Ulubiony kanał telewizyjny
- Martinho
- Internetowy napinacz
- Reputacja: 0
- Kibicuję: cloner
Gomez pisze:TPS FOOT I STAR
Jak ty odbierasz te kanaly????????????
Ja lubie:
1.Eurosport - za roznorodne transmisje z roznych dyscyplin.
2.C+Sport - najwieksze ligi europejskie,NBA i magazyny sportowe
3.SportItalia - super program jest na Cyfrze + mozna tam ogladac m.in. 2 lige wloska, magazyny ligowe, lige portugalska czasami, Retransmisje Copa Libertadores, duzo siatkowki i koszykowki ogolnie fajny kanal
4.TVN: ciekawe programy rozrywkowe i niezle filmy puszczaja
5.ARD i ZDF - glownie za profesjonalne transmisje sportowe przygotowane na wysokim poziomie i za to ze beda pokazywac MŚ 2006
- Marco Van Basten
- Gwiazda

- Reputacja: 31
1. TVP
za brak reklam w czasie filmow
2. Pakiet TVN
za caloksztalt
3. Eurosport
glownie za magazyn Eurogoals
4. Polsat sport
za transmisje BarcaTV
5. Discovery, Planet & Animal Planet
za mase ciekawych programow.
2. Pakiet TVN
3. Eurosport
4. Polsat sport
5. Discovery, Planet & Animal Planet
It dosent matter where you are from,
the passion for football and Barcelona brings us all together"

the passion for football and Barcelona brings us all together"

TV5, bardzo dobre filmy, sensowne wiadomości z wyraźnie mówiącymi prezenterami, interesujący magazyn ligi francuskiej
Planete, co prawda już od lat nie mam możliwości odbierania go, ale prezentowane tam filmy dokumentalne stoją na najwyższym poziomie i w wielu przypadkach dotykają niezmiernie ciekawej tematyki
Planete, co prawda już od lat nie mam możliwości odbierania go, ale prezentowane tam filmy dokumentalne stoją na najwyższym poziomie i w wielu przypadkach dotykają niezmiernie ciekawej tematyki
- Martinho
- Internetowy napinacz
Marq pisze:za transmisje meczów
jedyne mecze pilkarskie jakie TVP transmituje to mecze repry Polski i 2 mecze w tygodniu LM...W takim razie jak ty lubisz TVP za mecze pilki noznej to ja doslownie ubostwiam Canal + Sport
Marq pisze:3.Polsat Sport/extra - za sporo transmisji meczowych
Nigdy nie lubilem i nie polubie Polsatu. Teraz jak sie zaczynaja Mistzrostwa Swiata w czerwcu "Polsatowcy" chca miec jak najwiekszy zarobek na dekoderach i mundial puszczaja w dodatkowo platnym PS Extra... Nie lubie tych kanalow, zreszta nawet ich nie mam.
Mi własnie chodzi o mecze reprezentacji i Ligi mitrzów.jedyne mecze pilkarskie jakie TVP transmituje to mecze repry Polski i 2 mecze w tygodniu LM...W takim razie jak ty lubisz TVP za mecze pilki noznej to ja doslownie ubostwiam Canal + Sport Laughing
Opłata za cyfrowy polsat jest taka jak za zwykła kablówke. Ja miałem kablówke za 30 zl i dlatego przerzuciłem się na polsat.Teraz jak sie zaczynaja Mistzrostwa Swiata w czerwcu "Polsatowcy" chca miec jak najwiekszy zarobek na dekoderach
Dodam jeszcze że lubie takie programy jak HBO, HBO2 i wszystkie canale +, wprawdzie nie mam ich w domu ale ma je moja babcia i często wpadam oglądać filmy albo mecze Juve.
Kiedy zasiadam wygodnie na kanapie i biare pilot do reki.. To najczesciej moj wybor pada na MTV i VIVE, poniewaz uwielbiam muzyke. Fassion Tv tez czasem u mnie lata, a to ze wzgledu na moje zainteresowania moda.. Club, TVN to norma.. Rzadziej wlaczam na TVP1 i 2.. bo tam raczej nic nadzwyczajnego nie znajduje.. A najbardziej denerwuja mnie bardzo czeste powtorki, ktore w okresie wakacji zawsze sa puszczane... wrrr
" ......Nawet ruch skrzydel motyla moze spowodowac trzesienie ziemi na drugiej stronie swiata....." fragment z filmu "Efekt motyla".
- assurbanipal
- Pierwszy Skład

- Kontakt:
Martinho to jest nielegalne, wiec ty nie, mozesz wiedziec jakGomez napisał:
TPS FOOT I STAR
Jak ty odbierasz te kanaly????????????
Jezeli chodzi o kanaly FTA
1. Al Jazzera sport, Saudi Sport i Dubai Sport i Kuweit sport- l.portugalska, l.niemiecka, pilka latynoamerykanska, tenis itd.
2. Sportitalia
Jezeli chodzi o kanaly kodowane to:
1. C+ Deporte 1, 2, 3, Sportsmania, C+ Spain
2. TPS Foot
3. MEGASPORT - ukrainski z amosa

- Martinho
- Internetowy napinacz
Ja wole wszystko legalnie odbierac... Uwazaj bo ktos cie zakapujeassurbanipal pisze:Martinho to jest nielegalne, wiec ty nie, mozesz wiedziec jak
Kiepski gustassurbanipal pisze:1. Al Jazzera sport, Saudi Sport i Dubai Sport i Kuweit sport- l.portugalska, l.niemiecka, pilka latynoamerykanska, tenis itd.
2. Sportitalia
Mi ostatnio sie spdobalo MTV2 gdzie puszczaja pelno muzyki alternatywnej
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700