FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

gikerek pisze:
BaSSu pisze:
gikerek pisze:czy moze ktos mi odpisac??
zwykle się tylko jednego patcha instaluje, bo jak masz więcej to gra ma błedy. A jeśli nie masz języka polskiego to pogrzeb po prostu troche w ustawieniach :]
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nie no super zes mi pomogl ja sie pytam czy w pachu 6.0.1 jest j.polski?? jak jest to czemu mi sie nie instaluje
Wchodzisz w ,, opcje - ustawienia " i tam masz ,, language " - pierwsza opcja od lewej na samej górze . Tam m u s i być język polski, jeśli wczesniej miałeś grę w tej właśnie wersji .
Mniemam, iż do Patcha dołączyłeś Update, a co za tym idzie wiesz, że grę rozpocząć należy od pocztąku ?
Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 771

Post autor: j1mmy »

Ma ktoś jakąś metody na zrobienie dobrego treningu? ustawiony mam tylko ogólny. Jak najwygodniej to poustawiać żeby zawodnicy mieli dobrą kondyche i szli do góry z poziomem, techniką itp itd??

Ja osobiscie ustawiam trening odpowiedni do zawodnikow, w sensie takim ze kazdy zawodnik ma inny trening, lub tez dziele go na partie
obroncy srodkowi , obroncy skrzydlowi, skrydlowi, pomoc, defensywny pomocnik i napad
co zrobic zeby statystyki rosly zakupic dobry sztab i poprzydzielac tak zeby bylo jak najwiecej gwiazdek przy pozadanej cesze do rozwoju
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

j1mmy pisze:
Ma ktoś jakąś metody na zrobienie dobrego treningu? ustawiony mam tylko ogólny. Jak najwygodniej to poustawiać żeby zawodnicy mieli dobrą kondyche i szli do góry z poziomem, techniką itp itd??

Ja osobiscie ustawiam trening odpowiedni do zawodnikow, w sensie takim ze kazdy zawodnik ma inny trening, lub tez dziele go na partie
obroncy srodkowi , obroncy skrzydlowi, skrydlowi, pomoc, defensywny pomocnik i napad
co zrobic zeby statystyki rosly zakupic dobry sztab i poprzydzielac tak zeby bylo jak najwiecej gwiazdek przy pozadanej cesze do rozwoju
Ja mam zamiar po zakończeniu sezonu zamiast pozyskiwać najlepszych piłkarzy, pozyskać najlepszych działaczy i trenerów. Szkoda tylko, że zwykle wiąże się to z kolosalną gażą dla takiego człowieka . Ale poeksperymentować warto, bo mam dosyć sprowadzania wielkich gwiazd, a w zamian dostawania przeciętnych wyników. Może jak mi się uda coś osiągnać pod tym właśnie kontem, dam screena. Warto.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

Gram HSV (może ktoś z was grał nimi?) i mój zawodnik wrócił z wypożyczenia gdzieś w listopadzie i juz kilka tygodni przebywa na urlopie :evil: Nie wiecie ile będzie on wypoczywał i czy jest jakas możliwość przerwania mu tego urlopu bo chętnie bym skorzystał z jego usług :?:
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

ocencie moj sklad :)
Załączniki
Wisła.JPG
Wisła.JPG (148.03 KiB) Przejrzano 569 razy
skład.JPG
skład.JPG (182.46 KiB) Przejrzano 569 razy
taktyka.JPG
taktyka.JPG (152.91 KiB) Przejrzano 569 razy
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Karmelinho15 »

Skład dobry. Obroncom strzalek bym nie dawal bo oni i tak czesto ida do przodu. Skrzydłowi pomocnicy mysle ze by jeszcze lepiej grali jak by mieli strzalki na maksimum. Moze gurarrin jak by gral Pomocnika Srodkowego i strzalke do tyłu?
Obrazek
Obrazek
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

karmelinho15: co do obroncow to masz racje, akurat ta taktyka byla przed meczem ligowym, chyba z amica, z lepszymi ustawiam bez strzalek, guarina ustawiam na def.pom bo boje sie kontr jak gram z lepszymi, a z ta pomoca to sprobuje tak jak radzisz :) dzieki.
to sa chyba moi kluczowi zawodnicy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kurcze no jakos nie nie poytrafie, a zrobilem przed i po to IMG, ale skopiujcie link i wejdzcie na google :D
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2006, 22:06 przez gianbuffon, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

gianbuffon pisze:no i kurcze dlaczego mi to nie dzial?? co ja mam tu zrobic??
Jeśli chodzi Ci o screeny to muszą być one ograniczone takim czymś (przycisk 'Img')
[img]%20twój%20link%20[/img]

A u Ciebie po lewej stronie tego zabrakło, teraz możesz poprawić :D
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

powiem tak, wielu zawodników nie znam, wieloma nie grałem, ale jest kilku ,, wymolestowanych " przez wszystkich i tego nie polecam. Jak kazdy ma zawodnika takiego to gra jest ,, taka sama " . Ale pozytyw za wytrwałość.
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post autor: Fubu »

oto moje skromne osiągnięcie:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:D [/url]
Obrazek
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Karmelinho15 »

Widze ,że Zurawski wymiata u ciebie. Jaką masz jedenastke? TEż kiedyś sobie troche Celticiem grałem i bardzo fajnie sie gra
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: leisik12 »

moglibyscie mi doradzic jakis pilkarzy do realu madryt, budzet transferowy 4 mln zl!!
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Karmelinho15 pisze:Widze ,że Zurawski wymiata u ciebie. Jaką masz jedenastke? TEż kiedyś sobie troche Celticiem grałem i bardzo fajnie sie gra
taktyke mam 4-4-2 boczni pomocnicy strzałki do przodu, środkowi pomocnicy jeden strzałke na ofensywnego, a drugi na defensywnego
Obrazek
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

a oto moja jedenastka...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Adi_LFC »

Widzę ,że Scorza popularny jest.U mnie w 2007r. jest jednym z podstawowych napastników.Skończę sezon 2006/2007 (LFC) to wkleje screen'y.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”