Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Soczi 2014
Re: Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Soczi 2014
Dario Cologna złamał nartę, co za pech.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
ale pech cologni, wygladal swietnie... przebieg w cozlowce 48km i 2km przed meta... zlamal narte w niegroznej sytuacji...

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
pokaz sily rosjan

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
Wczoraj Norweżki górą, to pewne Putin pogroził palcem, więc dziś Rosjanie pobiegli świetnie taktycznie i wygrali całe podium. Brawa.
Nic mnie tak nie cieszy jak porażki USA. Co do dzisiejszego finału to Kanada triumfowała na poprzednich igrzyskach, a Szwecja w Turynie, więc mamy starcie dwóch ostatnich mistrzów olimpijskich! Myślę jednak, że Kanada to faworyt dzisiejszego spotkania, ale "Trzech Koron" bym oczywiście nie lekceważył.Carbon pisze:Mam nadzieję, że jutro Kanada obroni honor Ameryki, co za blamaż dzisiaj, całkowita deklasacja...

No to jedziemy z koksem. To będzie mecz bramkarzy. Lundqvist już ma za sobą gorszy dzień. Price jeszcze nie. Jeśli Kanada zagra tak ostro i z pasją jak z USA to ugrają złoto, jak nie to Szwedzi ze swoim wyrachowaniem pewnie to wygrają.

Można zaryzykować, że skończy się 3:2 dla którejś drużyny
/edit
Toews! Wreszcie mój ulubiony grajek coś strzelił

Można zaryzykować, że skończy się 3:2 dla którejś drużyny
/edit
Toews! Wreszcie mój ulubiony grajek coś strzelił
Ależ fantastycznie nakręcają się Kanadyjczycy. Tak jak z USA. Z każdą minutą podkręcają tempo i wygląda to zajebiście. Nie ma kar a w drugiej tercji mecz wygląda jakby Kanadyjczycy grali cały w przewadze. Gdyby nie Lundqvist byłoby po meczu a tak to wciąż sprawa otwarta bo Szwedzi groźnie kontrują.
/edit
Crosby! Jak 4 lata temu
Nie poznaję Szwedów, takie błędy w finale.
/edit
Crosby! Jak 4 lata temu
Wyłączyłem po kilku minutach. Nie da się oglądać tego sportu.

2:0, ostatnia tercja, Szwecja bezradna w ofensywie. Nie wierzę, że jakimś cudem zdołają podnieść się z kolan. Prędzej Kanadyjczycy dorzucą coś ekstra. Praktycznie po meczu.
Człowiek się nastawił na pasjonujący finał a tutaj Szwedzi jak jakaś Słowacja nie stanowią żadnego zagrożenia dla Kanady.

guru pisze:Wyłączyłem po kilku minutach. Nie da się oglądać tego sportu.
Hokej to przecież zajebisty sport do oglądania, szczególnie na najwyższym poziomie. Finał akurat od 2 bramki dla Kanady cieniutki, głównie za sprawą słabiutkich Szwedów. Dobrze wyglądali przez cąły turniej ale dziś są bezradni. Kanad za to fantastyczna, rozkręcali się z każdym kolejnym meczem, ograli wszystkie ekipy z top4 i naprawdę przyjemnie się patrzy na ich grę. Są jeszcze lepsi niż 4 lata temu u siebie.
Jak byłem mały to w hokeju najbardziej emocjonowały mnie bójki
Właściwie tylko dla nich oglądałem ten sport. Ale teraz... IO bez hokeja to nie IO.
Trzeba znać zasady i mieć zajebisty wzrok.Morrow pisze:Hokej to przecież zajebisty sport do oglądania, szczególnie na najwyższym poziomie
nie da się, ten krążek jest taki mały, że ja prdl.. nie nadążam za akcjąMorrow pisze:guru pisze:Wyłączyłem po kilku minutach. Nie da się oglądać tego sportu.Jak to nie da?
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Dokładnie, dla mnie oglądane hokeja to jak oglądane piłki nożnej bez piłkiraf2 pisze:nie da się, ten krążek jest taki mały, że ja prdl.. nie nadążam za akcjąMorrow pisze:guru pisze:Wyłączyłem po kilku minutach. Nie da się oglądać tego sportu.Jak to nie da?