FMy
-
gianbuffon
- Skład B

- Reputacja: 0
niestesty nie moge zrobic tych screenow, bo mi chyba ten malutki, czarny albo bialy przycisk paintscreen nie dziala:> a szkoda bo chcialem sie pochwalic moim skladem(w porownaniu z tymi waszymi, nawet w roku 2030, to uwazam, ze nie mam gorszy, a nawet chyba nieco lepszy, tylko ze LM jeszcze nie zdobylem:p).
podajcie jeszcze jakis dobry sprawdzony trening do Wisly, bo jakos mnie nie przekonuje ten radq-a(troche dziwny). ja mam oddzielny na kazdapozycje, ale moze jednak warto by zmienic na zespolowy.
p.s. co to znaczy ekscentrycznosc??
podajcie jeszcze jakis dobry sprawdzony trening do Wisly, bo jakos mnie nie przekonuje ten radq-a(troche dziwny). ja mam oddzielny na kazdapozycje, ale moze jednak warto by zmienic na zespolowy.
p.s. co to znaczy ekscentrycznosc??
-
stomil olsztyn forever
- Skład C

radzicie mi zmienic treningi na takie jak pokazal radeq? ja mam takie
http://img154.imageshack.us/my.php?image=trening5yh.jpg
zmienic?
strzalki sa do gory bo to poczatek sezonu i im sie statystyki przywracaja
tak naprawde to sie wogole nie polepszaja 
PS. czemu mi posty nie rosna?:P
wlasnie ja mam takie treningi jak mowi gianbuffon, a jak ci nie dziala ten przycisk to nacisnij F Lock (mi tez nie dzialal
)juz dziala
zmienic treningi czy nie?
http://img154.imageshack.us/my.php?image=trening5yh.jpg
zmienic?
strzalki sa do gory bo to poczatek sezonu i im sie statystyki przywracaja
PS. czemu mi posty nie rosna?:P
wlasnie ja mam takie treningi jak mowi gianbuffon, a jak ci nie dziala ten przycisk to nacisnij F Lock (mi tez nie dzialal
zmienic treningi czy nie?
-
stomil olsztyn forever
- Skład C

zrobilem nowe transfery
http://img78.imageshack.us/my.php?image ... zar3iq.jpg 28mln zl
http://img217.imageshack.us/my.php?imag ... lli8gs.jpg 11mln zl
ocencie czy sa dobrzy i czy sie oplacalo
http://img78.imageshack.us/my.php?image ... zar3iq.jpg 28mln zl
http://img217.imageshack.us/my.php?imag ... lli8gs.jpg 11mln zl
ocencie czy sa dobrzy i czy sie oplacalo
- Yukasz
- Basket fan hooligan
- Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo
Bo modzi uznali że wypisywane tu rzeczy nie są warte pokazania szerszemu gronu, a wtajemniczeni jak będą chcięli to i tak tu trafią.Loczek pisze:Ja mam pytanie - dlaczego ten temat nie wyświetla się na głównej stronie gdy ktoś napisze nowego posta ? skoro inne się wyświetlają, ten też powinien .
Bo na tym forum nie we wszystkich tematach są naliczane posty.stomil olsztyn forever pisze:PS. czemu mi posty nie rosna?
Swoją drogą czuję że jesteśmy trochę szykanowani i zepchnięci na margines
A co do treningu to ja stosuje takie rodzaje, dla: bramkarzy, obrońców i def pomocników, ofensywnych pom i skrzydłowych, napastników. Inny tez stosuje podczas przygotowań kiedy to stawiam na siłę i wytrzymałość. I statystyki czasem rosną a czasem spadają, różnie to bywa, w jedne moje drużyny spisują się dobrze a inne zawodzą
A gra/grał ktoś z was HSV w FM2006 bo jestem jednym z większych rozczarowań i nie wiem jaka mam ustawić dla nich taktykę, gram 4-2-2-1. Ostatnio moja drużyna przeważa na boisku ale wystarczą dwie akcje rywala i tracę dwie bramki i przegrywam mecz
Hm, ja mam treningi podzielone na bramkarzy, obrońców, pomocników i napastników i nie mam żadnych problemów ze zgraniem.Loczek pisze:jak tak zrobisz, to Ci powiedzą, że zawodnik indywidualnie się dobrze rozwija, natomiast zespołowo nie potrafi grać - nie będzie zgrany z innymi.
Ekscentryczność - Sjp PWNgianbuffon pisze:co to znaczy ekscentrycznosc??
-
gianbuffon
- Skład B

