mathiasek12 pisze:oby ale nie tylko on trafia w 2 bundeslidze trafil kukielka tylko nie do tej bramki co trzeba
I to chyba była najładniejsza bramka w karierze Kukiełki
widziales ja?jesli nie to jest na wisla-multi
Swoją poprzednią bramkę zadedykował kibicom Wisły .
Ciekawe kto był adresatem najnowszej? Kibice teraźniejszego klubu ?
A ktoś wie kiedy gra Trabzon? Bo Szymek znowu musi błysnąć .
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
No i dobre . Ja w sumie czekam, kiedy trener przesunie go do napadu. Przed chwilą usłyszałem na TVP o Szymku . Widać, że zamiast się wściekać na kolegów z drużuny, zaczął za nich grać .
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Cieszy mnie to, że kilku Polskich graczy stanowi ważne ogniwa w lancuchu Europejskich drużyn...Krzynówek, Mila, Szmkowiak, no i Dudek choć już jest tylko lub aż zmiennikiem...Wciąż za mało Polaków w Europie...Rasiak i Niedzielan grają na troche nizszym poziomie...
Ostatnio w Europie z pewnością dominuje Smolarek, Krzynio co słapał maly kryzysik formy, Dudzio pewnie stoi na bramce w Liverpoolu, Dariusz Żuraw tworzy z młodymPerem Mertesakerem tworzy obronę w Hanowerze nie do przejscia. Kuszczak tradycyjnie rezerwa, Mila co zaczyna działać w Austrii Wieden.
No to mamy polski weekend w Europie: brameczki Szymkowiaka, Rasiaka, Niedzielana i Juskowiaka (jak o kimś zapomniałem to mnie poprawcie). Dobra gra Smolarka i Krzynówka. Czy Mila grał dzisiaj w "pierwszym"
Deja vu . Jush to nie dawno przerabialiśmy. Wyglądało to identycznie, z tym że zamiast Niedzielana gola zdobył bodajże Ebi. Chyba .
Imponuje mi forma Szymkowiaka. Naprawde myslalem , ze z niego juz niewiele bedzie (taki reprezentacyjny sredniak ) a tu staje sie czolowym zawodnikiem Trabzansporu i moze w przypadku awansu do MS bedziemy mieli prawdziwego lidera srodka pola