FMy
- pluton1993
- Junior

- Reputacja: 0
- pluton1993
- Junior

-
TS borys IFC
- Lider Drużyny

- Reputacja: 79
coz ja mam takiego cienkiego kompa ze na razie nie gram ale juz za miech kupuje nowego i zamierzam oczywiscie pograc w najelpsza z pilkarskich gierek i chce zaczac b.dortmund zagram ustawieniem 4-5-1 z dwoma def.pomocnikami co o tym sadzicie??oczywiscie jakies dwa pozadne transferki mysle ze fernandao z internacionalu porto alegre i jakiegos dobrego obronce kogo polecacie??chcialem kompanego albo van den boore ale pewnie nie beda chcieli przyjsc
EDIT: dzieki pluton
EDIT: dzieki pluton
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2006, 15:06 przez TS borys IFC, łącznie zmieniany 2 razy.
- pluton1993
- Junior

I nastała cisza. Cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie ?
Polecam Rafaela Sobinsa. Piłkarz reprezentacji Brazylii nie dość, że wymiata jak mało kto w grze, to i w kadrze widziałem, że się łapie.
Do tej mieszanki dodajcie : dahlberg - słabe statsy, a gra pięknie.
andoni iraola - zobaczcie go w grze. Strasznie drogi. Do kumpla przeszedł za 40 mln euro. Ale statystyki mówią same za siebie .
Polecam Rafaela Sobinsa. Piłkarz reprezentacji Brazylii nie dość, że wymiata jak mało kto w grze, to i w kadrze widziałem, że się łapie.
Do tej mieszanki dodajcie : dahlberg - słabe statsy, a gra pięknie.
andoni iraola - zobaczcie go w grze. Strasznie drogi. Do kumpla przeszedł za 40 mln euro. Ale statystyki mówią same za siebie .
- Fabio Paim
- Rezerwowy

Polecam Danaila Miteva z jakiegos bułgarskiego klubu, naprawde wspaniały napastnik, kupiłem go do Korony, co roku był najlepszym zawodnikeim mojego klubu, gra w nim az do dzis czyli 2014 roku.pluton1993 pisze:otrzebuje bramkostrzelnego napastnika do Wisły Kraków , cena nie gra roli byleby chciał przyjść
Drugi to jego partner w ataku, Enzo Scorza bodajże z Danubio, takze doskonały napastnik, jego umiejętności rozwniną sie gdzies w 3 sezonie, ale naprawde warto czekać, sprzedałem go po 6 sezonach za sporą sumke do Shalke.
FORZA MILAN

- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 679
- Kibicuję: Manchester United
Widze że mało osób pisze na temat Fm`a. Ostatnio ściągnałem Fielipe (Obrońca) i gra wyśmienicie.Młody chłopak (brazylijczyk). Też mam w składzie Dahnelberga i Sobinsa i grają kapitalnie (prowadze ManU 6 sezon) jeśli macie troche kasy to wypas jest Robinho. Kupiłem go na początku sezonu i jest królem strzelców ( co mecz bramka- sr.ocen 8.70) Warto też pobawić sie treningami bo to dużo daje. Sam na początku balem sie ryzyka ale ustawiłem pod każdą formacje trening i efekty są kapitalne. Właściwie to wszystko sie poprawia na lepsze. Mój skład wygląda tak
Machester United : Bramkarze: Howard,Steele
Obrońcy: O`Shea,Q Fortune, Felipe (Lewa) Kompany,Pique,Ferdinand(Środek), Brown, iraola (prawa)
Def pom: Nengomashe (Kapitalny zawodnik) czasem Q.F
Środek Pomocy: Rooney,J.Park,Mikel
Lewa Pomoc: Messi,Richardson
Prawa Pomoc: Ronaldo C. Govou
Napad: RvN,Robinho,Dahnelberg,Sobins
Tym składem wygrywam wszystko (nie wczytuje sav`ów jeśli przegram bo nie ma takiej opcji) Mecze wygrywam po 5:0 i jest fajnie
[img][img]http://img90.imageshack.us/img90/6388/granderobinhovq4.jpg[/img][/img]
Machester United : Bramkarze: Howard,Steele
Obrońcy: O`Shea,Q Fortune, Felipe (Lewa) Kompany,Pique,Ferdinand(Środek), Brown, iraola (prawa)
Def pom: Nengomashe (Kapitalny zawodnik) czasem Q.F
Środek Pomocy: Rooney,J.Park,Mikel
Lewa Pomoc: Messi,Richardson
Prawa Pomoc: Ronaldo C. Govou
Napad: RvN,Robinho,Dahnelberg,Sobins
Tym składem wygrywam wszystko (nie wczytuje sav`ów jeśli przegram bo nie ma takiej opcji) Mecze wygrywam po 5:0 i jest fajnie
[img][img]http://img90.imageshack.us/img90/6388/granderobinhovq4.jpg[/img][/img]

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
- Dratinho
- Pierwszy Skład

Ja gramLoczek pisze:Czy już nikt nie gra w tę grę ?
This is my firts squad for season 2006/2007:
Smaichel
Borre(*) Kompany Mancienne Marange
Cristiano Ronaldo(*) Anderson(*)(<---od tych raczej nie ma lepszych---> ) Aguero(*) Messi(*)
Kerlon Van persie(*)
(*) - doradźcie dobrego zmiennika, lub lepszego wymiatacza
PS: Nie myślcie że 2 sezony to mało, ponieważ gram już bardzo długo tylko komp do duszy i troche to trwa
Som la gent blaugrana,
tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,

tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,

- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 679
- Kibicuję: Manchester United
Iarola (dużo kosztule) jak chcesz tańszą ale też niezłą marke to Brown też sie nadaje wg mnieDratinho pisze:Borre
RichardsonDratinho pisze:Mess
Nengomashe(jeśli chodzi o def pom) to nie ma lepszego pomocnikaDratinho pisze:Aguero
Park Ji-SungDratinho pisze:Anderson
GovouDratinho pisze:Cristiano Ronaldo
Dahnelberg, Sobins lub jeśli masz kase to Robinho (jeśli chodzi o Dahnelberga i Sobins`a to zapłacisz za nich grosze a wybiją twojego napastnika ze składuDratinho pisze:Kerlon Van persie
Sprawdziłem wszystkich zawodników i grają fantastyczne

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.