Tu nie chodzi o statystyków tylko o forumowiczów pilki.pl. Jak narazie jest to Barcelonasmitu pisze:a wedlug statystykow i wielu znawcow najlepsza druzyna swiata jest Real Madrid HALA MADRID !!!
Ulubiona hiszpańska drużyna forumowiczów pilka.pl

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- smitu
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
Tomusmc pisze:Tu nie chodzi o statystyków tylko o forumowiczów pilki.pl. Jak narazie jest to Barcelonasmitu pisze:a wedlug statystykow i wielu znawcow najlepsza druzyna swiata jest Real Madrid HALA MADRID !!!
no to niestety racja
- smitu
- Lider Drużyny

Baqu pisze:raczej stety
"gdy to Real zacznie pieknie grac i znowu wszystko wygrywac ..."
ho ho kiedy to bedzie
a pamietasz jak jeszcze pare latek temu barca ani nie liczyla sie w lidze mistrzow ani w primera division, a jak bylo w dolku bylo prawie pod koniec tabeli ?? !! wiec prosze nie wysmiewaj Realu tylko oddaj szacunek godny temu zespolowi, to ze teraz slabo graja nie znaczy ze sa beznadziejni !! poza tym dalej graja a Copa Del Rey, w PD sa na 5 miejscu i tak samo dalej graja w Lidze Mistrzow !!!
- smitu
- Lider Drużyny

Baqu pisze:oby : )
jeżeli przejdziemy Chelsea to juz nic nas nie powstrzyma
jezeli tak sie stanie to przyznam wam ze jestescie najlepsi ale jeszcze pod jednym warunkiem pokonacie w drodze do finalu milan
- Baqu
- Warrior of Light

rok temu wygralismy, teraz tez wygramy = historia lubi się powtarzać : ))smitu pisze:
jezeli tak sie stanie to przyznam wam ze jestescie najlepsi ale jeszcze pod jednym warunkiem pokonacie w drodze do finalu milanbo pewno sie spotkacie jak cos, i moze jeszcze jednym warunkiem wygracie Gran Derby na naszym terenie
![]()
![]()
Visca el Barça y Viva la Catalunya

- smitu
- Lider Drużyny

Baqu pisze:rok temu wygralismy, teraz tez wygramy = historia lubi się powtarzać : ))smitu pisze:
jezeli tak sie stanie to przyznam wam ze jestescie najlepsi ale jeszcze pod jednym warunkiem pokonacie w drodze do finalu milanbo pewno sie spotkacie jak cos, i moze jeszcze jednym warunkiem wygracie Gran Derby na naszym terenie
![]()
![]()
a rok temu to my wygralismy na Camp Nou wiec nie mow hop !!
-
Handsome Boy
Wiadomo powszechnie jest, że według statystyków i statystyk itd. najbardziej znienawidzona drużyną jest Real Madryt! I to jest szczera prawda, najbardziej znienawidzona drużyną i to nie tylko w Hiszpanii jest Real Madryt!
ciekawe gdzie real by byl gdyby nie dyktatura franco, pieniedze od panstwa i sedziowie??!!
pozdro
ciekawe gdzie real by byl gdyby nie dyktatura franco, pieniedze od panstwa i sedziowie??!!
pozdro