Może jak kiedys sie rozkręcą i bedzie więcej ofert na 2 to dadza , a narazie żreć to co w korycie .
Kanały Sportowe
Za haczyk raczej bym tego nie uznal . Multi jest juz od dosyć dawna , a CS2 jest od pol roku . Ale zeby to zalozyc , trzeba bylo by pododawać do wszystkich kablówek mające te oferty wlasnie ten CS2 , zeby byl kodowany . Pewnie myslą że kiedys ludzie bez tego zyli to teraz se tez poradza.
Może jak kiedys sie rozkręcą i bedzie więcej ofert na 2 to dadza , a narazie żreć to co w korycie .
Kanały Sportowe
Jest juz o Canal+ . A co , Polsat ma być gorszy .
No dobra. Czy nie uważacie że nadawanie identycznych meczy CL przez Poslat i TVP jest dosyć dziwne ??
Moim zdaniem powinni zwrocic na siebie uwagę , i ewentualnie jak w jednej kolejce lecą 2 dobre mecze , to nie puszczac jedych tylko sie porozumieć .
Ostatnio OL-Real i Wreder-Barca lecialy a tych 2 kanalach , a w tym tygodniu beda tez lecialy takie same mecze .
Co o tym sądzicie
No dobra. Czy nie uważacie że nadawanie identycznych meczy CL przez Poslat i TVP jest dosyć dziwne ??
Moim zdaniem powinni zwrocic na siebie uwagę , i ewentualnie jak w jednej kolejce lecą 2 dobre mecze , to nie puszczac jedych tylko sie porozumieć .
Ostatnio OL-Real i Wreder-Barca lecialy a tych 2 kanalach , a w tym tygodniu beda tez lecialy takie same mecze .
Co o tym sądzicie
- Mefiu
- First love...United
- Reputacja: 0
Ja posiadam polsat sport. I jestem z niego bardzo zadowolony. Eridivisie, Bundesliga, żużel, liga szkocka, powtórki Premiership. Mateusz Borek - świetny komentator (jego minusem jest faworyzowanie Realu
), Roman Kołtoń - yyyy, od razu widać, że yyyy jest to dziennikarz yyyy prasowy, a Bożydar Iwanow to znawca Eridivisie.
Denerwuję mnie zapraszanie do studia "znawców" piłki nożnej i języka polskiego np. Sergio Batata: "No Siewcienko bardzo ladnie zagranie podał na prawa strona do eee Gattuso. A tu piekna bramke strzelil Chelsea" Przez to nie są tak doceniani...
Denerwuję mnie zapraszanie do studia "znawców" piłki nożnej i języka polskiego np. Sergio Batata: "No Siewcienko bardzo ladnie zagranie podał na prawa strona do eee Gattuso. A tu piekna bramke strzelil Chelsea" Przez to nie są tak doceniani...
Take me home, United road, to the place I belong...
- wazi
- Bundesliga? To co najlepsze.
Ja jako kibic Bundesligi, posiadam Polsat Sport. Najbardzie lubie słuchac jak komentuje Bożydar Iwanov, a potem Borek. To jak komantuje Kołtoń, po prostu... Bez komantarza. Jak oglądam mecz z moim tatą to kaze mi wyłaczac głos, bo po prostu nie da sie go słuchać. Szkoda, że nie ma meczów na żywo z najlepszej ligi czyli Angielskiej. Narazie sie na to nie zanosi. Ostatnio chyba 6 razy leciała powtórka nudengo meczu Lazio-Messina to też jest dobijające... Ale ogłonie ciesze sie, że mam Polsat Sport.
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
Pisakk chyba leca w kulki
o 15:00 wszyscy wyzucamy dekorery za okno
W ramach protestu za to że nie odpisali. A umowy przepisujemy na federacje Angielską
Dali plame tym ze nie odpisali. Trzeba zadzwonić. Dzisiaj nie ma sensu ale w poniedziałem zakrece. W postulatami od abonentów jeszcze bardzie głodnych piłki
Pakiety zmieniają a oferty nie moga ? Nie pozwolimy na to
Odchodząc od piłki w C+ - Polecam Wam dobry film "Eurotrip". Dziś w nocy jestem ale powtórki też sa w innych dniach. Miałem taka faze jak go ogladałem że dziś czekam do 2 w nocy z jaraniem i ogladaniem. Mimo tego że drugi raz w tygodniu
Film jest z gatunku w kamera po Europie. Warto zobaczyć - naprawe. Papierze nowego wygrali w 15 minut. Jak byli w Rzymie. A seksu nigdzie nie ma lepszego jak w Holandi
i te ich naturalne ciasteczka 
"Zapowiedz" - Eurotrip
Dali plame tym ze nie odpisali. Trzeba zadzwonić. Dzisiaj nie ma sensu ale w poniedziałem zakrece. W postulatami od abonentów jeszcze bardzie głodnych piłki
Odchodząc od piłki w C+ - Polecam Wam dobry film "Eurotrip". Dziś w nocy jestem ale powtórki też sa w innych dniach. Miałem taka faze jak go ogladałem że dziś czekam do 2 w nocy z jaraniem i ogladaniem. Mimo tego że drugi raz w tygodniu
"Zapowiedz" - Eurotrip
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

