Wasze zdjęcia
Wasze zdjęcia
Mój post był do jimmiego, Kluchman podszedł do sprawy luźno

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Wasze zdjęcia
Eeeee, a ja widziałem celową szpilkę od lewaka Kluchmana i żarcik o karcie rowerowej od jimmiego 
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Wasze zdjęcia
No widzisz, ja to inaczej odebrałem więc żart nieudany 

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Wasze zdjęcia
To nie żart , ot to luźna uwaga względem tego co napisał Kluchman,z mojego skromnego doświadczenia życiowego wynika że lepiej mieć porządek w papierach niż nie mieć. Tylko tyle i aż tyle, nie trzeba pisać upoważnień składać zaświadczeń przy składaniu papierów do przedszkola żłobka itd.
edit: Przy czym przeczytałem swój post i wypadł dość niefortunnie, więc go skoryguję uważam że jak się ma dziecko ślub ułatwia i porządkuje pewne sprawy. Mopżna mieć dzieci bez ślubu i być ze sobą razem nic mi do tego nie mniej jednak łatwiej jest jak sie ma porządek w papierach
edit: Przy czym przeczytałem swój post i wypadł dość niefortunnie, więc go skoryguję uważam że jak się ma dziecko ślub ułatwia i porządkuje pewne sprawy. Mopżna mieć dzieci bez ślubu i być ze sobą razem nic mi do tego nie mniej jednak łatwiej jest jak sie ma porządek w papierach
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Wasze zdjęcia
To indywidualna sprawa każdego, kochają się, są razem szczęśliwi. Brak papierka im nie przeszkadza

Wasze zdjęcia
jasne zedytowąłem post. Pierwszy wypał mocno nie z moim zamierzeniem
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Wasze zdjęcia
Mnie też pewnie za mocno poniosło za co z góry przepraszam, ale rodzina to dla mnie święta sprawa. Może papierek ułatwia życie, ale skoro dają radę i tak im jest dobrze to i ja jestem z tego powodu zadowolony 

- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2828
Wasze zdjęcia
Jaki kraj taki Aquaman 
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Wasze zdjęcia
Ja już jestem gotowa na nowy sezon

Wasze zdjęcia
To jakieś nowe ceraty grupy biegowej?
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Wasze zdjęcia
Tak. Można było je kupić podczas poprzedniego biegu
Z przodu jest herb Widzewa i logo biegu 
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Wasze zdjęcia
Córka mnie sportretowała
Mało w cyckach, dużo w pasie - wszystko się zgadza.
Spoiler:
Wasze zdjęcia
troche jak opity kleszcz