie Lugano, Aurelio, i Reyes. Polecam ich wszystkim
Nikt o nim juz nie pisze bo sie poprostu zygac juz chce tak czest oon sie pojawial i wogole to to jest od "wiekow" jednym z najwiekszych talentnow CMa i FMa. Bez obrazy ale Ameryki nie odkryles choc od czegos trzeba zaczac ...punys pisze:tak a propo to polecam wam wszystkim FREDDY ADU (DC United) 3,6M on we wszystkich poprzednich wersjach był nie do wyjebania 16 lat trzeba dac mu pograc a u mnie w milanie jest od razu na rezerwie i zmieniam go z Gilardino i jest dużo lepszy to chyba coś znaczy Do słabeuszy nie przyjdzie BRAT W LYON'ie nie dał rady go ściągnąć
POZDRO
RoRo pisze:Nikt o nim juz nie pisze bo sie poprostu zygac juz chce tak czest oon sie pojawial i wogole to to jest od "wiekow" jednym z najwiekszych talentnow CMa i FMa. Bez obrazy ale Ameryki nie odkryles choc od czegos trzeba zaczac ...punys pisze:tak a propo to polecam wam wszystkim FREDDY ADU (DC United) 3,6M on we wszystkich poprzednich wersjach był nie do wyjebania 16 lat trzeba dac mu pograc a u mnie w milanie jest od razu na rezerwie i zmieniam go z Gilardino i jest dużo lepszy to chyba coś znaczy Do słabeuszy nie przyjdzie BRAT W LYON'ie nie dał rady go ściągnąć
smieszy mnie to że nik o nim jeszcze nie napisał!!!![]()
POZDRO
sory RoRo internet mam od niedawna w calym forum nic nie znalazlem na jego temat i mnie to zdziwilo moze masz cos na moj problem: info wyzej
Trzeba zdać sprawozdanie FM
Jak to zawsze bywa na początku gram Interem dopiero później zaczynam "prawdziwą grę o życie"
Tak jest i teraz. Po znudzeniu się Interem gram moim drugim zespołem z Grande Calcio - chodzi oczywiście o Cagliari. Zbliża mi się okienko zimowe pierwszego sezonu , ale nie było by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt , że zajmuje 19
pozycje w lidze
Cóż jeśli się kłóci z przeciętnymi zawodnikami to tak jest
Słyne jednak z tego podobnie jak Mieczysław Broniszewski (do pewnego czasu) , że nie spóściliśmy nigdy drużyny z Ekstraklasy. Nie inaczej będzie teraz. Będą lekkie wzmocnienia (budżet 2 mln) dlatego szybko potrzebuje Waszej pomocy odnośnie tanich talentów. Co ciekawe zarząd i kibice są ciągle usatysfakcjonowani moimi wynikami 
Tak jest i teraz. Po znudzeniu się Interem gram moim drugim zespołem z Grande Calcio - chodzi oczywiście o Cagliari. Zbliża mi się okienko zimowe pierwszego sezonu , ale nie było by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt , że zajmuje 19
- Yukasz
- Basket fan hooligan
- Reputacja: 0
- Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo
A oto moje talenty: Jan Kristiansen OP PLŚ Esbjerg FB, Thomas Kahlenberg OP Ś Brondby, Fernando O/P Ś Naciona de Madeira, Chris Brunt OP LŚ Scheff Wed, Diego OP/N Ś Chievo, Yasin Karaca OP/N PLŚ nie pamiętam klubu
. Znam ich z fm 2005 i nie wiem czy wszyskto sie zgadza. Kosztują od kilkuset do ok 4 mln ojro 
Ostatnio zmieniony 09 lis 2005, 14:54 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
RADZIO 77 pisze:narazie jestem 2 w lidze i punkt straty do valenci. kupilem altintopa,kameniego,teveza,kompanego. i mam problem bo kijowo graj moi boczni obroncy. a gram taktyka 1-4-1-4-1
Ja obecnie testuję moją ulubioną taktykę (sprawdzoną w FMie 2005) 1-4-1-2-1-2 i polecam Ci ją, zmodyfikuj odpowiednio do Barcelony i powinno pójść lepiej