FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gianbuffon »

spolszczenie: http://rapidshare.de/files/7180974/polish.ltc.html
dajesz free, czekasz 30 sekund, wpisujesz haslo(literki ktore ci wyslocza wpisz w puste pole), dajesz ok i sie sciaga :wink:
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA »

Lukaz pisze:streszczenie

Strasznie cienkich masz trenerów. Załatw sobie przynajmnie 4-gwiazdkowych to będzie Ci o wiele lepiej szło :wink:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

RóżA pisze:
Lukaz pisze:streszczenie

Strasznie cienkich masz trenerów. Załatw sobie przynajmnie 4-gwiazdkowych to będzie Ci o wiele lepiej szło :wink:
Nareszcie ktoś odpisał :D :jupi:
Trenerów mam takich jakich zastałem w drużynie, fakt nie prezentują się najlepiej :( i będę musiał pomyśleć o wzmocnieniach. Ale ostatnio idzie mi całkiem nieźle - ok 11 meczów bez porażki, aktualnie 6 miejsce i już tylko strata chyba 8 pkt do lidera Sheff Utd. Ale niestety sezon rozpocząłem kiepsko i dlatego musze gonić.

A jak oceniasz treningi, nie za mocne, może gdzieś przesunąć suwak :?: Czekam na propozycje :peace:
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: krako »

gianbuffon pisze:spolszczenie: http://rapidshare.de/files/7180974/polish.ltc.html
dajesz free, czekasz 30 sekund, wpisujesz haslo(literki ktore ci wyslocza wpisz w puste pole), dajesz ok i sie sciaga Wink
ale dalej mi nie dziala spolszczenie . Nie wiem jakoś głupio usunołem reszte języków i to samo ale kapa :cry: help me
Obrazek
th14
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: th14 »

siema szukam chetnych do gry w FM06 prosze o odpowiedzi :) lige angielska ARSENAL i LIVERPOLL sa juz zajete :P
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Zaczynam grac w FM 2005 jetsem laikiem w FM'ach w CM to mialem opanowane ale FM to zagadka co polecacie lub proponujecie na początek :?:
Obrazek
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post autor: gikerek »

krako_91 pisze:Zaczynam grac w FM 2005 jetsem laikiem w FM'ach w CM to mialem opanowane ale FM to zagadka co polecacie lub proponujecie na początek :?:
na poczatek polecam ci zrobic dobry trening i wymyslec dobra tatyke....potem sciagnac dobrych wykonawcow tej tatyki...a lige ktora polecam to np. niemiecka, farncuska, holenderska, turecka, grecka, portugalska, jak juz bedzie ci szlo dobrze to przezuc sie na jaks mocniejsza ja zawsze po francuskiej gralem angielska lige
giker
gianbuffon
Skład B
Skład B

oto moj sztab :D wszystkie gwiazdki na full, troche mnie to kosztowalo, ale jak nie chcilei do mnie przychodzic pilkarze to bralem trenerow(tych lepszych, z czolowych klubow tylko tych co mieli mniejszy kontrakt, bo jakby mieli np.5 letni jeszcze to bym musial chyba zaplacic ok.1,5 mln euro). troche ich duzo, dlatego teraz odejdzcie z 10.
Załączniki
sztab.JPG
sztab.JPG (194.7 KiB) Przejrzano 521 razy
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2006, 17:49 przez gianbuffon, łącznie zmieniany 1 raz.
mikos88
Skład C
Skład C

Post autor: mikos88 »

Moim zdaniem trochę za dużo tych trenerów, szczególnie asystentów no ale wszyscy klasa światowa czyli większa niż ich szefa menagera :lol: :lol:

ps:Nie do końca udało ci się ukrycie imienia i nazwiska :lol: :lol:

Pozdro
gianbuffon
Skład B
Skład B

hehe wiem, ale zauwazylem to jak zrobilem juz screena i wrzucilem na forum. zreszta juz zmienilem... :P
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

gianbuffon

masz jakieś uaktualnienia :?: bo ja zainstalowałem update i dalej to samo jest ... :?
Obrazek
gianbuffon
Skład B
Skład B

krako 91: ale co jest to samo?? ja gram na tym 2 patchu
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

gianbuffon pisze:ale co jest to samo??
no to że nie ma uaktualnionej bazy tzn. ze nadal grają tacy zawodnicyw klubach co powinni juz w innych grać
Obrazek
gianbuffon
Skład B
Skład B

ja mam ten 2 patch i tam jest uaktualnienie na koniec grudnia 2005, czyli np. w wisle jest petrescu, nie ma franka, jest boguski, itd. mi tyle wystarcza :)
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

gianbuffon pisze:ja mam ten 2 patch i tam jest uaktualnienie na koniec grudnia 2005
mógbyś zapodać :wink: :?:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”