z ta ekscventrycznoscia dalej nie wiem o co chodzi
dziwactwo? czyzby chodzi o kahna? jak tak to dobrze ze moi gk maja ja ponizej 10 
p.s te screeny wkoncu udalo mi sie zrobic, wrzucilem je na ta stronke i z 10 screenow jest tylko 1. robilem tak jak ktos wczeniej napisal. pozniej jeszzce sprobuje je wrzucic
p.s te screeny wkoncu udalo mi sie zrobic, wrzucilem je na ta stronke i z 10 screenow jest tylko 1. robilem tak jak ktos wczeniej napisal. pozniej jeszzce sprobuje je wrzucic
Może tak: Chilavert miałby ekscentryczność równą 20. Wg mnie czym ekscentryczność mniejsza, tym lepiej.gianbuffon pisze:z ta ekscventrycznoscia dalej nie wiem o co chodzi Rolling Eyes dziwactwo? czyzby chodzi o kahna? jak tak to dobrze ze moi gk maja ja ponizej 10 Very Happy
Trzeba wrzucać fotki pojedynczo, a nie wszystkie naraz.gianbuffon pisze:te screeny wkoncu udalo mi sie zrobic, wrzucilem je na ta stronke i z 10 screenow jest tylko 1. robilem tak jak ktos wczeniej napisal. pozniej jeszzce sprobuje je wrzucic
Jak już widziałeś moją instrukcję wrzucania screenów, a kolegi instrukcja dotycząca wrzucania na serwer Ci nie odpowiada, to zrób tak, że :gianbuffon pisze:z ta ekscventrycznoscia dalej nie wiem o co chodzidziwactwo? czyzby chodzi o kahna? jak tak to dobrze ze moi gk maja ja ponizej 10
1. Kiedy wrzucasz jeden screen, dajesz ,, Wyślij załącznik "
2. Kiedy Ci już wyśle owy załącznik masz puste miejsce w miejscu gdzie on miał być ( domyslnie - nazwa pliku ).
3. Klikasz w ,,przeglądaj " i analogicznie robisz tak samo z resztą.
P.S - nie wrzucaj naraz 10 screenów, bo forum tego może nie wytrzymać, a nam będzie się ładować z 5 minut
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 679
- Kibicuję: Manchester United
Ma ktoś jakąś metody na zrobienie dobrego treningu? ustawiony mam tylko ogólny. Jak najwygodniej to poustawiać żeby zawodnicy mieli dobrą kondyche i szli do góry z poziomem, techniką itp itd??

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 679
- Kibicuję: Manchester United
zwykle się tylko jednego patcha instaluje, bo jak masz więcej to gra ma błedy. A jeśli nie masz języka polskiego to pogrzeb po prostu troche w ustawieniachgikerek pisze:czy moze ktos mi odpisac??

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
- gikerek
- Ja tu tylko nabijam
- Kontakt:
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyBaSSu pisze:zwykle się tylko jednego patcha instaluje, bo jak masz więcej to gra ma błedy. A jeśli nie masz języka polskiego to pogrzeb po prostu troche w ustawieniachgikerek pisze:czy moze ktos mi odpisac??
nie no super zes mi pomogl ja sie pytam czy w pachu 6.0.1 jest j.polski?? jak jest to czemu mi sie nie instaluje
giker