FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 »

Fubu z tymi strzałkami to czasami ryzykowane. Bo może dojść do takiej sytuacji ,że nie będzie nikogo na środku i wtedy łatwo o strate bramki. Spróboj jeszcze inne ustawienia z ofensywnym lub defensywnym pomocnikiem to naprawde duzo da jak bedzie zawsze ktos na srodku zmniejsza szanse na strate bramki
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post autor: Fubu »

jak gram z mocniejszymi klubami to ja znieniam tak jak mówisz, a gdy ze słabszymi to gram normalnom taktyka

ale dzieki za rade :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Aha to dobrze. Dorbze jest często zmieniać ustawienie zawsze można wynaleźć jakieś bardzo dobre ustawienie. Dobra jest też rotacja. Ja zawsze kupuje z 4-5 16-18 latków i daję im szanse gry ze słabszymi druzynami
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

Masakra, ludzie dawajcie te screeny na serwer bo rozwala mi pół ekranu i chociaż mam monitor 19 to musze zasuwać tym suwakiem jakbym rozporek zamykał.
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post autor: Fubu »

Karmelinho a jakich na przykład kupujesz tych 16-18 latków bo ja mam ich troche na oku ale jak chce złożyć oferte to wyskakuje mi że celtic nie może kupować piłkarzy reprezentacji brazyli u-18. czy jest tak we wszystkich klubach :?:
Obrazek
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Fubu pisze:Karmelinho a jakich na przykład kupujesz tych 16-18 latków bo ja mam ich troche na oku ale jak chce złożyć oferte to wyskakuje mi że celtic nie może kupować piłkarzy reprezentacji brazyli u-18. czy jest tak we wszystkich klubach :?:
Pierwszy raz słyszę o podobnym zdażeniu . Nie mam pojęcia zielonego o co chodzi .Zresztą, prócz Brazylii jest Kolumbia uważana za drugą kopalnię talentów . Tak więc i tam warto zajżeć. Proponuję również Meksyk, mało osób tam zagląda, a naprawdę warto.
I jeszcze raz apeluję screeny dawajcie na rapidzie albo imagu a nie w forum, bo rozwala wszystko :wink:
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

fubu: w wisle tez mi cos takiego wyskakuje, ale mimo to sprowadzam duzo dobrych i tanich mlodzikow, a sprzedaje za duza kase(zysk ok. 2-5 mln euro za glowe :wink: ). podawalem ich troche wczesniej. ale Ty mozesz grac na innym patchu, wiec jak nie chcesz sam poszukac w grze i chcesz pomocy to najlepiej skorzystaj z fm scouta i ustaw zeby mieli jak najwieksza pot.abilitity i co najmniej 50% rating. kupuj tych co maja ponizej 18 lat.
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Loczek tak jest. W lidze brazyliskiej jest tylko takie coś ,że piłakrzy do lat 18 nie można kupić troche głupi przepis :evil: No w meksyku jest wielu swietnych graczy. Bramkarze, obroncy, pomocnicy i napastanicy na kazda pozycje.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

Poniżej zamieściłem swoje treningi do przygotowań i do całego sezonu dla poszczególnych graczy. Oceńcie sami

przygotowania

obrońcy

pomocnicy

napastnicy

streszczenie

Nie wiecie czy w trakcie sezonu można usunąć jakąś ligę lub ograniczyć bazę danych graczy żeby gra trochę szybciej chodziła :?:
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Tak durnego błędu w grze sie nie spodziewałem . Szlag mnie trafia .
Kiedy dochodzi do meczu ustawiam sobie taktykę - Henry i Adebayor w ataku, w pomocy Flamini i Hleb. Za KAŻDYM RAZEM kiedy włączam w trakcie spotkania ustawienia Henry gra w pomocy a w ataku Flamini. Obojetnie jak bym ich nie ustawił i tak do ataku idzie zawodnik z pomocy, a henry na pomoc analogicznie. Zwariować z nerwów możno . Co za debilizm :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
mikos88
Skład C
Skład C

Post autor: mikos88 »

Loczek pisze:Tak durnego błędu w grze sie nie spodziewałem . Szlag mnie trafia .
Kiedy dochodzi do meczu ustawiam sobie taktykę - Henry i Adebayor w ataku, w pomocy Flamini i Hleb. Za KAŻDYM RAZEM kiedy włączam w trakcie spotkania ustawienia Henry gra w pomocy a w ataku Flamini. Obojetnie jak bym ich nie ustawił i tak do ataku idzie zawodnik z pomocy, a henry na pomoc analogicznie. Zwariować z nerwów możno . Co za debilizm :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Może przypadkowo zaznaczyłeś im zamianą pozycji, sprawdź w ich ustawieniach indywidualnych.
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Adi_LFC »

Loczek pisze:Tak durnego błędu w grze sie nie spodziewałem . Szlag mnie trafia .

Że pozwolę się zapytać-oryginałka?

Ja też mam błąd jeden co jakiś czas:
zaczynam mecz,gram,kończę mecz i po meczu pokazują się wyniki,kontynuuję lub patrzę kto strzelał :lol: a tu nagle się wyłącza :? :evil:
Obrazek
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Juv »

Ja sobie ściągnąłem z neta, i mam coś takiego że waluta mi się sama co jakiś czas zmienia na tajski baht ( :shock: ) i włącza autozapis :? , np. mam walutę Euro, gram jakiś mecz i już znowu są te bahty :/ i znowu muszę zmienić na Euro.
Trochę denerwujące ale da się wytrzymać :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: krako »

A ja mam prosbe podajcie mi spolszczenie albo chociaż zengielszczenie do FM 2005 bardzo was prosze bo mam tylko fra.. a nie ma ang. :/ bardzo prosze bo chce sobie pograć
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”