Matura

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: limansky »

Omg... Pisałem rozszerzony i wydawało mi się, że analiza i interpretacja całkiem całkiem mi poszła, ale patrząc na ten klucz to [*]

Na szczęście jutro angol rozszerzony, moja najmocniejsza strona, a w piątek jeszcze historia rozszerzona i jazda do matury prawdziwej
:wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

Obiecywałem sobie,ze nie będa sprawdzał tego arkusza odpowiedzi...ale nie wytrzymałem. Tak patrze,to raczej zdam :) Pisałem rozszerzony,temat o obrazie wojny, szkoda tylko,ze za walory dodatkowe tylko 4ptk można dostać, bo ich chyba mam więcej niż samych treści :)

Jutro angielski podst., no zobaczymy, średnio optymistycznie jestem nastawiony, a w ogóle nie mam pojęcia czego mam się spodziewać po rozszerzonym WOSie w piątek
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

dzieciol pisze:tym to sie nie sugerujcie...
Jak mam nie sugerować się kluczem odpowiedzi narzuconym przez CKE? :?

Mnie został jutro podstawowy anglik, a w piątek wos.
Sama nie wiem co będzie gorsze :P
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: dzieciol »

futbolowa pisze:Jak mam nie sugerować się kluczem odpowiedzi narzuconym przez CKE? Confused
tam glupoty pisza:P uwierz...mialem tak samo..z reszta wiekszosc tak ma...to jest przyklad.. mialem tak i na probnej i na normalne w rzeczywistosci i tak wychodzi inaczej..gdyby tego klucza mieli sie przykladowo trzymac to 90% by tego nie zdala;)..o ile dobrze pamietam juz za samo streszczenie masz juz zdana mature ..
Obrazek
"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: jaget »

Nie moge znalezc tematu o szkole i pomocy w lekcjach...

Potrzebuję Życiorysu dosc krutkiego tak na przedstawienie w klasie po niemiecku - Einsteina tego od E=mc2 tak na poziomie 1-2 kl Liceum :D mail: jaget@gazeta.pl albo gg:4264938

Wielkie dzieki dla tego kto sie podejmie !
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco »

sprawdziłem odpowiedzi na onecie .... w sumie to ten test mi zle nie poszedł ... dosc duzo poprawnych odpowiedzi ale gorzej z wypracowaniem .... jestem przekonany ze mi wogule go nie ocenia ...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Angielski podstawowy był banalny.
O 8:50 chciałam już wyjść, ale jeszcze 10 minut próbowałam sobie przypomnieć jak jest "śiadanie", no i oczywiście sobie nie przypomniałam :lol:
No, ale nic... Jak ktoś chociaż trochę się uczy na pewno bez problemu sobie z tym poradził :)
Awatar użytkownika
Sasha
Skład C
Skład C

Post autor: Sasha »

ANGLIELSKI PODSTAWOWY był banalny :/ to chyba jakis podstep. Ja fantazjowałem na wypracowaniu ale tak prostego sobie nawet nie wyobrazał. chciałem wyjśc po godzinie a bałem sie ze wyjde po godzinie z czysta kartka :D:D:D
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco »

hmmm czy to było łatwe ... ? nie do konca sie zgodze ... gdy puscili tekst z płyty cd ... było tak chu..we nagłosnienie ze szok ... nie dało sie zrozumiec co oni gadali ... u mnie duzo czasu zajeło osoba przypozadkowywanie tych tytułów ... szczerze powiem ze mimo pozorów to nie było takie łatwe ...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Sasha
Skład C
Skład C

Post autor: Sasha »

Lektor był do bani. Mówił dość szybko i troche nie wyraźnie (jak prwadziwy angol prawie :D:D). Najlepsze jest to ze typa która mnie pinowała dla polepszenia nagłosnienia trzymała na rekach jakis badziewny odtwarzacz kompaktowy :PP każdy sie ział z niej :D a typa próbowała być poważna i patrzyła za okno albo w podłoge :D:D brechta
Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post autor: Ebi »

Pisał z Was ktoś niemiecki?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post autor: brylancik »

Angielski podstawowy był banalny.
Z rozszerzonym już trochę gorzej. Napewno banalne było wypracowania ale zdania z gramatyki [']. Nie zdążyłem przeczytać wszystkich odpowiedzi zanim ten lektor zaczą coś pieprzyć ale chypa powinno być nieźle ;) W tym z "true/false" miałem w pierwszych 2 false a w następnych trzech true. A tak w ogóle to jakoś podejrzanie często wychodziła mi odpowiedz "b" ale trudno :P
Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: meecik_mks »

Podstawa naprawde banalna... o 9 byłem gotowy do wyjścia, ale postanowiłem jeszcze posprawdzać wszystko itd....

Najgorsze zadanie to chyba było o tym ściaganiu :P

Teksty prościutkie ;)

Jutro jedziem z Gera !
Obrazek

Potrzebujesz nowego siga do podpisu czy jakiegoś avatara , może nawet tapety? Wystarczy się zarejestrować!
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Ja na listeningu ledwo rozumiałam ten bełkot, ale to nic.
Dużo problemu sprawił mi tekst o ściąganiu i o shopczymśtam [ja myślałam, że to o narkotyki chodziło, a tu mi mówią, że to o włamywaczach było :D].
No, ale nic... I tak było lepiej niż się spodziewałam :)
Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: SiKor »

są już odpowiedzi?
"NaMieścieMnóstwoPedałówChociażŻadenNieJestGejem
ZajaraliSięBeckhamemILatająZIrokezem"
27 - Eldo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”