FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Krzysiekk
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Krzysiekk »

qurcze, gram wisłą już mam za sobą dwa sezony oto zodbycze: 2X mistrz, 2X Puchar polski, i raz puchar uefa, no i cwiercfinal LM, ale mam problem bo nikt z zagranicznych zwodnikow nie chce przejsc do wisly, a takze inne kluby nie hcca mnie zatrudniac :( o co chodzi ?? mam reputacje kontynentalną ale nikt mnie nie chce :(
Awatar użytkownika
kema
Junior
Junior

Post autor: kema »

Ja gram Juve, ale mam problemy z wygraniem ligi. Zdobyłem Puchar Włoch, LM, Puchar kontynentalny. Tylko czegoś mi zawsze w lidze brakuje. Przegrywam walke o Scudetto kilkoma punktami.
Jak nie Inter to Milan mnie uprzedza. A ludzi kupiłem sobie bardzo dobrych.
Frey (rezerwowy za Gigiego), Kompany(as w drużynie), Sneijder, Bojinov, Heitinga no i Lebohang Mokoena(tani i wypasione noty, nawet do Polskiej ligi przyjdzie).
Juz nie mówie o Zlatanie który strzela w pierwszym sezonie 47, a w drugim 57 bramek w sezonie.
Jak ktoś ma jakiś sposób by wygrać to proszę o pomoc.
Oczywiście daje pograć wszystkim i to może jest mój błąd.
JUVENTUS TORINO

CAMPIONATO 2004/2005
Gangreniak_90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: Gangreniak_90 »

Ja mam Football Manager 2006 ale w języku angielskim , i czekam na polską wersję. Narazie próbuje zespołami grać zapoznać się z grą chociaż dużo się nie różni od FM 2005 , a jak będe miał polską wersje to oczywiście zaczne Realem Madryt i Schalke 04.
Obrazek
krysbom
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

ARKA

Post autor: krysbom »

Ja gram Arka Gdynia idzie jakos pokonalem wisle 2:1 i wisla tylko ma 1 porazke chce walczyc o 2-4 miejce a mam 9 do czwartego brakuje 6 punktow moze sie uda
Pelson
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: Pelson »

znacie jakichs dobrych zawodników do chelsea albo jakoms taktyke dobroma bo jak narazie idzie mi niezadobrze :evil:
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post autor: kama_reda »

krysbom pisze:Ja gram Arka Gdynia idzie jakos pokonalem wisle 2:1 i wisla tylko ma 1 porazke chce walczyc o 2-4 miejce a mam 9 do czwartego brakuje 6 punktow moze sie uda

Tez gram Arka :D Narazie zdolalem rozegrac 1 mecz i zakoDczyB on si remisem 1:1. Szkoda, bo w pomeczowym raporcie napisano, ze moglem spokojnie wygrac. Oby nastepnym razem si udalo

P.S.
Moze mi powiedziec kogo sciagneles do zespolu, moze tez skorzystam :wink:
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
Pelson
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Kupiłem Stankovica i delgado i wymiatają w chelsea normalnie teraz 10 kolejka bez porazki :lol: znacie jeszcze jakis dobrych graczy
Awatar użytkownika
Leny
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: Leny »

Ej kurde a jaki dawaliscie trenig zmienialiscie cos ??
Prosze o odpowiedz
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post autor: Corinthians »

Leny pisze:Ej kurde a jaki dawaliscie trenig zmienialiscie cos ??
Prosze o odpowiedz
Ja jak zmieniłem trening, to wszyscy pilkarze zaczęli notorycznie łapać kontuzję i byli zmęczeni. Teraz z podstawowego składu w Corinthians zostało mi tylko dwóch piłkarzy :/, dwóch ma ze składu u-20, dwóch z rezerw a reszta to cieniasy z pierwszego składu. Przegrywam mecz za meczem po 3:0, czuję, że nie długo mnie zwolnią.

PS. Po co tu jest rozmowa motywująca? Co nie pwoeim piłkarzom w przerwie to w drugiej połowie grają 5 razy gorzej niż w pierwszej :evil:
Obrazek
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post autor: kama_reda »

Corinthians pisze:PS. Po co tu jest rozmowa motywująca? Co nie pwoeim piłkarzom w przerwie to w drugiej połowie grają 5 razy gorzej niż w pierwszej :evil:
To moze nic nie mów :wink: Albo w przerwie po zmieniaj cos w taktyce, najlepiej zeby sie za bardzo nie meczyli bo to tez moze byc przyczyna slabszej gry.

A ja narazie Areczką rozegralem 3 mecze i mam 5 punktow, zajmujac 4 miejsce w lidze :D Porobilem kilka transferow: Rafal Murawski, Piotr Giza, Claudio Milar, Marek Szyndrowski oraz Favano. Sprzedalem natomiast Gorzada za 1 mln do Wisly i Pudysiaka za 600 tys do Korony. Aha kupilem jeszcze Blawanta (chyba tak sie to pisalo) z Lechii ale ustawilem zeby przyszedl dopiero w nastepnym sezonie, jest jeszcze mlody a tak mialbym za duzo ofensywnych pilkarzy.

P.S
Ci co graj polską lige, polecam z Arki: Krzysztof Majda (moj kluczowy defensywny zawodnik) i Griszczenko - 3 mecze, 3 bramki. Dobry jest tez Lawa.

To by bylo narazie na tyle :P

EDIT:

Kolejny mecz i wygrana 3:1 na wyjezdzie z Cracovia. Ale sie ciesze :D
Ostatnio zmieniony 10 lis 2005, 21:10 przez kama_reda, łącznie zmieniany 1 raz.
Pelson
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

ustawiacie trening na jaki stopien ziomy :lol:
lucas19
Junior
Junior

Post autor: lucas19 »

Jak ustawic obrone zeby nie tracic bramki w kazdym meczu nawet jak gram z przewaga 2 zawodnikow. Taki maly problemik :?
_Romanista_

Post autor: _Romanista_ »

Prosiłbym abyście mi podsuneli jakiegoś bramkarza najlepiej młodego i zdolnego który by chciał przejść do korony cena niegra roli (znaczy najlepiej do 4 mln zł) bo dostałem kase od sponsora i wziął mnie nowy zarząd bo mam dosyć dobre wyniki 2 w lidze za pogonią z wisłą 5-1 w przód
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: kulekfcb »

<LILI> Romanista pisze:Prosiłbym abyście mi podsuneli jakiegoś bramkarza najlepiej młodego i zdolnego który by chciał przejść do korony cena niegra roli (znaczy najlepiej do 4 mln zł) bo dostałem kase od sponsora i wziął mnie nowy zarząd bo mam dosyć dobre wyniki 2 w lidze za pogonią z wisłą 5-1 w przód
Bak z Lechii Gdańsk
Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: limansky »

Leszek z Lechii, dostaniesz go za bezcen (10tys?), ma 18 lat i zajebiście szybko się rozwija. Powoli wygryza mi w\w Bąka ze składu. A jak nie on to Kieszek albo Janukiewicz.
Pozdro!
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”