Czeher podobny ale trzeba zobaczyć opisać go trudno:) Najlepiej nie na sucho
Film o specyficznym humorze
Footbal ? Dziś mecz Anglia - Austria w C+:twisted: . To po zgrupowaniach zaczną pokazywać.
Z Calcio wybrali chyba mecz Juve z Messina i Interu z Livorno. Tak mi sie wydaje. To zależy od godziny przydzielonych przez Lega Calcio.
Tu masz przydatny link
Piłka w C+
Footbal ? Dziś mecz Anglia - Austria w C+:twisted: . To po zgrupowaniach zaczną pokazywać.
Z Calcio wybrali chyba mecz Juve z Messina i Interu z Livorno. Tak mi sie wydaje. To zależy od godziny przydzielonych przez Lega Calcio.
Tu masz przydatny link
A jak Wam się spodobała 'zapowiedż' Serie A na Canal+. Serie A-Liga Marzeń
i fajne brameczki wybrali. Mi się to bardzo spodobało.
A co do Eurotrip'a to jest to świetny relaksator
ale może Cię później brzuch boleć. Bo nie możesz się przestać śmiać
No i jest wejście z piłką nożna- a dokładniej z kibicami MU 
A co do Eurotrip'a to jest to świetny relaksator
- czeher
- Nałogowy hazardzista

Dzieki Zaza
Mam nadzieje ze do meczu Anglii bede miec juz aktywacje
W sumie nie beda pokazywac jakis dobrych meczy z Calcio - myslalem ze moze bedzie meczyk Lazio-Violka - dawno nie widzialem jak gra
chyba ostatni raz jak grala z Barcelona w lm a to juz dawno i dlatego sie tak napalam zeby ja zobaczyc w akcji
Mam nadzieje ze do meczu Anglii bede miec juz aktywacje
W sumie nie beda pokazywac jakis dobrych meczy z Calcio - myslalem ze moze bedzie meczyk Lazio-Violka - dawno nie widzialem jak gra

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

Bagg w końcu liga dla koneserów
jak to kiedyś Niggaz napisał - i tak najlepszy jest głos "naszego człowieka" z Rzymu. z radia Zet
Koleś pasuje do klimatu
magazynu serie A.
Czeher na 100% nie pokażą meczu Lazio - Viola. Bo Lazio pokazali tydzien temu na wyjeżdzie w Udine i zawiodło:) to po pierwsze - a po drugie poprostu nie mogą.
Sky wypieło sie na żądania finansowe Lazio, Ascoli i Lecce jak w popszednim sezonie na Viole wiec coś o tym zapewne:D A gdy te trzy kluby sie zdecydował to oni ich olali.
Polsat za pewne pokaże ten mecz. bo oni maja prawa do trzech wspomnianych wyżej klubów
Zadzwoń do działu aktywacji i ich normalnie ponaglaj. Płacisz ? wymagasz
Przeciesz on chyba musza tylko puścic sygnał na karte czyli to trwa z 25 minut
Anglicy grają o 17:00 to na pewno sie wyrobisz
Pozdro
Czeher na 100% nie pokażą meczu Lazio - Viola. Bo Lazio pokazali tydzien temu na wyjeżdzie w Udine i zawiodło:) to po pierwsze - a po drugie poprostu nie mogą.
Polsat za pewne pokaże ten mecz. bo oni maja prawa do trzech wspomnianych wyżej klubów
Czeher pisze:Mam nadzieje ze do meczu Anglii bede miec juz aktywacje
Zadzwoń do działu aktywacji i ich normalnie ponaglaj. Płacisz ? wymagasz
Anglicy grają o 17:00 to na pewno sie wyrobisz
Pozdro
- Pisakk
- Wraca do meritum
Nie odpisali i już chyba nie odpiszą...Więc jeśli Zaza nic Ci to nie przeszkodzi to przedryndaj do nich w poniedziałek.
Ja będę miał najbliższe dni zawalone w związku z działaniami na uczelni więc czasu raczej nie znajde.
A co do "Eurotrip" to oglądałem ten film już jakiś czas temu. Najbardziej rozwaliła mnie ta scena bodajże na Słowacji, kiedy mając "tylko" 1.25$ nie wiedzieli na co mogą sobie tam pozwolić
. Świetna scena - ten kto oglądał ten pewnie kojarzy!
A co do "Eurotrip" to oglądałem ten film już jakiś czas temu. Najbardziej rozwaliła mnie ta scena bodajże na Słowacji, kiedy mając "tylko" 1.25$ nie wiedzieli na co mogą sobie tam pozwolić

Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

Trzeba postulaty napisać Pisakk. Szkoda ze nie odpisali. Ale jak mówiłe w poniedzialem przekręce. Oby tylko powiedzieli czy jest "szansa" leca w kulki.
Może by meila wysłać w czasie Ligi plus ekstra niby do gościa programu czyli przeczytają na bank przez "opublikowaniem"
i "Wieszczu" rozwiaze temat z Witem Zelazko

Ta scena z 1.25 $ - bardzo dobra - "Zielony duszek"
wypas ten trunek wygladał
Na plaży tez dobre było
Warto go zobaczyc jeszcze raz
Pozdro
Może by meila wysłać w czasie Ligi plus ekstra niby do gościa programu czyli przeczytają na bank przez "opublikowaniem"
Ta scena z 1.25 $ - bardzo dobra - "Zielony duszek"
Pozdro