FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 319
Pjanić to nie był średniak. To był profesor
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy
Chyba, że chodziłoby o Alvareza, wtedy nie.
Jaki Sorloth w ogóle, tylko Alvarez. Bez tego w ofensywie ten zespół nie wskoczy na wyższy poziom.
#MioduskiWon
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Real wczoraj wygrał więc my też musimy.
Skład taki sobie no ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Skład taki sobie no ale zobaczymy co z tego wyjdzie
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 945
Ja go głównie oglądałem w Juve. Gość ,zazwyczaj ,miał w meczu swoje "momenty" (asystą,gol)by potem znikać kompletnie z pola widzenia na 15-20 minut. Jak nie dłużej.
Harry Potter z Bośni.
Nie wiem jak to wyglądało w Barcelonie.
- Ilka
- Legenda Futbolu

Fajnie się Barca w tym meczu sypie ...
Cancelo, a teraz Yamal ...
I zasłabnięcie kibica ... oby wszystko skończyło się dobrze, ale długo to trwa
I zasłabnięcie kibica ... oby wszystko skończyło się dobrze, ale długo to trwa
- Ilka
- Legenda Futbolu

Tebas powiedział, że Barca nie wygra wszystkich meczów do końca sezonu i Real ma o co grać.
Także ten teges
Także ten teges
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 319
Bo to był kreator, niewidoczny, otwierał jednym podaniem zawodnika. Bieda wersja Pirlo. Co nie zmienia faktu, że był kozakiemPietroBosman pisze: ↑22 kwie 2026, 21:27Ja go głównie oglądałem w Juve. Gość ,zazwyczaj ,miał w meczu swoje "momenty" (asystą,gol)by potem znikać kompletnie z pola widzenia na 15-20 minut. Jak nie dłużej.
Harry Potter z Bośni.
Nie wiem jak to wyglądało w Barcelonie.
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy
- Ilka
- Legenda Futbolu

Koniec sezonu dla Yamala. Uraz mięśnia dwugłowego uda lewej nogi. Na MŚ raczej powinien się wykurować ...
Szkoda chłopaka. W tym sezonie ciągnął Barcę. Dobrze, że mamy te 9 punktów przewagi. Trzeba to jakoś dotrwać.

Szkoda chłopaka. W tym sezonie ciągnął Barcę. Dobrze, że mamy te 9 punktów przewagi. Trzeba to jakoś dotrwać.

Ostatnio zmieniony 23 kwie 2026, 14:19 przez Ilka, łącznie zmieniany 1 raz.
To co, Ferranik na bok i Lewy w ataku w każdym meczu do końca sezonu 
#MioduskiWon
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Nie no az tak to nie. Ktoś musi grzać ławę 
Life is an unexpected journey
Mam wrażenie, że teraz będzie w ogóle nagle fala kontuzji i mam wrażenie, że to będzie związane z niwelowaniem ryzyka pod mundial. Nikt nie chce skończyć jak Ekitike. Barcelona ma w sumie praktycznie już pewny tytuł mistrzowski i nie muszą ryzykować poważniejszego urazu Yamala, mam wrażenie, że te urazy Gulera i Militao też lekko naciągane a im bliżej końca sezonu i jasnej sytuacji klubu w rozgrywkach, to zawodnicy będą się oszczędzać
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
- Precel
- Lider Drużyny

- Reputacja: 311
- Kibicuję: TSW
Oby z Cancelo nie było nic poważnego, odkąd wrócił to forma dwie półki wyżej niż Balde. W bólach i męczarniach, ale 3 punkty zdobyte. Celta postawiła mocne warunki, widać było jak Barca ucierpi bez Yamala. Za to Fermin mocno na plus, dobra zmiana i dużo dawał z wątroby, no i Garcia za wyciągnięcie dwóch setek, na dodatkowe wyróżnienie zasługuje też Martin, pan Obrońca przez duże O wczoraj, uszaty top.

Co łączy te wszystkie sytuacje oprócz wątpliwych spalonych? To, że sędzią na VARze był 50 letni Del Cerro Grande urodzony w Madrycie należący do komisji sędziowskiej wspólnoty madryckiej. Dziwny przypadek.

Co łączy te wszystkie sytuacje oprócz wątpliwych spalonych? To, że sędzią na VARze był 50 letni Del Cerro Grande urodzony w Madrycie należący do komisji sędziowskiej wspólnoty madryckiej. Dziwny przypadek.

Just another day at the office...
- Leszek
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 304
Mnie i tak trochę dziś ulżyło w kwestii Yamala.
Oczywiście wiadomo że to spore osłabienie na resztę sezonu ale cieszy mnie że kontuzja nie okazała się aż tak dramatyczna jak się od wczoraj obawiano. Jego zdrowie jest dla mnie ważniejsze niż nawet losy jednego konkretnego ligowego tytułu. Który mimo wszystko i tak raczej już powinniśmy dociągnąć przy obecnej sytuacji.
No i mam nadzieję że młody zdąży akurat na Mundial. Po Euro 2024 mam jeszcze większą chrapkę na jego popisy również na Mistrzostwach Świata. Hiszpanów zresztą uważam za faworyta nr 1. Oczywiście pod warunkiem że młody zdąży i dojedzie z formą
Oczywiście wiadomo że to spore osłabienie na resztę sezonu ale cieszy mnie że kontuzja nie okazała się aż tak dramatyczna jak się od wczoraj obawiano. Jego zdrowie jest dla mnie ważniejsze niż nawet losy jednego konkretnego ligowego tytułu. Który mimo wszystko i tak raczej już powinniśmy dociągnąć przy obecnej sytuacji.
No i mam nadzieję że młody zdąży akurat na Mundial. Po Euro 2024 mam jeszcze większą chrapkę na jego popisy również na Mistrzostwach Świata. Hiszpanów zresztą uważam za faworyta nr 1. Oczywiście pod warunkiem że młody zdąży i dojedzie z formą
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Jak ogarnie na Mundialu złoto to bym stawiał go w roli faworyta do ZP
Life is an unexpected journey
- Leszek
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 304
No już bardzo bliziutko. Zwiększyliśmy przewagę do 11 punktów, zostało 5 kolejek. Wystarczy nam wygrać 2 mecze z 5.
Wygląda na to że kontuzja Yamala będzie bez konsekwencji, pod warunkiem rzecz jasna że młody się wyrobi na Mundial.
Oczywiście wypada tak czy inaczej pokazać się z dobrej strony w Klasyku 10 maja. Na szczęście Raphinha wraca do treningów w przyszłym tygodniu tu podejrzam że na GD będzie dostępny. Liczę też w Klasyku na Roberta. Jego i Brazylijczyka brakowało bardzo w pierwszym Klasyku jesienią, dodatkowo możliwe że to są ostatnie chwile Lewego w Barcy. Choćby właśnie ten Klasyk to miało być takie Last Dance Lewego gdzie zrobi coś fajnego w ważnym meczu.
Wygląda na to że kontuzja Yamala będzie bez konsekwencji, pod warunkiem rzecz jasna że młody się wyrobi na Mundial.
Oczywiście wypada tak czy inaczej pokazać się z dobrej strony w Klasyku 10 maja. Na szczęście Raphinha wraca do treningów w przyszłym tygodniu tu podejrzam że na GD będzie dostępny. Liczę też w Klasyku na Roberta. Jego i Brazylijczyka brakowało bardzo w pierwszym Klasyku jesienią, dodatkowo możliwe że to są ostatnie chwile Lewego w Barcy. Choćby właśnie ten Klasyk to miało być takie Last Dance Lewego gdzie zrobi coś fajnego w ważnym meczu.